Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Semifinale. Replica buna in bazinul campioanei

Polo. Semifinale. Replica buna in bazinul campioanei

CSM Digi Oradea – Dinamo 10-6 (3-2, 3-1, 1-2, 3-1) și 12-10 (2-1, 2-2, 3-5, 5-2)

a_georgescuPoloiștii de la Dinamo au pierdut ambele meciuri disputate la Oradea, în semifinala cu CSM Digi Oradea, dar au dat o replică foarte bună campioanei din ultimii ani. În ambele partide, gazdele s-au desprins doar pe final. Cu o echipă formată numai din jucători români, Dinamo a condus în partida de vineri cu 9-7, înainte cu șase minute de sirena de final.


Foto: Mihai Neacșu


În meciul de joi, Dinamo a început bine și a condus cu 1-0 și 2-1 (goluri marcate de Prioteasa), dar campioana a revenit, preluând conducerea (5-2). La pauza mare a fost 6-3 pentru gazde, Szilard Demeter înscriind cel de-al treilea gol pentru Dinamo. Repriza a treia au câștigat-o jucătorii alb-roșii (parțial de 2-1), golurile fiind marcate de Demeter și Alex Matei: 7-5 după trei reprize. La acest scor, Dinamo a avut trei superiorități, dar nu a putut să concretizeze. Dacă ar fi marcat, poate altfel ar fi arătat finalul. În ultima repriză, orădenii au înscris de trei ori, față de o singură reușită a dinamoviștilor (prin Enescu).

Meciul al doilea a avut și mai mult suspans. A fost 3-3, apoi 6-3 pentru gazde. Dinamo a revenit însă fantastic: 6-6. Apoi a preluat conducerea, 9-7, cu șase minute înainte de final. Dinamo a surprins cu un joc variat, centrul Szilard Demeter ieșind în inter, de unde a marcat de două ori cu șuturi foarte puternice. În centru, tânărul Constantin Marian (19 de ani) a avut un joc eficient, el obținând trei penaltyuri. Efortul depus i-a costat însă pe tinerii jucători dinamoviști. Oradea a înscris cinci goluri consecutiv și a tranșat soarta meciului în favoarea sa.

Dinamo nu a putut conta la acest meci pe golgeterul echipei, Tudor Fulea, convocat la naționala de juniori, iar Alex Matei a ieșit din bazin înainte de final, suspect de fractură de piramidă nazală, după o lovitură neintenționată a unui adversar.

CSM Oradea conduce cu 2-0 în semifinala cu Dinamo (prima echipă care acumulează trei victorii se califică în finală). Meciurile cu numerele 3 și 4 sunt programate săptămâna viitoare, miercuri și joi, la București. În cazul în care orădenii se vor impune însă și miercuri, atunci jocul de joi nu va mai avea loc.

Dinamo: Marius Țic, Berttini Nenciu – portari; Adrian Enescu, Vlad Dragomirescu, Andrei Prioteasa, Alexandru Matei, Szilard Demeter, Alexandru Sfârle, Marian Constantin, Andrei Georgescu, Ionuț Vrânceanu, Alexandru Simion. Antrenori: George Georgescu și Alexandru Matei

Marcatori meciul 1: Prioteasa 2, Demeter 2, Alex Matei 1, Enescu 1

Marcatori meciul 2: Demeter 3, Prioteasa 2, Al. Simion 2, A. Georgescu 2, Alex Matei 1.

CS Dinamo, 30 aprilie 2016

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 367 vizitatori online