Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin. Multumim, Vranko! Mult succes la noua ta echipa!

Handbal masculin. Multumim, Vranko! Mult succes la noua ta echipa!

Vranko_cu_HolstebroEchipa masculină de handbal Dinamo s-a despărțit de unul dintre jucătorii exponențiali în ultimii trei ani. Croatul Jakov Vrankovic, golgeterul echipei, a decis să-și continue cariera la altă echipă. După o lună de negocieri, în care s-a încercat ajungerea la un numitor comun pentru prelungirea contractului, Vranko a ales în cele din urmă oferta echipei Tatabanya (Ungaria).

Ovidiu Semen, managerul echipei de handbal Dinamo: ”Clubul Sportiv Dinamo dorește să-i mulțumească lui Jakov Vrankovic pentru tot ce a realizat în tricoul alb-roșu. A jucat de fiecare dată cu inima, a fost un războinic adevărat, iar toate trofeele cucerite în ultimii ani poartă din plin amprenta lui. Când a venit la Dinamo avea numai 21 de ani. Era tânăr, dornic de a face performanță. Putem spune că la noi s-a maturizat pe deplin. Îi dorim succes la noua sa echipă și oriunde se va duce mai departe și îl asigurăm că o parte din inima noastră va fi mereu cu el. Cine știe, poate că peste ceva timp drumurile noastre se vor regăsi”.

Campioana României s-a mai despărțit de câțiva jucători. Tuturor le mulțumim pentru sezonul memorabil 2016-2017, în care Dinamo a cucerit toate cele trei trofee interne: titlul național, Cupa României și Supercupa. Cu unii dintre ei ne vom întâlni în Liga Națională, dar din postura de adversari. Mulțumim, așadar, Alin Șania, Flavius Cîmpan, Pierre Ragot, Cosmin Capotă, Cosmin Pop.

CS Dinamo, 21 iulie 2017

Program Competitional

Săptămâna 7-13 august 2017

Handbal. Turneu internațional Brest (Belarus) - ”Belgazprombank Cup”, 18-20 august. Program, 18 august: Dinamo - St. Raphael Var (Franța); 19 august: Dinamo - Meshkov Brest (Belarus); 20 august: Dinamo - Cocks (Finlanda)

Multisport. Jocurile Mondiale Universitare, 19-31 august, Taipei

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Fitness

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Dotelio, Inc | Web Design and Digital Branding

Vizitatori online

Avem 329 vizitatori online