Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Dramatism total. Finala se decide in meciul al treilea

Handbal. Dramatism total. Finala se decide in meciul al treilea

Liga Națională, finala (meciul 2): Dinamo – Steaua 26-27 (12-14)

Gavriloaia_cu_Steaua_finala_meci_2Handbaliștii de la Dinamo au cedat miercuri, 23 mai, pe teren propriu, în meciul doi al finalei Ligii Naționale, după un joc dramatic. Sala a fost neîncăpătoare, iar atmosfera fantastică. 1800 de suporteri au colorat sala în alb, roșu și negru, așteptând sărbătoarea pentru titlu. Nu a fost să fie, pentru că rivalii au reușit să egaleze situația la general. Meciul trei va avea loc pe 30 mai la Chiajna.

Aflați la numai 60 de minute de titlu și cu o sală plină de suporteri, dinamoviștii au resimțit din plin presiunea. Începutul de meci le-a fost astfel favorabil steliștilor, care s-au desprins la 1-4 și mai apoi la 4-8.  Antrenorii dinamoviști au cerut time-out, au făcut corecturile necesare, iar lucrurile s-au mai reglat. Din păcate, Sajad Esteki a ieșit accidentat încă din prima repriză, fiind suspect de fisură la o coastă. El nu a mai evoluat până la final. Cum și Allahkaram Esteki venea după unele probleme medicale, greul la linia de 9 metri a căzut pe Vitaly Komogorov. S-a jucat astfel mult și pe extreme, unde Descat și Gavriloaia au marcat goluri prețioase.

În repriza a doua, cursa de următire s-a terminat în minutul 40, la scorul de 21-21, pentru ca două minute mai târziu Mocanu să ducă pentru prima oară Dinamo în avantaj, 22-21.

Meciul a rămas în aceeași notă de tensiune maximă, iar la 24-24 și 25-25, alb-roșiii au avut posibilitatea de a se desprinde. Nu s-a întâmplat, iar Steaua a avut șansa de a marca golul decisiv în ultimul minut.

Dinamo a mai avut 40 de seunde pentru a înscrie și a duce astfel meciul la lovituri de departajare, dar bara s-a opus egalării, la aruncare lui Descat, din ultimele 10 secunde.

Tensiunea a fost resimțită din plin și la final. Saied Heidarirad s-a prăbușit la ieșirea din sală, aproape de leșin.

Dinamo: Heidarirad, Grigoraș - Descat 9, Gavriloaia 6, Komogorov 5, S. Esteki 2, Gayduchenko 1, Şandru 1, A. Esteki 1, Mocanu 1, Bera, Savenco, Mousavi, Mironescu, Sajin.

Pentru Steaua au marcat: Roşu 7, Georgescu 4, Vegar 4, Mihalcea 2, Stavrositu 2, Vujic 2, Kostadinovic 2, Florea 2, Irimescu 2.

CS Dinamo, 23 mai 2018

Program Competitional

Săptămâna 15-21 octombrie 2018

Baschet. Liga Națională (etapa 3), 20 octombrie, ora 20:00: CSU CSM Oradea - Dinamo

Handbal. Cupa României, faza I, 17 octombrie, ora 19:00: CS Medgidia – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 7), 20 octombrie, ora 18:30: CSM Focșani – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 2), 20 octombrie (ora 10:00) și 21 octombrie (ora 10:00): Dinamo – CS Politehnica Cluj. Bazin Anatolie Grințescu - Dinamo

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 7), 20 octombrie, ora 11:00: Dinamo – CSM Baia Mare. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Volei masculin. Cupa României, faza I, 17 octombrie, ora 18:00: CSM Câmpia Turzii – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 2), 20 octombrie: CS U Cluj – Dinamo

Haltere. Campionatele Europene de juniori și tineret, 18-21 octombrie, Polonia

Acreditari CHL

ANUNTURI AGREMENT

• În zilele de 27 și 28 octombrie 2018, Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va găzdui competiția internațională de înot ”Cupa Andrei Nicolescu” - ediția a II-a. În cele două zile sus-menționate, nu se vor desfășura activități de inițiere și agrement la înot.

• În data de 21 octombrie 2018, Bazinul olimpic Anatolie Grințescu va găzdui un meci din cadrul Superligii de polo, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura între orele 12:00 – 20:00.

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 366 vizitatori online