Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin - Liga nationala, etapa a XXIV-a

Handbal masculin - Liga nationala, etapa a XXIV-a

Dinamo Municipal Călărași – C.S.M. Ploiești: 29-35 (14-16)

În etapa a 24-a a Ligii Naționale, C.S. Dinamo Municipal Calarasi a întâlnit sâmbătă, 5 mai, pe C.S.M. Ploiești, formație sosită la Călărași decisă să-și apere, cu orice preț, șansele de a evolua în primul eșalon handbalistic.

Importanța punctelor puse în joc au făcut ca prima repriză să fie una anostă, plina de greșeli și ratări copilărești, astfel că, în minutul 24, tabela arăta un neverosimil 12-12. Evoluția un pic mai îndrăzneață a ploieștenilor a făcut ca C.S.M. să intre la vestiare cu un avantaj de două goluri (14-16).

Intrând, parcă, un pic mai hotărâți, dinamoviștii revin în joc, egalează dar totul se dovedește a fi doar un foc de paie, deoarece din minutul 36 (scorul era 18-18), echipa adversă pune stăpânire pe joc și se distanțează la 4 goluri (18-22). De aici încolo, totul avea să decurgă în favoarea ploieștenilor, intervențiile portarului Drutu turnând plumb în picioarele dinamoviștilor, iar aruncările lui Nicolae și Constantinescu au perforat mult prea ușor poarta lui Marocico. Apatia dinamovistă avea să fie aspru taxată de publicul prezent la sală iar meciul avea să se termine cu un scor pe care nimeni nu-l anticipa: 29-35.

Ovidiu Semen, team-managerul dinamovist a declarat la final, dezamăgit fiind de jocul echipei sale, că ,,îmi este rușine de nepăsarea cu care au evoluat unii dintre jucători”.

Pentru etapa următoare,  Dinamo urmează să se deplaseze la Tg. Jiu iar în ultima etapă va întâlni pe U. Cluj, aceste două partide fiind foarte importante în acest moment pentru evitarea locurilor de baraj.

Autorul articolului: Florin Vasiliu - CS Dinamo, 7 mai, ora 000

Program Competitional

29 mai - 4 iunie 2023

Atletism. Campionatele Internaționale ale României, 3 iunie, Stadionul Iolanda Balaș Soeter - București

Inot. Cupa României, 2-4 iunie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 266 vizitatori online