Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin. Multumim, Vranko! Mult succes la noua ta echipa!

Handbal masculin. Multumim, Vranko! Mult succes la noua ta echipa!

Vranko_cu_HolstebroEchipa masculină de handbal Dinamo s-a despărțit de unul dintre jucătorii exponențiali în ultimii trei ani. Croatul Jakov Vrankovic, golgeterul echipei, a decis să-și continue cariera la altă echipă. După o lună de negocieri, în care s-a încercat ajungerea la un numitor comun pentru prelungirea contractului, Vranko a ales în cele din urmă oferta echipei Tatabanya (Ungaria).

Ovidiu Semen, managerul echipei de handbal Dinamo: ”Clubul Sportiv Dinamo dorește să-i mulțumească lui Jakov Vrankovic pentru tot ce a realizat în tricoul alb-roșu. A jucat de fiecare dată cu inima, a fost un războinic adevărat, iar toate trofeele cucerite în ultimii ani poartă din plin amprenta lui. Când a venit la Dinamo avea numai 21 de ani. Era tânăr, dornic de a face performanță. Putem spune că la noi s-a maturizat pe deplin. Îi dorim succes la noua sa echipă și oriunde se va duce mai departe și îl asigurăm că o parte din inima noastră va fi mereu cu el. Cine știe, poate că peste ceva timp drumurile noastre se vor regăsi”.

Campioana României s-a mai despărțit de câțiva jucători. Tuturor le mulțumim pentru sezonul memorabil 2016-2017, în care Dinamo a cucerit toate cele trei trofee interne: titlul național, Cupa României și Supercupa. Cu unii dintre ei ne vom întâlni în Liga Națională, dar din postura de adversari. Mulțumim, așadar, Alin Șania, Flavius Cîmpan, Pierre Ragot, Cosmin Capotă, Cosmin Pop.

CS Dinamo, 21 iulie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 368 vizitatori online