Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Handbal masculin Handbal. Sferturi de finala. Recital Dinamo

Handbal. Sferturi de finala. Recital Dinamo

Un articol de Florin Vasiliu (foto - Mihai Neacșu)

Dinamo – AHC Dunărea Călărași 31-23 (16-10). Scor general: 1-0

SF_Sandru_cu_CalarasiDinamo a câștigat fără nici o problemă primul meci din faza sferturilor play-off-ului Ligii Naționale de handbal. Câinii au jucat cu multă ambiție și dăruire, oferind spectatorilor prezenți în număr destul de mare un spectacol admirabil. Apărarea mobilă și agresivă nu a permis adversarului să miște în front. Atacurile fără nici un orizont ale dunărenilor s-au lovit de un zid alb roșu impenetrabil, iar în spatele meterezelor, portarul Irimus și-a făcut din nou cu brio datoria (15 intervenții salvatoare).

În faza ofensivă, gazdele au combinat frumos și au reușit să înscrie goluri care au ridicat spectatorii în picioare. Dinamoviștii și-au regăsit bucuria de a juca și asta contează enorm în acest moment.

Elevii lui Eliodor Voica și Sebastian Bota s-au aflat în permanență la cârma jocului și au pus încă din start un ecart liniștitor între ei și adversar. Nu s-a pus nici un moment la îndoială echipa câștigătoare, ci doar diferența la care aceasta se va impune.

Iată și evoluția scorului: 3-1 min 5; 6-2 min 10; 8-4 min 15; 11-6 min 20; 14-8 min 25; 16-10 min 30; 18-11 min 36; 21-13 min 41; 25-17 min 50; 29-22 min 55; 31-23 min 60.

Marcatori: Șandru 6 goluri; Vrankovic 6 g; Asoltanei 4 g; Savenco 4 g; Câmpan 3 g; Zulfic 3 g (2/7 m); Ragot 3 g; Diaw 2 g.

Urmează meciul doi la Călărași vineri, 29 aprilie. Datorită evoluției de la București nu putem decât să fim optimiști și să sperăm că băieții noștri să rezolve ecuația calificării în semifinale înainte de Sărbătorile Pascale. Baftă băieți!

Eliodor Voica: "A fost un meci bun, în care noi am controlat jocul de la început până la final și aș vrea să le mulțumesc sportivilor noștri pentru modul în care s-au luptat, pentru modul în care au înțeles sarcinile și importanța acestui joc. Faptul că nu am mai avut fluctuații în joc arată o stabilitate în sânul colectivului nostru".

CS Dinamo, 25 aprilie 2016

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 292 vizitatori online