Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Seara magica: echipa mare, sala fabuloasa. Dinamo invinge cu 24-21 pe Wisla Plock si preia sefia Grupei D

Handbal. Seara magica: echipa mare, sala fabuloasa. Dinamo invinge cu 24-21 pe Wisla Plock si preia sefia Grupei D

Liga Campionilor, runda 5: Dinamo – Orlen Wisla Plock 24-21 (13-10)

Dinamo_vs_Wisla_11Handbaliștii de la Dinamo au făcut un meci mare în compania favoritei grupei D a Ligii Campionilor. Purtați pe val de 2000 de spectatori fantastici, alb-roșiii au intrat cu atitudine în meci și au condus de la un capăt la celălalt al confruntării încheiate duminică noapte (meciul a început la ora 21:00). Grație acestui succes, Dinamo a preluat șefia grupei cu 8 puncte.

Trupa antrenată de Ștefan Constantin și Sebastian Bota și-a păstrat invincibilitatea pe teren propriu în această ediție a Ligii Campionilor la finele unui meci de calitate, în care apărarea a fost conectată la nivel maxim. Dan Savenco și Alireza Mousavi au distrus orice atac advers în zona centrală, iar portarul Makrem Missaoui a dat recital între buturi. Tunisianul a scos mingi importante, inclusiv patru aruncări de la 7 metri. Victoria este cu atât mai mult de apreciat cu cât Dinamo a jucat 20 de minute în inferioritate (10 eliminări), în timp ce oaspeții au avut 10 minute de ”om în minus”.

În atac, coordonatorul Kamel Alouini a marcat când trebuia, și-a pus în valoare coechipierii și s-a bătut cu masiva apărare poloneză. Amine Bannour a încheiat și acest meci din postura de principal marcator, cu 7 reușite.

O evoluție foarte bună a avut și pivotul Andras Szasz, care a avut un adversar direct de mare calibru, Renato Sulic. Campion mondial, vicecampion european și dublu finalist al Ligii Campionilor cu Veszprem, croatul nu a mișcat în duelul cu Szasz.

Dinamo a început astfel cu 4-0 (min. 7) s-a desprins la 8-2 (min. 12) și a intrat la pauză cu avantaj de trei goluri, 13-10.

În repriza a doua, de la 17-14 (min. 40), Dinamo a înscris de cinci ori consecutiv, ducând diferența la opt goluri, 22-14 (min. 48). Foarte bine a intrat în joc, în această perioadă, interul stânga Ante Kuduz, cu patru goluri marcate.

Dinamo a marcat golul 23 în minutul 49, prin Amine Bannour. A urmat o perioadă în care Wisla a avut o tresărire de orgoliu, cu 5 goluri consecutiv, până la 23-20 (min. 54). Portarul Makrem Missaoui le-a stopat polonezilor elanul, cu două aruncări de la 7 metri parate, iar Szasz a încheiat conturile în minutul 58, când a marcat pentru 24-20.

Dinamo: Missaoui, Grigoraş – portari; Descat, Bannour 7, Alouini 3, Savenco, Szasz 1, Negru 4, Şandru, Gavriloaia 2, Komogorov 1, Zulfic, Kuduz 4, Mousavi 2, Acatrinei.

Orlen Wisla Plock: Morawski, Borbely – portari; Daszek 4, Krajewski 1, Racoţea 2, Moya 1, Zdrahala, Obradovic, Goralski, Piechowski, Tarabocchia, Zabic 5, Mihic 4, De Toledo 3, Sulic 1.

Ștefan Constantin, antrenor Dinamo: ”Sunt foarte mulțumit de această victorie. Astăzi am avut o apărare foarte bună, cu situații bune de joc. Eu cred că Wisla Plock rămâne cea mai tare echipă din grupă”.

Xavier Sabate Caviedes, antrenor Wisla: ”Felicit Dinamo, merita victoria pentru că a fost mai bună. Noi am avut un atac foarte slab la situațiile de superioritate, iar în aceste condiții nu poți câștiga”.

Clasament grupă: 1. Dinamo 8p, 2. Ademar Leon 7p, 3. Wisla Plock 6p, 4. Elverum 6p, 5. Riihimaen Cocks 2 p, 6. Wacker Thun 1p.

CS Dinamo, 15 octombrie 2018

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 232 vizitatori online