Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin. Victorie cu Holstebro, Dinamo inca spera

Handbal masculin. Victorie cu Holstebro, Dinamo inca spera

Liga Campionilor, etapa 7: Dinamo – TTH Holstebro 30-25 (12-12)

Dinamo__vs_TTH_Holstebro__37Handbaliștii de la Dinamo și-au trecut în cont a doua victorie în Grupa D a Ligii Campionilor, 30-25 cu Holstebro (Danemarca), la finele unui meci pe care l-au dominat de la un capăt la celălalt. Acest succes mențiune campioana României în cursa pentru locul doi, care asigură barajul pentru optimi.

Dinamo și-a dovedit și în acest meci forța liniei de 9 metri, care a marcat 17 goluri din cele 30 marcate în acest joc. De partea cealaltă, Holstebro a contat mai mult pe extremele Bramming și Kildelund, care au încheiat partida cu 18 goluri (12, respectiv 6). Victoria echipei antrenate de Eliodor Voica și Sebastian Bota este cu atât mai impresionantă, cu cât alb-roșiii au adunat până la final 11 ratări de la ”6 metri” (43% eficiența atacului). Ionuț Irimuș a avut din nou intervenții bune, fiind aclamat de cei 1.500 de spectatori prezenți la meci.

Campioana României a început în forță, cu o apărare ermetică și un atac bine așezat. Trasoarele de la linia de 9 metri au scuturat poarta adversă, iar în minutul 12, Dinamo conducea cu 6-2.

A fost de ajuns o perioadă mai puțin inspirată în atac, iar danezii au egalat și au trecut în avantaj, 10-11. La pauză a fost egal, 12-12.

În partea a doua, Dinamo a controlat jocul cu autoritate, desprinzându-se până la 7 goluri, 27-20 (min. 54). Șandru a intrat foarte bine în partea secundă, cu 5 goluri din tot atâtea șuturi. Ragot a fost și el eficient (4/6), iar Dinamo și-a asigurat astfel o victorie importantă, care îi dreptul să spere în continuare.

Ionuț Irimuș: ”Veneam după înfrângerea de la Nantes și știam că nu mai avem voie să facem pași greșiți. Am pregătit foarte bine jocul, știind că Holstebro are un joc în viteză și nu trebuie să-i dăm ocazia de a înscrie goluri ușoare pe contraatac și faza a doua. Ne-am apărat bine și am făcut diferența în repriza a doua”.

Dinamo__vs_TTH_Holstebro__16

Dinamo: Irimuș, Grigoraș – S. Esteki 7, Șandru 5, Ragot 4, Bera 3, Vrankovic 3, A. Esteki 2, Mocanu 2, Capotă 1, Câmpan 1, Mironescu 1, Savenco 1, Asoltanei, Savenco, Mousavi, Șania. Antrenori: Eliodor Voica și Sebastian Bota

Pentru Holstebro au marcat: Bramming 12, Kildelund 6, Hansen 2, Porup 2, Nielsen 1, Ostlund 1, Svavarsson 1. Antrenor: Patrick Westerholm

Clasament Grupa D: 1. Nantes - 11 p (6j), 2. Zaporojie - 7 p (6j), 3. Besiktas - 7 p (6j), 4. Dinamo - 6 p (7j), 5. Braga - 4 p (6 j), 6. Holstebro - 3 p (7j).

Dinamo va disputa următorul meci în Liga Campionilor pe 26 noiembrie, a Harkov, unde își desfășoară meciurile de acasă echipa ucraineană Zaporojie.

Până atunci, Dinamo mai are de disputat două meciuri în Liga Zimbrilor, duminică, 20 noiembrie (ora 11:15) cu CSM Focșani 2007 și miercuri, 23 noiembrie (ora 17:45), cu Steaua, în Sala Polivalentă din Capitală.

CS Dinamo, 18 noiembrie 2016

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 270 vizitatori online