Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin. O repriza de vis, final trist. Public fantastic

Handbal masculin. O repriza de vis, final trist. Public fantastic

VELUX Champions League, Grupa D: Dinamo- HBC Nantes 26-27 (15-11)

Dinamo-NantesHandbaliștii de la Dinamo au fost foarte aproape de a obține un rezultat mare în compania celei mai puternice echipe din Grupa D. Nantes a venit la București din postura de mare favorită, dar s-a trezit la pauză condusă cu patru goluri de o echipă alb-roșie care a avut procentaj remarcabil în primele 30 de minute.

Începutul de joc a fost echilibrat, primele goluri pentru Dinamo venind de la Savenco. În apărare, antrenorii Eliodor Voica și Sebastian Bota au început cu un modul ”6-0”, dar au operat la jumătatea primei reprize câteva schimbări. L-au introdus în poartă pe Ștefan Grigoraș și au trecut la o defensivă mixtă. Vizibil incomodată, Nantes nu a mai găsit soluții, iar Dinamo s-a desprins, omul numărul unu în atac, în primele 30 de minute, fiind Allahkaram Esteki, acesta fiind urmat de Asoltanei.

După pauză, Nantes a revenit pe tabelă, profitând de erorile din atac ale dinamoviștilor. Mai dureros este faptul că scorul s-a comprimat când Dinamo era în superioritate de un jucător. La juumătatea reprizei secunde, antrenorii l-au introdus în teren pe Șandru, deși interul dinamovist nu era refăcut în totalitate. Ciprian a marcat până la final cinci goluri, în momente importante.

Ultimele minute s-au jucat pe muchie, cu goluri marcate la aproape fiecare atac. Greșeala a venit în tabăra dinamovistă, astfel că Nantes a reușit să plece de la București cu ambele puncte, aproape nesperat după cum a arătat prima repriză. Indiscutabil, a fost cel mai bun meci al dinamoviștilor din ultimul timp.

Dinamo pierde al doilea joc în actuala ediție a Ligii Campionilor, la fel ca și anteriorul (la Braga), pe final. Campioana României a mai scăpat două puncte printre degete, fiind egalată de Holstebro și de Beșiktaș în ultima secundă de joc, în urma unor aruncări de la 7 metri.

Elidor Voica (antrenor Dinamo): ”Liga Campionilor este o competiție dură și trebuie să fim mai concentrați. Am făcut multe greșeli în utimele minute, iar acest lucru cu siguranță ne-a costat. La acest nivel nu este permis. Trebuie să mulțumim publicului, a fost fantastic”.

Dinamo: Irimuş, Grigoraş – portari; Asoltanei 6, Şandru 5, A. Esteki 4, S. Esteki 2, Savenco 2, Capotă 1, Cîmpan 1, Şania 1, Ragot 1, Mocanu 1, Vrankovic 1, Mousavi 1, Bera, Mironescu. Antrenori: Eliodor Voica şi Sebastian Bota

Nantes: Dumoulin, Siffert – portari; Gharbi, Claire 3, Klein 3, Buric 2, Tournat 3, Feliho, Derot 7, Matulic, Delecroix 4, Gurbindo 1, Balaguer 4, Pechmalbec. Antrenor: Thierry Anti

Celelalte rezultate din etapa a cincea: Besiktas - Holstebro 36-27, Motor Zaporojie - UMinho Braga 27-23. Clasament: 1. Nantes 9p, 2. Beșiktas 7p, 3. Motor 5p, 4. Dinamo 4p (+1), 5. UMinho 4p (-1), 6. Holstebro 1p.

Următorul meci în Liga Campionilor este pe 13 noiembrie, în deplasare cu Nantes.

CS Dinamo, 22 octombrie 2016

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 189 vizitatori online