Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin. Am scapat victoria printre degete la Holstebro

Handbal masculin. Am scapat victoria printre degete la Holstebro

Grupa D, etapa 1: TTH Holstebro – Dinamo 32-32 (16-16)

dinamo_echipaDinamo a debutat în VELUX Champions League cu un punct important obținut în deplasare, la Holstebro, însă alb-roșiii au fost foarte aproape să plece cu toate punctele din Danemarca. Campioana României a condus cu 32-31 (gol marcat de Șania), dar a fost egalată dintr-o aruncare de la 7 metri obținută în ultima secundă și finalizată după terminarea celor 60 de minute.

Dinamo a avut momente de joc încântător la Holstebro, la revenirea după 11 ani în cea mai importantă competiție inter-cluburi. A început bine și s-a desprins la 8-5 (min. 13), dar o serie de greșeli în atac a făcut ca echipa daneză să beneficieze de mingi pe care le-a concretrizat pe contraatac. La 9-8 pentru gazde, antrenorii Eliodor Voica și Sebastian Bora au cerut time-out. Până la pauză, jocul a rămas echilibrat, Șandru (5 goluri) și Mironescu (4) fiind principalii marcatori dinamoviști din prima repriză.

În repriza a doua, Dinamo s-a desprins din nou la trei goluri, în special pe mâna lui Sajad Esteki, scor 21-18, și mai apoi la 24-21, cu Savenco extrem de inspirat, dar greșelile neforțate au dat din nou aer gazdelor. Holstebro a ajuns astfel să conducă cu 30-28 când mai erau trei minute și jumătate. Finalul i-a aparținut portarului Irimuș (excelent în acest meci) și lui Șania, care și-a asumat responsabilitatea șutului. Interul stânga a marcat două goluri importante, ultimul, cu opt secunde înainte de final, pentru 31-32. Holstebro a repus repede și a primit o aruncare de la 7 metri, valorificată Karlsson. Meciul de la Holstebro a avut 13 schimbări de lider pe tabelă.

Joi, 29 septembrie (ora 18:00), Dinamo va juca pe teren propriu cu Zaporojie (Ucraina).

Dinamo: Irimuș, Grigoraș – Savenco 6, Mironescu 5, Șandru 5, S. Esteki 4, Șania 4, A. Esteki 3, Criciotoiu 2, Capotă 1, Cîmpan 1, Bera 1, Mocanu, Mousavi, Vrankovic, Asoltanei. Antrenori: Eliodor Voica și Sebastian Bota

Holstebro: Bergerud, Lind – Killdelund 9, Karlsson 6, Bramming 4, Porup 4, Hansen 3, Birkefeldt 2, Nielsen 1, Ostlund 1, Sidelmann 1, Svavarsson 1, Magnusson, Thorgersen. Antrenor: Patrick Westerholm

Celelalte rezultate din Grupa D: Zaporojie (Ucr) - Nantes (Fra) 26-26, Beșiktaș (Tur) - UMinho Braga (Por) 33-31.

Meciul de la Holstebro a fost utimul jucat în tricoul alb-roșu de interul dreapta Bogdan Criciotoiu. Internaționalul român este începând de luni jucătorul echipei germane Bergischer (Bundesliga).

CS Dinamo, 25 septembrie 2016

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 17-23 ianuarie 2022

Baschet. Liga Națională de Baschet Masculin (etapa 17), 23 ianuarie, ora 19:00: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 13), vineri 21 ianuarie, ora 18:00 (TVR 3): Dinamo – SCMU Craiova. Sala Dinamo

Volei feminin. Cupa României (sferturi de finală, retur), 19 ianuarie, ora 17:00: CSO Voluntari - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 13), sâmbătă 22 ianuarie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9), 20-21 ianuarie: Sportul Studențesc – Dinamo. Bazin Floreasca

Scrimă. Campionatul Național de cadeți și juniori la sabie (masculin și feminin), 18-22 ianuarie, București

Tir. ISSF Grand Prix Osijek, 18-22 ianuarie, Croația

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 446 vizitatori online