Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin - Liga nationala, etapa a XXIV-a

Handbal masculin - Liga nationala, etapa a XXIV-a

Dinamo Municipal Călărași – C.S.M. Ploiești: 29-35 (14-16)

În etapa a 24-a a Ligii Naționale, C.S. Dinamo Municipal Calarasi a întâlnit sâmbătă, 5 mai, pe C.S.M. Ploiești, formație sosită la Călărași decisă să-și apere, cu orice preț, șansele de a evolua în primul eșalon handbalistic.

Importanța punctelor puse în joc au făcut ca prima repriză să fie una anostă, plina de greșeli și ratări copilărești, astfel că, în minutul 24, tabela arăta un neverosimil 12-12. Evoluția un pic mai îndrăzneață a ploieștenilor a făcut ca C.S.M. să intre la vestiare cu un avantaj de două goluri (14-16).

Intrând, parcă, un pic mai hotărâți, dinamoviștii revin în joc, egalează dar totul se dovedește a fi doar un foc de paie, deoarece din minutul 36 (scorul era 18-18), echipa adversă pune stăpânire pe joc și se distanțează la 4 goluri (18-22). De aici încolo, totul avea să decurgă în favoarea ploieștenilor, intervențiile portarului Drutu turnând plumb în picioarele dinamoviștilor, iar aruncările lui Nicolae și Constantinescu au perforat mult prea ușor poarta lui Marocico. Apatia dinamovistă avea să fie aspru taxată de publicul prezent la sală iar meciul avea să se termine cu un scor pe care nimeni nu-l anticipa: 29-35.

Ovidiu Semen, team-managerul dinamovist a declarat la final, dezamăgit fiind de jocul echipei sale, că ,,îmi este rușine de nepăsarea cu care au evoluat unii dintre jucători”.

Pentru etapa următoare,  Dinamo urmează să se deplaseze la Tg. Jiu iar în ultima etapă va întâlni pe U. Cluj, aceste două partide fiind foarte importante în acest moment pentru evitarea locurilor de baraj.

Autorul articolului: Florin Vasiliu - CS Dinamo, 7 mai, ora 000

Program Competitional

Săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 9), 8 decembrie, ora 19:45: Dinamo - HC PPD Zagreb. Sala Polivalentă București

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 11 decembrie, ora 12:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 7 decembrie, ora 18:00: CSM ABC Athletic Constanța – Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 10 decembrie, ora 18:00: CSM Galați – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 15:00: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 10 decembrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național tineret și seniori, 6-10 decembrie, Târgu Jiu

Inot. Campionatul Național de cadeți, 08-11 decembrie, Miercurea Ciuc

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 10 decembrie a.c., în intervalul 16:30 - 19:00, bazinul acoperit semiolimpic (25m) este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

bazin_acoperit_2

Vizitatori online

Avem 208 vizitatori online