Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Fetele de la Dinamo, pe podium la Cupa Romaniei

Polo. Fetele de la Dinamo, pe podium la Cupa Romaniei

polo_fete_Cupa_Romaniei_2017Tânăra echipă de polo feminin a CS Dinamo (antrenor, Florian Dumitrache) s-a clasat pe locul trei la Cupa României, aceeași poziție pe care a ocupat-o și în Divizia A, la finele sezonului trecut. Cel de-al doilea turneu final al competiției a avut loc la Oradea, la finele acestei săptămâni. Ca și la primul turneu, Dinamo a câștigat un meci și a pierdut două.

Meciul decisiv care a adus locul pe podium a fost cel cu Crișul Oradea, de duminică. Dinamovistele s-au impus cu 8-4, la finele unui joc pe care l-au dominat prin ambiție și dăruire. 

De un gest demn de admirat a dat dovadă Chelsea Gandrabura, una dintre cele mai valoroase jucătoare din echipă. Tânăra poloistă în vârstă de numai 16 ani s-a accidentat înaintea turneului la mâna stângă, dar a făcut deplasarea la Oradea, deși avea brațul în ghips. Înaintea jocului decisiv cu Oradea, Chelsea și-a tăiat ghipsul pentru a-și putea ajuta colegele. Ea a contribuit de altfel decisiv la victorie, prin marcarea a două goluri dintre cele opt ale echipei dinamoviste. Celelalte goluri au fost marcate de Tamara Dremuh 2, Beatrice Popescu 2, Daniela Tutunaru 2. O evoluție foarte bună în acest meci a avut și portarul Carolina Braghiș.

În celelalte două jocuri disputate la Cupa României (turneul final 2), Dinamo a cedat cu Steaua (20-8) și cu Rapid (12-6). Clasament final: 1. Steaua, 2. Rapid, 3. Dinamo, 4. Crișul Oradea.

CS Dinamo, 26 noiembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 265 vizitatori online