Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Se reia Superliga CEC Bank! Dinamo joacă duminică la Brașov, cu „U” Cluj-Napoca, pentru un loc în semifinalele competiției!

Rugby. Se reia Superliga CEC Bank! Dinamo joacă duminică la Brașov, cu „U” Cluj-Napoca, pentru un loc în semifinalele competiției!

rugby_jucatori_tineri_noi_kkCea mai importantă competiție internă a rugbyului, Superliga CEC Bank, se reia la finele acestei săptămâni, cu meciurile din fazele finale - sezonul 2019-2020. Sâmbătă și duminică, pe Stadionul Noua, din Brașov, se vor disputa jocurile de baraj pentru semifinalele competiției. Ca întotdeauna, Dinamo va fi parte din regalul rugbyului intern.

Două echipe sunt deja calificate în semifinalele Superligii CEC Bank, CSM Știința Baia Mare și Steaua. Pentru celelalte două locuri se dispută meciuri de baraj. Sâmbătă, de la ora 15:30 se întâlnesc Tomitanii Constanța și SCM Rugby Timișoara, iar duminică, tot de la ora 15:30, se vor înfrunta Dinamo și U Cluj-Napoca. Ambele meciuri sunt transmise de TVR 1.

Jucătorii de la Dinamo au stâns rândurile după întreruperea cauzată de pandemie și sunt gata de revenirea pe teren. ”Echipa s-a pregătit conform normelor în vigoare. Am început cu multă pregătire individuală, iar de pe 18 august, după efectuarea testelor Covid, am intrat în cantonament centralizat. Începând cu această dată am reluat și partea de contact”, declară managerul echipei dinamoviste, Ștefan Demci.

Dinamo a folosit perioada de întrerupere pentru a-și completa lotul cu jucători tineri de perspectivă. S-au alăturat echipei:

Marius Chiriac (foto 1) – aripă (internațional de rugby în 7)

Ionuț Donici (foto 2) – linia a III-a (internațional de rugby în 7)

Sorin Coșereanu (foto 3) – linia a III-a

Ionuț Macoveanu (foto 4) – linia a II-a

Constantin Ivanciu (foto 5) – nr. 8

Sergiu Puiescu (foto 6) – linia I (internațional de tineret)

Meciurile de la Brașov se vor disputa în concordanță cu restricțiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

CS Dinamo, 27 august 2020

Program Competitional

Săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 4), 4 octombrie, ora 11:00: AHC Potaissa Turda – Dinamo. Sepsi Arena Sf. Gheorghe (TVR 2)

Rugby. Cupa României (Grupa B, etapa 3), 3 octombrie: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache Dinamo

Box. Campionatul Național de tineret și U22, 30 septembrie – 4 octombrie, Giurgiu

Canotaj. Campionatul Național de juniori și Cupa Federației Române de Canotaj, 29 septembrie – 8 octombrie, Iași

Înot. Campionatul Național de seniori și de tineret, 30 septembrie – 2 octombrie, CSNB Lia Manoliu – București

ALEGERI LOCALE 2020

banner_inalt_locale

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de luni, 28 septembrie 2020, bazinul descoperit din Complexul Sportiv Dinamo se va închide pentru public. Activitatea de agrement rămâne în ”standby”, până la noi ordine. In momentul de față, în bazinele acoperite sunt permise doar activitățile de performanță și de inițiere.

• Programul bazinului descoperit se va desfășura între orele 12:00 – 19:00, cu trei intervale orare distincte (corespunzătoare unei intrări): 12:00 – 14:00; 14:30 – 16:30; 17:00 – 19:00. După fiecare interval orar, toate persoanele vor fi evacuate din bazin pentru a se face dezinfectarea suprafețelor. Activitatea durează 30 de minute.

Accesul se va face în continuare prin sistemul de programare telefonic la numărul 0743.145. 875 sau direct la bazin. Programările se fac de luni până duminică începând cu ora 12:00, pentru ziua următoare. 

Programul de mai sus va rămâne atât timp cât vremea va permite desfășurarea activităților de agrement în aer liber.

Vânzarea abonamentelor rămâne sistată până când activitatea de agrement se va putea desfășura în bazinul interior (acoperit)


 

• PENTRU PROGRAMUL BAZINULUI ÎN AER LIBER DINAMO și condițiile de acces - accesați linkul următor: 

http://www.csdinamo.eu/agrement-natatie

Declaratia pe propria răspundere pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19 se poate descărca de aici: FORMULAR

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 575 vizitatori online