Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Dramatism total. Finala se decide in meciul al treilea

Handbal. Dramatism total. Finala se decide in meciul al treilea

Liga Națională, finala (meciul 2): Dinamo – Steaua 26-27 (12-14)

Gavriloaia_cu_Steaua_finala_meci_2Handbaliștii de la Dinamo au cedat miercuri, 23 mai, pe teren propriu, în meciul doi al finalei Ligii Naționale, după un joc dramatic. Sala a fost neîncăpătoare, iar atmosfera fantastică. 1800 de suporteri au colorat sala în alb, roșu și negru, așteptând sărbătoarea pentru titlu. Nu a fost să fie, pentru că rivalii au reușit să egaleze situația la general. Meciul trei va avea loc pe 30 mai la Chiajna.

Aflați la numai 60 de minute de titlu și cu o sală plină de suporteri, dinamoviștii au resimțit din plin presiunea. Începutul de meci le-a fost astfel favorabil steliștilor, care s-au desprins la 1-4 și mai apoi la 4-8.  Antrenorii dinamoviști au cerut time-out, au făcut corecturile necesare, iar lucrurile s-au mai reglat. Din păcate, Sajad Esteki a ieșit accidentat încă din prima repriză, fiind suspect de fisură la o coastă. El nu a mai evoluat până la final. Cum și Allahkaram Esteki venea după unele probleme medicale, greul la linia de 9 metri a căzut pe Vitaly Komogorov. S-a jucat astfel mult și pe extreme, unde Descat și Gavriloaia au marcat goluri prețioase.

În repriza a doua, cursa de următire s-a terminat în minutul 40, la scorul de 21-21, pentru ca două minute mai târziu Mocanu să ducă pentru prima oară Dinamo în avantaj, 22-21.

Meciul a rămas în aceeași notă de tensiune maximă, iar la 24-24 și 25-25, alb-roșiii au avut posibilitatea de a se desprinde. Nu s-a întâmplat, iar Steaua a avut șansa de a marca golul decisiv în ultimul minut.

Dinamo a mai avut 40 de seunde pentru a înscrie și a duce astfel meciul la lovituri de departajare, dar bara s-a opus egalării, la aruncare lui Descat, din ultimele 10 secunde.

Tensiunea a fost resimțită din plin și la final. Saied Heidarirad s-a prăbușit la ieșirea din sală, aproape de leșin.

Dinamo: Heidarirad, Grigoraș - Descat 9, Gavriloaia 6, Komogorov 5, S. Esteki 2, Gayduchenko 1, Şandru 1, A. Esteki 1, Mocanu 1, Bera, Savenco, Mousavi, Mironescu, Sajin.

Pentru Steaua au marcat: Roşu 7, Georgescu 4, Vegar 4, Mihalcea 2, Stavrositu 2, Vujic 2, Kostadinovic 2, Florea 2, Irimescu 2.

CS Dinamo, 23 mai 2018

Program Competitional

Săptămâna 18-24 iunie 2018 

Atletism. Campionatele Balcanice de juniori I, 21-21 iunie, Turcia. Etapa a II-a a Campionatului Național de seniori, tineret și juniori, București

Canotaj. Cupa Mondială II, 22-24 iunie, Austria

Ciclism. Campionatele Naționale de șosea, 21-24 iunie, Agnita - Sibiu

Gimnastică. Cupa Petrom, 18-19 iunie, Izvorani

Înot. Campionatele Naționale de copii, 21-24 iunie, Brașov

Judo. Campionatele Naționale U13, Satu Mare, 21-23 iunie, Satu Mare

Scrimă. Campionatele Europene de seniori, 16-24 iunie, Novi Sad (Serbia)

ANUNTURI AGREMENT

Duminică, 24 iunie a.c., activitățile de agrement din Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo se vor desfășura în intervalul orar 13:00 – 20:00.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 373 vizitatori online