Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal masculin. Victorie mare in Liga Campionilor

Handbal masculin. Victorie mare in Liga Campionilor

VELUX Champions League. Grupa D – etapa 2: Dinamo – Motor Zaporojie 35-31 (15-13)

Dinamo__vs_Zaporozhye__11Handbaliștii de la Dinamo au înregistrat prima victorie în Grupa D a Ligii Campionilor, după un meci reușit, în care au fost susținuți de un public minunat. Jucătorii antrenați de Eliodor Voica și Sebastian Bota au revenit de un deficit de patru goluri, înregistat în minutul 25, pentru a se impune la final cu aceeași diferență. Dinamo are trei puncte în Grupa D, iar la finele săptămânii viitoare va juca acasă cu Beșiktaș.

Dinamo a avut de muncit în prima parte pentru a compensa jocul în inferioritate numerică. În minutul 3:13, Allahkaram Esteki avea deja două eliminări, prima fiind primită în secunda 50! În total, Dinamo a jucat 16 minute în inferioritate (8 eliminări), față de 8 minute oaspeții. Șelmenko și Soroka au fost cei mai buni jucători de la Motor în prima parte, când Motor s-a desprins până la 9-13. Banca tehnică dinamovistă a cerut time-out, Elidor Voica a făcut câteva schimbări, în apărare și în atac, iar fața jocului s-a schimbat. În cinci minute, Dinamo a marcat de șase ori, intrând la cabine cu avantaj de două goluri. Sajad Esteki a fost omul finalului de repriză, cu patru goluri în cinci minute, ultimul fiind de excepție: bombă în vinclu, de pe picioare, în chiar ultima secundă.

Dinamo__vs_Zaporozhye__13

În repriza a doua, Dinamo a rămas permanent în avantaj pe tabelă. Antrenorii dinamoviști au schimbat permanent la linia de 9 metri, introducând în teren jucători odihniți. Jakov Vrankovic a făcut un meci mare, cu 8 goluri marcate până la final și 4 mingi interceptate. Când a ieșit din teren, postul de inter dreapta a fost acoperit de dreptaciul Allakaram Esteki, care a evoluat în acest meci pe toate posturile la linia de 9 metri.

Finalul de meci le-a aparținut lui Irimuș (cinci intervenții în ultimele minute), Asoltanei și lui Șandru, din nou unul dintre cei mai constanți dinamoviști. Motor a încercat să rămână în meci prin acțiunile lui Șelmenko și ale lui Malasinskas, cei mai buni jucători de la echipa ucraineană, alături de extrema Soroka, însă Dinamo a fost cu adevărat o ECHIPĂ.

Dinamo__vs_Zaporozhye__17

Eliodor Voica: ”Cred că a fost un meci de Liga Campionilor, în adevăratul sens al cuvântului. Chiar dacă am avut un început mai ezitant, mă bucur că am reușit în a doua parte a jocului să trecem de anumite bariere psohologice, pentru că întâlneam o echipă veritabilă, o prezență constantă în Liga Campionilor. Vreau să le mulțumesc jucătorilor noștri pentru modul în care s-au dăruit, pentru modul în care au luptat, și nu în ultimul rând publicului care astăzi a fost al optulea jucător”.

Dinamo – Motor Zaporojie 35-31 (15-13)

Dinamo: Irimuș, Grigoraș – Vrankovic 8, S. Esteki 7, Șandru 6, Asoltanei 4, A. Esteki 4, Ragot 2, Mousavi 2, Mironescu 1, Savenco 1, Capotă, Cîmpan, Mocanu, Șania, Bera. Antrenori: Eliodor Voica, Sebastian Bota

Motor Zaporojie: Komok, Kireev – Soroka 8, Malasinskas 7, Șelmenko 7, Kubatko 3, Zhukov 2, Buinenko 1, Gunko 1, Kalarash 1, Kozakevych 1, Denisov, Doroshchuk, Pukhouski, Zhuk. Antrenor: Mykola Stepanets

Arbitri: Miljan Vesovic – Novica Mitrovic (Muntenegru). Delegat EHF: Darko Repensek (Slovenia)

CS Dinamo, 29 septembrie 2016

Program Competitional

25 septembrie - 01 octombrie 2023

Fotbal. Cupa României, marți 26 septembrie, ora 21:00: Dinamo 1948 - FCU Craiova. Arena națională

Fotbal. Liga 1 (etapa 11), vineri, 29 septembrie, ora 21:00: Oțelul Galați - Dinamo 1948

Baschet. Liga Națională (etapa 2), sâmbătă, 30 septembrie: CSM Galați - CS Dinamo Bucuresti

Fotbal. Liga 3 (etapa 6), vineri, 29 septembrie, ora 17:00: CS Dinamo - Aro Muscelul Câmpulung. Stadion Dinamo

Polo. Superliga (etapa 1), 30 septembrie, ora 11:00: Dinamo – Politehnica Cluj-Napoca. Bazinul Tolea Grințescu Dinamo

Rugby. Liga Națională (faza II, etapa 7), sâmbătă 30 septembrie, ora 12:15: Dinamo – SCM USV Timișoara

Volei masculin. Meci de prezentare, sâmbătă 30 septembrie, ora 18:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 6), sâmbătă 30 septembrie, ora 13:00: SCM Politehnica Timișoara - Dinamo

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 276 vizitatori online