Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Fetele de la Dinamo, pe podium la Cupa Romaniei

Polo. Fetele de la Dinamo, pe podium la Cupa Romaniei

polo_fete_Cupa_Romaniei_2017Tânăra echipă de polo feminin a CS Dinamo (antrenor, Florian Dumitrache) s-a clasat pe locul trei la Cupa României, aceeași poziție pe care a ocupat-o și în Divizia A, la finele sezonului trecut. Cel de-al doilea turneu final al competiției a avut loc la Oradea, la finele acestei săptămâni. Ca și la primul turneu, Dinamo a câștigat un meci și a pierdut două.

Meciul decisiv care a adus locul pe podium a fost cel cu Crișul Oradea, de duminică. Dinamovistele s-au impus cu 8-4, la finele unui joc pe care l-au dominat prin ambiție și dăruire. 

De un gest demn de admirat a dat dovadă Chelsea Gandrabura, una dintre cele mai valoroase jucătoare din echipă. Tânăra poloistă în vârstă de numai 16 ani s-a accidentat înaintea turneului la mâna stângă, dar a făcut deplasarea la Oradea, deși avea brațul în ghips. Înaintea jocului decisiv cu Oradea, Chelsea și-a tăiat ghipsul pentru a-și putea ajuta colegele. Ea a contribuit de altfel decisiv la victorie, prin marcarea a două goluri dintre cele opt ale echipei dinamoviste. Celelalte goluri au fost marcate de Tamara Dremuh 2, Beatrice Popescu 2, Daniela Tutunaru 2. O evoluție foarte bună în acest meci a avut și portarul Carolina Braghiș.

În celelalte două jocuri disputate la Cupa României (turneul final 2), Dinamo a cedat cu Steaua (20-8) și cu Rapid (12-6). Clasament final: 1. Steaua, 2. Rapid, 3. Dinamo, 4. Crișul Oradea.

CS Dinamo, 26 noiembrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 19-25 martie 2018 

Baschet. Liga Națională (etapa 22), 19 martie, ora 18:30: Dinamo – BC Sibiu. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 24), 20 martie, ora 17:30: CSM Focșani 2007 – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (play-out, etapa 4), 21 martie, ora 16:00: Dinamo – CS ”U” Cluj. Sala Dinamo. Divizia A1 (play-out, etapa 5), 24 martie: CSȘ 2 CNE Baia Mare – Dinamo

Atletism. Campionatele Naționale de aruncări lungi de iarnă, 21-23 martie, Stadionul Iolanda Balaș Soeter, București

Gimnastică. Cupa Mondială de la Doha, 23-25 martie, Qatar

Judo. Campionatele Naționale de seniori, 23-25 martie, Cluj Napoca

Înot. Campionatele Naționale de seniori, 20-25 martie, Bacău

Lupte. Turneu Internațional ”Dan Kolov – Nikola Petrov”, 22-25 martie, Sofia (Bulgaria)

Scrimă. Campionatele Naționale de tineret sabie, 22-25 martie, București. Cupă Mondială spadă, 24-25 martie, Budapesta (Ungaria)

Schi fond. Campionatele Naționale, 22-25 martie, Fundata-Cheile Grădiștei

ANUNT AGREMENT

Sâmbătă, 17 martie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo va găzdui o competiție de înot, motiv pentru care activitățile de agrement vor începe la ora 14:00.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Selectie inot

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 496 vizitatori online