Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo - Superliga 2011-2012: Turneul 1

Polo - Superliga 2011-2012: Turneul 1

Po_10

Dinamo București  - Sportul Studențesc: 19 - 4

Dinamo București - Rapid București: 13 - 5

Dinamo București - Digi Oradea: 7 - 13

Dinamo București - Politehnica Cluj: 12 - 8

Dinamo București - Steaua București: 3 - 8

Dinamo București - Crișul Oradea: 18 - 4

Dinamo București - A.M.E.F.A. Arad: 12 - 6

 

Citiți aici cronicile meciurilor echipei Dinamo din primul turneu al Superligii Campionatului Național la Polo, ediția 2011-2012

Dinamo București - Sportul Studențesc: 19 - 4

Dinamo a tranșat clar meciul cu Sportul după cum o arată și scorul de azi, 12 octombrie.

După primele partide ale acestui turneu se pare că  singurele echipe care se vor lupta pentru titlu vor fi, la fel ca și în ediția precedentă de campionat, Digi Oradea, Dinamo și Steaua. Iar principala adversară a lui Dinamo este Digi Oradea, care este o formație omogenă, cu șanse reale la titlul de Campioană în această ediție.

Mâine, de la ora 16, urmează derby-ul dinamoviștilor cu poloiștii din Oradea, ocazie cu care vom afla atât valoarea principalilor noștri adversari, cât și forma de joc și determinarea jucătorilor dinamoviști care trebuie să confirme extraordinarul renume al clubului sub culorile căruia joacă.

Dinamo București - Rapid București: 13 - 5

În cea de-a doua etapă a primului turneu, numărul 13 - data zilei de azi - a fost cu noroc pentru Dinamo care a înscris tot atâtea goluri în poarta rapidiștilor, adjudecându-și cea de-a doua victorie din tot atâtea partide ale începutului de campionat. 

Tot victorii au înregistrat și Steaua și Digi Oradea, în fața adversarelor lor din această etapă, confirmându-se concluziile pe care le trăsesem după etapa de ieri, când preconizam că lupta în această ediție de campionat se va purta tot între cele 3 echipe care s-au impus și în sezonul trecut.

Dupăamiază Dinamo are prima confruntare dificilă a etapei, cu orădenii de la Digi care au înscris nu mai puțin de 42 de goluri în primele 2 meciuri!

Dinamo București - Digi Oradea: 7 - 13

Așa cum era de așteptat, cel mai greu meci pentru dinamoviști a fost cel desfășurat în dupăamiaza zilei de azi, 13 octombrie, la bazinul Floreasca, în fața orădenilor de la Digi. De această dată, 13 nu a mai fost un număr norocos pentru dinamoviști, acesta fiind numărul de goluri pe care l-au primit de la adversari.

Confruntarea s-a încheiat în favoarea orădenilor care au nu mai puțin de 7 internaționali în lot și o banca de rezerve comparabilă ca număr cu cele de la hochei. Orădenii pot schimba toată apărarea sau tot atacul într-un meci, în timp ce Dinamo este o echipă mult întinerită,cu un antrenor - Doru Spânu – aflat de puțin timp la cârma echipei, dar și cu câțiva jucători de lot național, cum ar fi: Matei, Dimitri, Georgescu, Stoenescu și, nu în ultimul rând, portarul dinamovist Bertini Nenciu care azi a fost cel mai bun dinamovist. 

Pentru noi însă, cele mai multe emoții se leagă acum de marele derby care se va juca sâmbătă de la ora 1200, dintre Dinamo și Steaua, atunci când ne dorim mai mult decât oricând ca echipa să dea tot ce are mai bun și să asistăm la o partidă spectaculoasă la sfârșitul căreia să ne mândrim că suntem suporterii sportului dinamovist.

Dinamo București - Politehnica Cluj: 12 - 8

Dinamo a continuat și astăzi, 14 octombrie, seria victoriilor din primul turneu de polo al Superligii, de această dată câștigând în fața clujenilor într-un meci cu privire la care nu aveam mari emoții. La rândul lor, Steaua și Digi Oradea și-au învins adversarele din partidele lor, confirmându-se, astfel, care sunt candidatele la podiumul acestui turneu.

Mâine emoțiile noastre vor fi încă o dată la cote maxime, într-o partidă esențială pentru stabilirea ordinii în clasamentul acestui turneu: derby-ul Dinamo-Steaua. Să urăm succes tinerei noastre echipe și să fim cu sufletul alături de ea, fiind vorba de o partidă între două rivale tradiționale dar și între două echipe pe care noi le vedem ca fiind sensibil apropriate ca valoare.

Dinamo București - Steaua București: 3 - 8

De mult nu a mai câștigat Steaua un meci cu Dinamo la o asemenea diferență de scor. Nu prea le-a ieșit nimic elevilor antrenorului Doru Spânu. Și ar fi suficient să amintim că Dinamo a avut 10 situații de om în plus din care nu a înscris nici un gol în timp ce Steaua a avut 6 asemenea situații iar în 4 dintre ele a înscris. Și nu în ultimul rând, portarul stelist Mihai Drăgușin, rezerva de la lotul național a dinamovistului Dragos Stoenescu, a prins o zi de excepție și a apărat aproape tot.

Campionatul e lung și se joacă. Suntem siguri că au fost trase concluziile care se cuvin de către conducerea tehnică iar la următorul turneu vom vedea și vom auzi altceva decât de această dată.

Dinamo București - Crișul Oradea: 18 - 4

Dinamo s-a dezlănţuit sâmbătă dupăamiaza, împotriva orădenilor pe care i-au învins categoric într-un meci care a decurs, practic, într-un singur sens. Tensiunea acumulată pe parcursul întâlnirii cu Steaua s-a descărcat mai ales în prima repriză în care Dinamo a înscris de 7 ori, fără să primească vreun gol din partea celor de la Crişul Oradea. Rezultatul final a fost unul normal, care a reflectat diferenţa de valoare şi angajament în joc.

Dinamo București - A.M.E.F.A. Arad: 12 - 6

Aşa cum era de aşteptat, Dinamo a câştigat şi în ultima partidă a turneului, în faţa arădenilor de la AMEFA, într-un meci care nu a pus prea mari probleme echipei noastre şi pe care l-a tranşat încă din prima repriza, când a înscris 5 goluri fără să primească vreunul.

Final de turneu, aşadar, şi locul 3 pentru Dinamo, în acest moment. Desigur, această clasare nu poate fi pe deplin mulţumitoare pentru dinamovişti, însă campionatul este abia la început şi mai sunt multe partide de disputat în cadrul celor 3 turnee care urmează înaintea play-off-ului. Dinamo are un lot cu potenţial bun şi suntem siguri că are resursele necesare pentru o revanşă în faţa Stelei în următoarele întâlniri pe care le vom aştepta cu interes.

  

Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Vizitatori online

Avem 182 vizitatori online