Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin. O repriza de vis, final trist. Public fantastic

Handbal masculin. O repriza de vis, final trist. Public fantastic

VELUX Champions League, Grupa D: Dinamo- HBC Nantes 26-27 (15-11)

Dinamo-NantesHandbaliștii de la Dinamo au fost foarte aproape de a obține un rezultat mare în compania celei mai puternice echipe din Grupa D. Nantes a venit la București din postura de mare favorită, dar s-a trezit la pauză condusă cu patru goluri de o echipă alb-roșie care a avut procentaj remarcabil în primele 30 de minute.

Începutul de joc a fost echilibrat, primele goluri pentru Dinamo venind de la Savenco. În apărare, antrenorii Eliodor Voica și Sebastian Bota au început cu un modul ”6-0”, dar au operat la jumătatea primei reprize câteva schimbări. L-au introdus în poartă pe Ștefan Grigoraș și au trecut la o defensivă mixtă. Vizibil incomodată, Nantes nu a mai găsit soluții, iar Dinamo s-a desprins, omul numărul unu în atac, în primele 30 de minute, fiind Allahkaram Esteki, acesta fiind urmat de Asoltanei.

După pauză, Nantes a revenit pe tabelă, profitând de erorile din atac ale dinamoviștilor. Mai dureros este faptul că scorul s-a comprimat când Dinamo era în superioritate de un jucător. La juumătatea reprizei secunde, antrenorii l-au introdus în teren pe Șandru, deși interul dinamovist nu era refăcut în totalitate. Ciprian a marcat până la final cinci goluri, în momente importante.

Ultimele minute s-au jucat pe muchie, cu goluri marcate la aproape fiecare atac. Greșeala a venit în tabăra dinamovistă, astfel că Nantes a reușit să plece de la București cu ambele puncte, aproape nesperat după cum a arătat prima repriză. Indiscutabil, a fost cel mai bun meci al dinamoviștilor din ultimul timp.

Dinamo pierde al doilea joc în actuala ediție a Ligii Campionilor, la fel ca și anteriorul (la Braga), pe final. Campioana României a mai scăpat două puncte printre degete, fiind egalată de Holstebro și de Beșiktaș în ultima secundă de joc, în urma unor aruncări de la 7 metri.

Elidor Voica (antrenor Dinamo): ”Liga Campionilor este o competiție dură și trebuie să fim mai concentrați. Am făcut multe greșeli în utimele minute, iar acest lucru cu siguranță ne-a costat. La acest nivel nu este permis. Trebuie să mulțumim publicului, a fost fantastic”.

Dinamo: Irimuş, Grigoraş – portari; Asoltanei 6, Şandru 5, A. Esteki 4, S. Esteki 2, Savenco 2, Capotă 1, Cîmpan 1, Şania 1, Ragot 1, Mocanu 1, Vrankovic 1, Mousavi 1, Bera, Mironescu. Antrenori: Eliodor Voica şi Sebastian Bota

Nantes: Dumoulin, Siffert – portari; Gharbi, Claire 3, Klein 3, Buric 2, Tournat 3, Feliho, Derot 7, Matulic, Delecroix 4, Gurbindo 1, Balaguer 4, Pechmalbec. Antrenor: Thierry Anti

Celelalte rezultate din etapa a cincea: Besiktas - Holstebro 36-27, Motor Zaporojie - UMinho Braga 27-23. Clasament: 1. Nantes 9p, 2. Beșiktas 7p, 3. Motor 5p, 4. Dinamo 4p (+1), 5. UMinho 4p (-1), 6. Holstebro 1p.

Următorul meci în Liga Campionilor este pe 13 noiembrie, în deplasare cu Nantes.

CS Dinamo, 22 octombrie 2016

Program Competitional

Program competițional 14-20 octombrie 2019

Handbal. Liga Natională (etapa 8), 16 octombrie, ora 18:25: Steaua – Dinamo. Sala Concordia (Chiajna)

Handbal. Liga Campionilor (etapa 5), 20 octombrie, ora 17:00: Orlen Wisla Plock - Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 1), 14 octombrie, ora 17:30: Dinamo – U BT Cluj

Baschet. Liga Națională (etapa 2), 18 octombrie, ora 19:45: CSM CSU Oradea - Dinamo

Polo. Liga Națională (Turneul – I), 17-20 octombrie, Brașov

Volei masculin. Divizia A1 ( etapa 2), 19 octombrie, ora 13:30: Unirea Dej - Dinamo

Box. Campionatul Național de seniori, 14-20 octombrie, Tg. Mureș

Gimnastică. Campionatul Național de juniori I, II, III, 17-20 octombrie, Ploiești

Haltere. Campionatul European de juniori I și tineret, 14-29 octombrie, București

Șah. Open Internaţional „Bitcoin”, seniori-juniori, 19-20 octombrie, Bucureşti. Open Internaţional, 17-20 octombrie, Tg.Mureş

Schi Sărituri. Campionatul Naţional de vară, 18-20 octombrie, Râşnov

ANUNTURI AGREMENT

În zilele de 26 și 27 octombrie, Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va găzdui competiția internațională de înot ”Cupa Andrei Nicolescu - ediția a III-a”. În cele două zile sus-menționate nu se vor organiza activități de inițiere și agrement la înot.

Mulțumim pentru înțelegere!

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 368 vizitatori online