Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin. Victorie mare in Liga Campionilor

Handbal masculin. Victorie mare in Liga Campionilor

VELUX Champions League. Grupa D – etapa 2: Dinamo – Motor Zaporojie 35-31 (15-13)

Dinamo__vs_Zaporozhye__11Handbaliștii de la Dinamo au înregistrat prima victorie în Grupa D a Ligii Campionilor, după un meci reușit, în care au fost susținuți de un public minunat. Jucătorii antrenați de Eliodor Voica și Sebastian Bota au revenit de un deficit de patru goluri, înregistat în minutul 25, pentru a se impune la final cu aceeași diferență. Dinamo are trei puncte în Grupa D, iar la finele săptămânii viitoare va juca acasă cu Beșiktaș.

Dinamo a avut de muncit în prima parte pentru a compensa jocul în inferioritate numerică. În minutul 3:13, Allahkaram Esteki avea deja două eliminări, prima fiind primită în secunda 50! În total, Dinamo a jucat 16 minute în inferioritate (8 eliminări), față de 8 minute oaspeții. Șelmenko și Soroka au fost cei mai buni jucători de la Motor în prima parte, când Motor s-a desprins până la 9-13. Banca tehnică dinamovistă a cerut time-out, Elidor Voica a făcut câteva schimbări, în apărare și în atac, iar fața jocului s-a schimbat. În cinci minute, Dinamo a marcat de șase ori, intrând la cabine cu avantaj de două goluri. Sajad Esteki a fost omul finalului de repriză, cu patru goluri în cinci minute, ultimul fiind de excepție: bombă în vinclu, de pe picioare, în chiar ultima secundă.

Dinamo__vs_Zaporozhye__13

În repriza a doua, Dinamo a rămas permanent în avantaj pe tabelă. Antrenorii dinamoviști au schimbat permanent la linia de 9 metri, introducând în teren jucători odihniți. Jakov Vrankovic a făcut un meci mare, cu 8 goluri marcate până la final și 4 mingi interceptate. Când a ieșit din teren, postul de inter dreapta a fost acoperit de dreptaciul Allakaram Esteki, care a evoluat în acest meci pe toate posturile la linia de 9 metri.

Finalul de meci le-a aparținut lui Irimuș (cinci intervenții în ultimele minute), Asoltanei și lui Șandru, din nou unul dintre cei mai constanți dinamoviști. Motor a încercat să rămână în meci prin acțiunile lui Șelmenko și ale lui Malasinskas, cei mai buni jucători de la echipa ucraineană, alături de extrema Soroka, însă Dinamo a fost cu adevărat o ECHIPĂ.

Dinamo__vs_Zaporozhye__17

Eliodor Voica: ”Cred că a fost un meci de Liga Campionilor, în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă am avut un început mai ezitant, mă bucur că am reușit în a doua parte a jocului să trecem de anumite bariere psohologice, pentru că întâlneam o echipă veritabilă, o prezență constantă în Liga Campionilor. Vreau să le mulțumesc jucătorilor noștri pentru modul în care s-au dăruit, pentru modul în care au luptat, și nu în ultimul rând publicului care astăzi a fost al optulea jucător”.

Dinamo – Motor Zaporojie 35-31 (15-13)

Dinamo: Irimuș, Grigoraș – Vrankovic 8, S. Esteki 7, Șandru 6, Asoltanei 4, A. Esteki 4, Ragot 2, Mousavi 2, Mironescu 1, Savenco 1, Capotă, Cîmpan, Mocanu, Șania, Bera. Antrenori: Eliodor Voica, Sebastian Bota

Motor Zaporojie: Komok, Kireev – Soroka 8, Malasinskas 7, Șelmenko 7, Kubatko 3, Zhukov 2, Buinenko 1, Gunko 1, Kalarash 1, Kozakevych 1, Denisov, Doroshchuk, Pukhouski, Zhuk. Antrenor: Mykola Stepanets

Arbitri: Miljan Vesovic – Novica Mitrovic (Muntenegru). Delegat EHF: Darko Repensek (Slovenia)

CS Dinamo, 29 septembrie 2016

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 676 vizitatori online