Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Superliga. Inca un pas inainte: 4-7 cu Steaua

Polo. Superliga. Inca un pas inainte: 4-7 cu Steaua

dinamo_cu_steauaPoloiștii de la Dinamo au făcut din nou un meci bun cu Steaua, în etapa a 8-a a Superligii. După ce au cedat vineri cu 3-8, jucătorii antrenați de George Georgescu și Alex Matei au încheiat meciul de sâmbătă, cel de-al doilea al etapei, cu 4-7 (0-1, 0-0, 2-3, 2-3). Roș-albii s-au apărat și de data aceasta foarte bine, cu o defensivă retrasă, dublată de o prestație solidă a portarului Marius Țic.

La pauza mare a fost doar 1-0 pentru Steaua, în condițiile în care Dinamo a ratat un penalty prin Alex Matei. Egalarea a venit în repriza a treia, gol Fulea (1-1), și chiar dacă Steaua a înscris din nou, Dragomirescu a reechilibrat tabela cu trei minute înainte de finalul sfertului (2-2). Până la pauză, Steaua s-a desprins la două goluri: 2-4.

În ultimul sfert, Dinamo a revenit din nou la un gol în spatele Stelei, 3-4 (gol Prioteasa) și 4-5 (gol Dragomiresc), a doua oară după un penalty apărat de Țic, dar pe final roș-albii au plătit tribut efortului depus la numeroasele situații de om în minus dictate de arbitri. În total, Dinamo a avut 17 situații de inferioritate, în timp ce Steaua a avut 8. De altfel, Dinamo a încheiat meciul fără trei jucători de bază, toți trei eliminați definitiv pentru cumul de trei eliminări: Alex Matei, Enescu și Demeter. În aceste condiții, Steaua a mai marcat în ultimele trei minute de două ori.

George Georgescu, antrenor Dinamo: "Nu am de ce să fiu supărat pe jucătorii mei pentru această înfrângere, din contră. Consider că am ținut piept Stelei și că, pe ansamblu, am mai făcut un pas înainte. Creștem de la meci la meci și cred că acest lucru este cel mai important pentru noi".

Dinamo: Țic, Nenciu - portari; Novac, Enescu, Fulea, Dragomirescu, Prioteasa, Matei, Demeter, C. Marian, A. Georgescu, Vrânceanu, Neagu.

Pentru Steaua au marcat: Filipovic 2, Bowen 2, Ianc, 1, Bușilă 1, Ghiban 1.

La finele săptămânii viitoare, Dinamo va disputa două etape duble (patru meciuri): la Cluj și la Arad.

Foto: Razvan Pasarica/sportpictures.eu

CS Dinamo, 13 februarie 2016

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 305 vizitatori online