Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Se reia Superliga CEC Bank! Dinamo joacă duminică la Brașov, cu „U” Cluj-Napoca, pentru un loc în semifinalele competiției!

Rugby. Se reia Superliga CEC Bank! Dinamo joacă duminică la Brașov, cu „U” Cluj-Napoca, pentru un loc în semifinalele competiției!

rugby_jucatori_tineri_noi_kkCea mai importantă competiție internă a rugbyului, Superliga CEC Bank, se reia la finele acestei săptămâni, cu meciurile din fazele finale - sezonul 2019-2020. Sâmbătă și duminică, pe Stadionul Noua, din Brașov, se vor disputa jocurile de baraj pentru semifinalele competiției. Ca întotdeauna, Dinamo va fi parte din regalul rugbyului intern.

Două echipe sunt deja calificate în semifinalele Superligii CEC Bank, CSM Știința Baia Mare și Steaua. Pentru celelalte două locuri se dispută meciuri de baraj. Sâmbătă, de la ora 15:30 se întâlnesc Tomitanii Constanța și SCM Rugby Timișoara, iar duminică, tot de la ora 15:30, se vor înfrunta Dinamo și U Cluj-Napoca. Ambele meciuri sunt transmise de TVR 1.

Jucătorii de la Dinamo au stâns rândurile după întreruperea cauzată de pandemie și sunt gata de revenirea pe teren. ”Echipa s-a pregătit conform normelor în vigoare. Am început cu multă pregătire individuală, iar de pe 18 august, după efectuarea testelor Covid, am intrat în cantonament centralizat. Începând cu această dată am reluat și partea de contact”, declară managerul echipei dinamoviste, Ștefan Demci.

Dinamo a folosit perioada de întrerupere pentru a-și completa lotul cu jucători tineri de perspectivă. S-au alăturat echipei:

Marius Chiriac (foto 1) – aripă (internațional de rugby în 7)

Ionuț Donici (foto 2) – linia a III-a (internațional de rugby în 7)

Sorin Coșereanu (foto 3) – linia a III-a

Ionuț Macoveanu (foto 4) – linia a II-a

Constantin Ivanciu (foto 5) – nr. 8

Sergiu Puiescu (foto 6) – linia I (internațional de tineret)

Meciurile de la Brașov se vor disputa în concordanță cu restricțiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

CS Dinamo, 27 august 2020

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 436 vizitatori online