Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo – Superliga 2012-2013, etapa a XII-a

Polo – Superliga 2012-2013, etapa a XII-a

PoloS_DSteaua – Dinamo: 8-9, 8-7

Weekendul trecut s-a desfăşurat singurul derby veritabil pe care îl oferă Superliga de polo din România: întâlnirea dintre cele două eterne rivale Dinamo şi Steaua. A fost o partidă al cărei rezultat demonstrează valoarea sensibil egală a celor două echipe, dar şi tensiunea extraordinară în care se desfăşoară un asemenea joc.

Ambele partide a fost găzduite de noul bazin de polo al Clubului Sportiv Steaua Bucureşti

Prima partidă: Steaua - Dinamo 8-9 (3-1, 2-2, 2-4, 1-2).

În prima partidă dintre cele două rivale, poloistii dinamovişti au intrat hotărâţi să recupereze punctele pierdute în tur. Partida a debutat cu un joc aprig disputat dar şi cu multe ratări din partea jucătorilor noştri care s-au văzut conduşi după prima repriză, la două goluri. Repriza a doua a fost una echilibrată, ambele echipe reuşind să înscrie de câte două ori, astfel că, la pauza mare, avantajul adversarilor s-a menţinut. Începând cu repriza a treia, Dinamo a jucat din ce în ce mai bine, reuşind să refacă handicapul de două goluri şi să restabilească egalitatea. Ultima repriză s-a desfăşurat tot în nota de dominare a dinamoviştilor care s-au impus la toate capitolele şi au oferit propriilor suporteri o frumoasă victorie.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost:Georgescu G. (2 goluri), Robu (2 goluri), Enescu (2 goluri).

A doua partidă: Steaua-Dinamo 8-7 (2-4,1-1, 1-0, 4-2)

Impulsionaţi şi cu moralul crescut după victoria din prima partidă, dinamoviştii au început în forţă şi au reuşit să se impună clar după prima repriză, cu o diferenţă de două goluri. în repriza a doua, adversarii reuşesc să tempereze avântul poloiştilor noştri, echilibrând jocul, dar Dinamo rămâne în avantaj până la pauza mare. Repriza a treia este cea a marilor ratări; jucătorii noştri nu mai reuşesc să înscrie şi permit militarilor să se apropie la un singur gol, menţinând totuşi un avantaj minim. Începutul reprizei a patra găseşte echipa noastră în avantaj de un gol dar adversarii, susţinuţi şi impulsionaţi de publicul prezent, refac handicapul şi câştigă într-un final incandescent la un gol diferenţă, după ce poloiştii dinamovişti au condus tot meciul.

Principalul marcator pentru Dinamo a fost Teohari, cu două goluri.

Autorul articolului: Simion Angelo. Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 26 februarie ora 1100

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 167 vizitatori online