Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Informații legate de biletele achiziționate la meciul Dinamo - PSG

Handbal. Informații legate de biletele achiziționate la meciul Dinamo - PSG

Fani_cu_sporting_5304Abonații care au achiziționat bilete la meciul de handbal Dinamo – PSG (anulat de forul european) pot solicita rambursarea banilor printr-o adresă trimisă la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Rugăm solicitanții să transmită, împreună cu datele personale, și numărul de comandă.

Cei care au cumpărat biletele direct de la sală (fără comandă) trebuie să trimită biletele prin poștă sau prin curier la sediul Eventim (Str. Popa Petre nr. 5, sector 2, București) împreună cu datele personale (inclusiv un cont IBAN pentru rambursarea banilor).

CS Dinamo, 8 mai 2020

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 301 vizitatori online