Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin. Esec la Velenje. Diferenta s-a facut in repriza a doua

Handbal masculin. Esec la Velenje. Diferenta s-a facut in repriza a doua

Liga Campionilor, etapa 8: Gorenje Velenje - Dinamo 33-29 (17-15)

Mocanu_cu_GorenjejpgEchipa masculină de handbal Dinamo a fost învinsă joi seară în Slovenia, în cel de-al optulea meci din Grupa C a VELUX Champions League. Campioana României a făcut deplasarea fără patru jucători (Irimuş – probleme personale, Gayduchenko, Savenco – accidentaţi, Boskovic – şi-a reziliat contractul), în timp ce Sajad Esteki nu a intrat nicio secundă. Sajin şi Descat, de asemenea cu probleme medicale, au jucat mai puţin decât în mod obişnuit.

Echipa antrenată de Eliodor Voica și Sebastian Bota a ţinut însă pasul pentru vreo 40 de minute cu Gorenje, până la scorul 19-19. Debutul a fost dominat de alb-roșii. Dinamo a condus cu 5-3 și 6-4, cel mai bun jucător al începutului de meci fiind Komogorov. Șandru a intrat și el bine în meci și a adunat la final 7 goluri, la fel ca și Mocanu. Relația de joc dintre cei doi a fost și de data aceasta una foarte bună.

Au fost suficiente însă câteva momente de cădere în joc în repriza a doua, speculate de sloveni, care s-au desprins decisiv. De la 19-19 s-a făcut 24-19, apoi, 10 minute mai târziu, 31-23. Spre final, Dinamo a mai redus din diferenţă. Procentajul atacurilor dinamoviste a fost de numai 62% în repriza a doua, după ce în prima parte a fost de 88%.

Velenje: Ferlin, Zaponsek – portari; Cehte 3, Medved 8, Haseljic, Ovnicek 2, Grebenc, Toskic 4, Drobez, Potocnik 3, Golcar 2, Markotic 2, Verdinek 1, Klec, Brumen 6, Pejovic 2

Dinamo: Grigoraş (2 intervenții), Heidaridad (7) – portari; Descat 2, S. Esteki, Mironescu 1, Şandru 7, Gavriloaia, A. Esteki 4, Komogorov 6, Mocanu 7, Bera 2, Mousavi, Sajin.

Pentru Dinamo urmează două meciuri în campionat. Duminică, 19 noiembrie (ora 19:00), acasă cu CSM Făgăraș, în etapa a 11-a a Ligii Naționale. Meciul se dispută imediat după jocul dintre CSM București și Gdynia (Polonia), din Liga Campionilor la handbal feminin, programat în Sala Dinamo. Apoi, la numai trei zile, Dinamo joacă în deplasare cu Potaissa Turda, un joc extrem de important pentru configurația clasamentului în partea sa superioară.

CS Dinamo, 16 noiembrie 2017

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 17-23 ianuarie 2022

Baschet. Liga Națională de Baschet Masculin (etapa 17), 23 ianuarie, ora 19:00: Dinamo – CSO Voluntari. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 13), vineri 21 ianuarie, ora 18:00 (TVR 3): Dinamo – SCMU Craiova. Sala Dinamo

Volei feminin. Cupa României (sferturi de finală, retur), 19 ianuarie, ora 17:00: CSO Voluntari - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 13), sâmbătă 22 ianuarie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9), 20-21 ianuarie: Sportul Studențesc – Dinamo. Bazin Floreasca

Scrimă. Campionatul Național de cadeți și juniori la sabie (masculin și feminin), 18-22 ianuarie, București

Tir. ISSF Grand Prix Osijek, 18-22 ianuarie, Croația

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 350 vizitatori online