Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Polo Polo. Superliga. Inca un pas inainte: 4-7 cu Steaua

Polo. Superliga. Inca un pas inainte: 4-7 cu Steaua

dinamo_cu_steauaPoloiștii de la Dinamo au făcut din nou un meci bun cu Steaua, în etapa a 8-a a Superligii. După ce au cedat vineri cu 3-8, jucătorii antrenați de George Georgescu și Alex Matei au încheiat meciul de sâmbătă, cel de-al doilea al etapei, cu 4-7 (0-1, 0-0, 2-3, 2-3). Roș-albii s-au apărat și de data aceasta foarte bine, cu o defensivă retrasă, dublată de o prestație solidă a portarului Marius Țic.

La pauza mare a fost doar 1-0 pentru Steaua, în condițiile în care Dinamo a ratat un penalty prin Alex Matei. Egalarea a venit în repriza a treia, gol Fulea (1-1), și chiar dacă Steaua a înscris din nou, Dragomirescu a reechilibrat tabela cu trei minute înainte de finalul sfertului (2-2). Până la pauză, Steaua s-a desprins la două goluri: 2-4.

În ultimul sfert, Dinamo a revenit din nou la un gol în spatele Stelei, 3-4 (gol Prioteasa) și 4-5 (gol Dragomiresc), a doua oară după un penalty apărat de Țic, dar pe final roș-albii au plătit tribut efortului depus la numeroasele situații de om în minus dictate de arbitri. În total, Dinamo a avut 17 situații de inferioritate, în timp ce Steaua a avut 8. De altfel, Dinamo a încheiat meciul fără trei jucători de bază, toți trei eliminați definitiv pentru cumul de trei eliminări: Alex Matei, Enescu și Demeter. În aceste condiții, Steaua a mai marcat în ultimele trei minute de două ori.

George Georgescu, antrenor Dinamo: "Nu am de ce să fiu supărat pe jucătorii mei pentru această înfrângere, din contră. Consider că am ținut piept Stelei și că, pe ansamblu, am mai făcut un pas înainte. Creștem de la meci la meci și cred că acest lucru este cel mai important pentru noi".

Dinamo: Țic, Nenciu - portari; Novac, Enescu, Fulea, Dragomirescu, Prioteasa, Matei, Demeter, C. Marian, A. Georgescu, Vrânceanu, Neagu.

Pentru Steaua au marcat: Filipovic 2, Bowen 2, Ianc, 1, Bușilă 1, Ghiban 1.

La finele săptămânii viitoare, Dinamo va disputa două etape duble (patru meciuri): la Cluj și la Arad.

Foto: Razvan Pasarica/sportpictures.eu

CS Dinamo, 13 februarie 2016

Program Competitional

08-14 august 2022

HANDBAL. Meci de prezentare, 10 august, ora 18:00: Dinamo – Potaissa Turda. Sala Dinamo

RUGBY. Liga Națională, play-off (1-4), 13 august, ora 11:00: CS SCM USAMVB Timișoara - Dinamo

CANOTAJ. Campionatul European, 11-14 august, Munchen (Germania)

INOT. Campionatul European, 11-17 august, Roma (Italia)

GIMNASTICĂ. Campionatul European, 11-14 august, Germania

JUDO. Campionatul Mondial de juniori, 10-14 august, Eduador

ANUNT

• În perioada 13-31 august, bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu Dinamo se va închide pentru lucrări de igienizare. În această perioadă, activitatea sportivă, de inițiere și de agrement se va desfășura în bazinul în aer liber din Complexul Sportiv Dinamo.

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 432 vizitatori online