Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Dinamo incheie sezonul regulat pe locul 3

Polo. Dinamo incheie sezonul regulat pe locul 3

Dinamo – Sportul Studențesc Corona 10-11 (2-3, 3-2, 2-2, 3-4)

alex_matei_cu_spPoloiștii de la Dinamo și-au atins un prim obiectiv, acela de a se clasa pe locul trei la finele sezonului regulat al Superligii. Vineri, în cel de-al doilea meci al etapei a 14-a, alb-roșiii au cedat pe teren propriu în fața Sportului Studențesc, la o diferență de un gol (10-11), dar le-au luat fața "studenților" în clasament, grație victoriei la două goluri din meciul de joi (7-5). Egale ca numărul de puncte (53), cele două echipe au fost departajate de rezultatele directe.

Meciul de vineri a fost unul cu dese răsturnări de scor. Dinamo a început mai slab, având probleme în special la finalizare. Fiecare ratare a alb-roșiilor a fost penalizată de oaspeți, astfel că după cinci minute tabela indica 0-3! Încet-încet, Dinamo a revenit în joc și până la prima pauză a redus din diferență prin golurile marcate de Vrânceanu și Dragomirescu.

Au urmat două reprize bune pentru alb-roșii, care au egalat și au trecut în avantaj, 5-4 și 6-5 (goluri Dragomirescu, Alex Matei, A. Simion și din nou Alex Matei), dar la finele reprizei a treia a fost din nou egal, 7-7 (a mai înscris Fulea).

În ultima repriză, oaspeții s-au desprins la două goluri, 7-9, Dinamo a egalat (au finalizat Vrânceanu și Alex Matei), Sportul a luat din nou avans, 9-11, pentru ca Andrei Georgescu să marcheze în ultimele șase secunde golul care a dus Dinamo pe podium.

Alb-roșiii vor întâlni în semifinale ocupanta locului doi. În acest moment, CSM Digi Oradea este lider (75 p), dar Steaua (69 p) mai are două restanțe (patru meciuri în total) și, ținând cont că va întâlni Rapid și Crișul Oradea, echipe care nu-i pot pune probleme, ”militarii” vor urca pe prima poziție. În aceste condiții, Dinamo ar urma să întâlnească în semifinale campioana CSM Digi Oradea.

Alex Matei (jucător și antrenor secund): "Partea bună a meciurilor cu Sportul Studențesc este că am încheiat sezonul regulat pe locul trei, iar în situația în care vom juca pentru medaliile de bronz cu aceeași echipă, vom disputa trei meciuri pe teren propriu. Personal, sunt un pic deranjat de prestația noastră din meciul de vineri. Ne-a lipsit motivația pe care am avut-o cu o zi înainte, nu am mai fost concentrați la finalizare. Am avut multe ocazii, dublu decât ei, dar am ratat mult. Noi am ratat, ei au marcat. Mă bucur însă de atmosfera care este în echipă. Băieții se încurajează chiar și atunci când apar greșeli, aș spune eu inerente, ținând cont de colectivul foarte tânăr pe care îl avem și de acest proiect pe care dorim să-l ducem cât mai departe. Suntem un grup unit și ne dorim să încheiem acest sezon cu medaliile de gât. Am încheiat o primă etapă, mai avem de tras până la finele sezonului și vrem să le mulțumim celor care au fost alături de noi, de la conducerea clubului, până la cei care ne ajută cu pregătirea fizică".

Meciul 2. Dinamo: Țic, Nenciu – Enescu, Fulea 1, Dragomirescu 2, Prioteasa, Matei 3, Demeter, Sfârle, C. Marian, A. Georgescu, Vrânceanu 2, A. Simion 1.

Foto: Mihai Neacșu

CS Dinamo, 22 aprilie 2016

Program Competitional

27 noiembrie - 3 decembrie 2023

Handbal. EHF European League (etapa 5), 28 noiembrie, ora 19:45: HC Izvidac (Bosnia Herțegovina) - Dinamo. DigiSport, Prima Sport

Volei masculin. Challenge Cup (16-imi, manșa retur), 29 noiembrie, ora 19:00: Olanda - Numidia VC Limax Linne (Olanda)

Handbal. Liga Națională (etapa 13), 1 decembrie, ora 17:30: CSM București – Dinamo. Se dispută în sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 2 decembrie, ora 14:00: Dinamo – FC Argeș. Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 8), 2 decembrie, ora 17:00: Dinamo – Unirea Dej. Sala Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 11), 2 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Municipal Galați. Sala Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4 (etapa 15), 1 decembrie, ora 14:00: Aro Muscelul Câmpulung - Dinamo

Polo. Superliga (etapa 7), 2 decembrie, ora 20:00: Dinamo – Rapid. Bazin Anatolie Grințescu Dinamo

Box. Campionatul Național de tineret, 28 noiembrie – 2 decembrie, Bacău

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Sâmbătă 04.11 si duminică 05.11, programul de agrement înot va fi următorul:

Sâmbătă: 14:00-18.30

Duminică: 11.00-19.00

Programul grupelor de inițiere înot rămane neschimbat.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 572 vizitatori online