Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin - Liga naţională, restanță din etapa a XIV-a

Handbal masculin - Liga naţională, restanță din etapa a XIV-a

Potaissa Turda - Dinamo Municipal Călărași: 28-22 (12-12)

St-Di07Așa cum preconizam după meciul cu HC Odorhei, deplasarea dinamoviștilor la Turda nu avea să fie una ușoară, iar asta poate și pentru faptul că echipele de provincie dau adesea dovadă de o mobilizare exemplară la meciurile cu echipele de top din campionat,precum şi cu cele din Bucureşti. La fel s-a întâmplat și în partida de miercuri, 29 februarie, contând pentru etapa a 14-a, meci amânat din data de 5 februarie, când nu s-a putut disputa din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Prima repriză a meciului a fost una echilibrată, după cum o demonstrează și scorul la pauză, însă, în repriza a doua, jocul s-a rupt în atacul dinamovist, acolo unde, după cum ne-a declarat Ovidiu Semen, managerul general al echipei noastre de handbal, evoluția a fost afectată și de câteva decizii ale arbitrilor pe care domnia sa le consideră a fi controversate dar care au avut menirea să demoralizeze jucătorii. Pe fondul evoluției slabe a atacului, Potaissa s-a desprins la scor, reușind să învingă, până la final, la o diferență de 6 goluri. 

La sfârșitul partidei, domnul Ovidiu Semen a declarat pentru csdinamo.eu, faptul că, în echipa dinamovistă, cea mai bună evoluție în acest meci a avut-o apărarea care și-a făcut treaba la nivelul așteptărilor, însă echipa a suferit mult pe faza de atac, mai ales în cea de-a doua parte a meciului, atunci când s-au facut și unele greșeli iar evoluţia a fost mai slabă, ceea ce a condus la pierderea meciului. 

Principala îngrijorare a managerului dinamovist, după această partidă, este legată de moralul jucătorilor şi capacitatea de recuperare a acestora într-un timp scurt, în perspectiva partidei de duminică, de la București, cu CSM-ul, în care Dinamo are neapărat nevoie de o victorie pentru a putea urca în clasament. 

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, 1 martie, ora 000

Program Competitional

29 mai - 4 iunie 2023

Atletism. Campionatele Internaționale ale României, 3 iunie, Stadionul Iolanda Balaș Soeter - București

Inot. Cupa României, 2-4 iunie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 279 vizitatori online