Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin. LZ-etapa 5. Repetitie inainte de Ligă

Handbal masculin. LZ-etapa 5. Repetitie inainte de Ligă

Liga Zimbrilor, etapa 5: Dinamo – CSM Făgăraș 36-24 (15-12)

Cricio_cu_FagarasHandbaliștii de la Dinamo au făcut miercuri o ultimă repetiție înainte de startul în Liga Campionilor. CSM Făgăraș, adversarul de miercuri, nu poate fi comparat cu Holstebro, echipa daneză pe care Dinamo o va întâlni duminică în deplasare, în Grupa D a VELUX Champions League, însă cel puțin în prima repriză handbaliștii făgărășeni i-au alergat pe campionii en titre.

În prima repriză, scorul a fost destul de strâns, în pofida faptului că Dinamo s-a desprins din start la 4-1. Oaspeții au revenit, pe fondul câtorva intervenții bune ale portarului Szopka, iar tabela a arătat 4-5 (min. 13). Avansul lor ar fi fost poate chiar și mai consistent, dar portarul Ștefan Grigoraș (integralist în acest meci) a scos trei contraatacuri în situație de ”unu la unu”. Din minutul 15, Dinamo și-a impus superioritatea și s-a desprins la trei și chiar patru goluri, 15-11. Cu patru goluri marcate, Mionescu a fost jucătorul primei reprize.

Antrenorii Sebastian Bota nu i-au folosit deloc în acest meci pe Ciprian Șandru, Sajad Esteki și Ionuț Irimuș, iar Vrankovic a făcut mai mult faza de apărare.

În repriza a doua, Dinamo a jucat mult mai aproape de valoarea sa, iar tabela a reflectat din plin acest lucru. Dinamo s-a apărat mult mai eficient și a înscris multe goluri pe contraatac prin Bera, Câmpan sau chiar pivotul Mousavi. Diferența maximă a fost de 13 goluri: prima dată la 32-19 (min. 51) și ultima dată la 36-23 (min. 58).

Faza meciului a produs-o Mocanu, în minutul 58, printr-un gol înscris cu spatele la poartă. De la oaspeți, Adrian Pasere a marcat 10 goluri.

CS Dinamo: Grigoraș, Irimuș – Câmpan 6, Allahkaram Esteki 6, Mironescu 4, Bera 4, Mousavi 4, Mocanu 3, Capotă 2, Vrankovic 2, Criciotoiu 2, Asoltanei 1, Șania 1, Savenco 1, Șandru, Sajad Esteki. Antrenori: Eliodor Voica și Sebastian Bota.

În Liga Zimbrilor, Dinamo are cinci victorii din tot atâtea meciuri, 15 puncte și golaveraj +26.

CS Dinamo, 21 septembrie 2016

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 131 vizitatori online