Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. LN-etapa 17. Victorie clara la Galati, avansul se mentine

Handbal. LN-etapa 17. Victorie clara la Galati, avansul se mentine

Danubius Galați – Dinamo București 25-35 (12-19)

vanceaHandbaliștii de la Dinamo au încheiat meciurile din Liga Națională, programate în acest an, cu un nou succes categoric, obtinut duminică la Galați. După 17 etape, Dinamo a acumulat 44 de puncte, conduce detașat în clasamentul Ligii Naționale și are cele mai multe goluri marcate dintre toate echipele, 570 (medie de 33,5 goluri/meci).

Jucătorii antrenați de Eliodor Voica și Sebastian Bota mai au un singur meci înainte de a intra în vacanță, în Cupa României la Focșani, pe 17 decembrie.

La Galați, pentru ‪Dinamo‬ au marcat: Șandru 7 goluri, Vancea 6, Băluț 5, Zulfic 4, Mironescu 3, Vrankovic 3, Mousavi 2, Savenco 2, Asoltanei 2, Câmpan 1.

CS Dinamo, 14 decembrie 2015

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 265 vizitatori online