Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal - Liga nationala 2013-2014, avancronica etapei a 12-a

Handbal - Liga nationala 2013-2014, avancronica etapei a 12-a

Un articol de Florin Vasiliu

Dinamo Bucureşti - A. C. S. Potaissa Turda

Noul sistem de desfășurare a Ligii Naționale de handbal, cu play-off şi play-out la sfârșitul sezonului regulat, face ca returul acestei competiții să înceapă mai devreme. Etapa cu numărul XII (prima din retur) aduce faţă în faţă revelațiile turului, Dinamo București şi ACS Potaissa Turda. Echipa bucureșteană, mult schimbată faţă de campionatul trecut când se lupta pentru evitarea retrogradării, a avut un parcurs bun, înclinând steagul doar în faţa campioanei (H. C. M. Constanţa) şi vicecampioanei (Știința Bacău) şi terminând la egalitate cu Turda şi  C S Caraş-Severin, toate aceste partide disputându-se în deplasare. Pe propriul teren, în noua şi moderna sală polivalentă din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, susținuți de proprii suporteri al căror număr a crescut de la meci la meci (semn că handbalul dinamovist şi performanţele lui sunt încă apreciate de fanii din Şos. Ştefan cel Mare), alb roșii nu au cedat niciun punct. Locul IV ocupat în acest moment este un loc onorabil pentru o echipă cu mulți jucători noi şi ne dă mari speranțe pentru retur şi play off.

A. C. S Potaissa Turda este surpriza turului şi ocupă locul II, la egalitate de puncte cu prima clasata H. C. M Constanţa, constănțenii având un golaveraj mai bun. Echipa de pe malul Arieșului a trecut prin momente dificile, fiind la un pas să nu se înscrie în campionat  din motive financiare, dar a trecut cu brio peste aceste obstacole şi a uimit toți specialiștii reușind să termine neînvinsă prima parte a campionatului.

Dinamo începe returul fără Cosmin Capotă şi Bogdan Fuică, tinerii noștri jucători fiind împrumutați la CSM București. Până la ora desfășurării meciului se speră şi în recuperarea golgheterului Ciprian Şandru, care a suferit o entorsă la unul din antrenamentele din această săptămână. Turda, care s-a întărit şi cu interul dreapta Daniel Mureşan (de la Energia Tg. Jiu), are întreg lotul valid şi vine decisă să-şi păstreze invincibilitatea. Foarte hotărați şi fermi sunt şi băieții noștri care nu doresc să piardă pe propriul teren.

Se anunță o partidă echilibrată, dar şi spectaculoasă, între două echipe care au ca obiectiv clasarea pe locurile fruntașe, care asigură participarea în cupele europene, cu loturi apropiate valoric, cu antrenori tineri şi ambițioși adepți ai unui handbal modern (atât Horaţiu Gall cât şi Sebastian Bota sunt buni cunoscători ai handbalului german unde au evoluat mai mulți ani). Vineri, 06.12.2013, cu începere de la ora 18:00, la sala Dinamo, vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a ne susține şi încuraja favoriții. Le ținem pumnii strânși şi le urăm multă baftă!

CS Dinamo, 5 decembrie 2013, ora 2045

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 262 vizitatori online