Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Dinamo - HC Dobrogea Sud in sferturile de finala ale play-off-ului. Primul meci al seriei, duminica sau luni, in Sala Dinamo

Handbal. Dinamo - HC Dobrogea Sud in sferturile de finala ale play-off-ului. Primul meci al seriei, duminica sau luni, in Sala Dinamo

Allahkaram_cu_ConstantaHandbaliștii de la Dinamo, campioni naționali en titre, și-au aflat astăzi, în urma meciurilor din etapa a 26-a a Ligii Naționale, ultima din play-off, adversarul pe care îl vor întâlni în prima fază a play-offului (sferturile de finală). Clasați pe locul 3, dinamoviștii vor da piept cu HC Dobrogea Sud Constanța, ocupanta locului 6.

Se va juca în sistem play-off, ”două victorii din trei meciuri”, cu primul joc în sala Dinamo, duminică sau luni. Ziua și ora vor fi stabilite vineri, după consultarea televiziunilor deținătoare de drepturi.

În acest sezon, Dinamo s-a întâlni de trei ori cu HC Dobrogea Sud Constanța. În Supercupă, constănțenii s-au impus cu 28-27. În sezonul regulat, Dinamo a câștigat la Constanța cu 23-22, iar meciul retur de la București s-a terminat nedecis, 29-29, după ce alb-roșiii au condus la un moment dat cu 10 goluri.

Programul complet al sferturilor de finală: Steaua (1) - Minaur (8), Turda (2) - Călărași (7), Dinamo (3) - Constanța (6), CSM București (4) - Poli Timișoara (5).

CS Dinamo, 12 aprilie 2018


Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 355 vizitatori online