Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo feminin. Dinamo, locul 3 la Cupa României

Polo feminin. Dinamo, locul 3 la Cupa României

P_Fete_2Echipa feminină de polo a CS Dinamo a încheiat pe locul 3 turneul final al Cupei României. Returul competiției s-a desfășurat în perioada 7-9 decembrie la Bazinul Floreasca din Capitală, iar Dinamo a contabilizat, ca și în turul de la Oradea, o victorie și două înfrângeri. În meciul decisiv pentru locul 3, Dinamo a învins pe CS Crișul Torpi cu 16-8.

Dinamo a crescut ca joc considerabil față de sezonul anterior, fapt relevat de toate cele trei meciuri disputate la turneul de la București.

În primul joc, vineri, jucătoarele antrenate de Florian Dumitrache și Berttini Nenciu au cedat greu, 5-6, în fața Stelei, echipă ce a dominat categoric ultimele sezoane interne. Dinamo a avut un penalty ratat cu un minut înainte de final. Sâmbătă, Dinamo a ținut piept și echipei clasate pe primul loc în competiție, Rapid București, în fața căreia a cedat greu, 9-12.

Clasament final Cupa României: 1. Rapid, 2. Steaua, 3. Dinamo, 4. Crișul Torpi.

Dinamo a jucat în formula

Carolina Braghiș, Tereza Iliescu – portari, Simona Strati, Krisztina Szeghalmi, Maria Andrieieva, Dina Telipko, Olga Lăcătuș, Olga Melniciuc, Chelsea Gandrabura, Tamara Dremuh, Ștefania Dospin, Ecaterina Komleva, Ecaterina Tcacenko, Denisa Costea, Erika Mocanu.

CS Dinamo, 9 decembrie 2018

Program Competitional

Săptămâna 21-27 septembrie 2020

Rugby. Cupa României 2019-2020, Grupa B (etapa 2), 26 septembrie, ora 12:00: Tomitanii Constanța – Dinamo.

Haltere. Campionatul Național de juniori, 26-27 septembrie, Arad

Kaiac-canoe. Cupă Mondială, 25-27 septembrie, Szeged (Ungaria)

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând de luni, 21 septembrie a.c., bazinul în aer liber din incinta CS Dinamo va fi rezervat în totalitate pentru activitatea de agrement. Programul zilnic se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 209 vizitatori online