Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Dinamo incheie sezonul regulat pe locul 3

Polo. Dinamo incheie sezonul regulat pe locul 3

Dinamo – Sportul Studențesc Corona 10-11 (2-3, 3-2, 2-2, 3-4)

alex_matei_cu_spPoloiștii de la Dinamo și-au atins un prim obiectiv, acela de a se clasa pe locul trei la finele sezonului regulat al Superligii. Vineri, în cel de-al doilea meci al etapei a 14-a, alb-roșiii au cedat pe teren propriu în fața Sportului Studențesc, la o diferență de un gol (10-11), dar le-au luat fața "studenților" în clasament, grație victoriei la două goluri din meciul de joi (7-5). Egale ca numărul de puncte (53), cele două echipe au fost departajate de rezultatele directe.

Meciul de vineri a fost unul cu dese răsturnări de scor. Dinamo a început mai slab, având probleme în special la finalizare. Fiecare ratare a alb-roșiilor a fost penalizată de oaspeți, astfel că după cinci minute tabela indica 0-3! Încet-încet, Dinamo a revenit în joc și până la prima pauză a redus din diferență prin golurile marcate de Vrânceanu și Dragomirescu.

Au urmat două reprize bune pentru alb-roșii, care au egalat și au trecut în avantaj, 5-4 și 6-5 (goluri Dragomirescu, Alex Matei, A. Simion și din nou Alex Matei), dar la finele reprizei a treia a fost din nou egal, 7-7 (a mai înscris Fulea).

În ultima repriză, oaspeții s-au desprins la două goluri, 7-9, Dinamo a egalat (au finalizat Vrânceanu și Alex Matei), Sportul a luat din nou avans, 9-11, pentru ca Andrei Georgescu să marcheze în ultimele șase secunde golul care a dus Dinamo pe podium.

Alb-roșiii vor întâlni în semifinale ocupanta locului doi. În acest moment, CSM Digi Oradea este lider (75 p), dar Steaua (69 p) mai are două restanțe (patru meciuri în total) și, ținând cont că va întâlni Rapid și Crișul Oradea, echipe care nu-i pot pune probleme, ”militarii” vor urca pe prima poziție. În aceste condiții, Dinamo ar urma să întâlnească în semifinale campioana CSM Digi Oradea.

Alex Matei (jucător și antrenor secund): "Partea bună a meciurilor cu Sportul Studențesc este că am încheiat sezonul regulat pe locul trei, iar în situația în care vom juca pentru medaliile de bronz cu aceeași echipă, vom disputa trei meciuri pe teren propriu. Personal, sunt un pic deranjat de prestația noastră din meciul de vineri. Ne-a lipsit motivația pe care am avut-o cu o zi înainte, nu am mai fost concentrați la finalizare. Am avut multe ocazii, dublu decât ei, dar am ratat mult. Noi am ratat, ei au marcat. Mă bucur însă de atmosfera care este în echipă. Băieții se încurajează chiar și atunci când apar greșeli, aș spune eu inerente, ținând cont de colectivul foarte tânăr pe care îl avem și de acest proiect pe care dorim să-l ducem cât mai departe. Suntem un grup unit și ne dorim să încheiem acest sezon cu medaliile de gât. Am încheiat o primă etapă, mai avem de tras până la finele sezonului și vrem să le mulțumim celor care au fost alături de noi, de la conducerea clubului, până la cei care ne ajută cu pregătirea fizică".

Meciul 2. Dinamo: Țic, Nenciu – Enescu, Fulea 1, Dragomirescu 2, Prioteasa, Matei 3, Demeter, Sfârle, C. Marian, A. Georgescu, Vrânceanu 2, A. Simion 1.

Foto: Mihai Neacșu

CS Dinamo, 22 aprilie 2016

Program Competitional

27 martie - 2 aprilie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League, play-off (retur), 29 martie, ora 19:45: THW Kiel – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 23), 1 aprilie, ora 17:30: Dinamo – CSM Vaslui. Sala Dinamo

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 7), 29 martie, ora 20:00: Dinamo - FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 8), 1 aprilie: BC CSU Sibiu - CS Dinamo

Polo. Superliga masculină Suzuki (turneul 3), 31 martie - 2 aprilie, Bazinul Ghencea

Rugby. Liga Națională 2023 (etapa 1), 1 aprilie, ora 11:00: SCM Timișoara - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, sferturi de finală play-off (meci 2), 29 martie, ora 15:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo. În cazul în care Dinamo câștigă, va fi al treilea meci, pe 1 aprilie, la Rapid

Judo. Antalya Grand Slam, 31 martie – 2 aprilie, Turcia

Judo. Campionatul Național U16 și U14, 31 martie – 2 aprilie, Sibiu

Lupte. Cupa României U15, 29 martie – 2 aprilie, Piatra Neamț

Scrimă. Campionatul Național la sabie, 27-31 martie, București

Scrimă. Campionatul Mondial de juniori și cadeți, 1-9 aprilie, Plovdiv (Bulgaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

SALA FITNESS

În data de 23.03.2023, activitatea sportivă în sala de fitness a clubului se suspendă în intervalul 07:00-12:00 pentru măsuri de igienizare.

 

Agrement înot/ Program weekend 25-26 martie

Urmare a activității echipelor de performanță ale CS Dinamo, programul de agrement în bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu, în zilele de 25 și 26 martie, va fi următorul:

 Sâmbătă: 14:00-16:30

Duminică: 13:00-19:00


Vizitatori online

Avem 294 vizitatori online