Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby RUGBY. Săptămâna viitoare începe noul sezon competițional, cu meciurile din Cupa României! Dinamo își prezintă noile transferuri!

RUGBY. Săptămâna viitoare începe noul sezon competițional, cu meciurile din Cupa României! Dinamo își prezintă noile transferuri!

Ackerman_si_ClifferdEchipa de rugby Dinamo se pregătește pentru debutul în noul sezon competițional. Antrenamentele au demarat pe 1 februarie 2021, în baza proprie, și au continuat intens, atât în sala de forță, cât și pe terenurile din Complexul Dinamo. În vederea noului sezon, Dinamo a perfectat mai multe transferuri. Între acestea se află câțiva jucătorii sud-africani, eligibili pentru a deveni tricolori cu acte în regulă. Astăzi prezentăm doi dintre ei.

► De-an Ackermann (centru / fundaș) – 22 de ani

S-a născut la Cape Town (Africa de Sud). Are 1,90 metri înălțime și 97 de kilograme, iar în carieră a jucat pentru cluburi din Africa de Sud (Centurion Rugby Club, Harlequins Rugby Club) și România (Gloria Buzău).

► Benjamin Jacobs Clifferd (linia a III-a) – 24 de ani

A crescut la Vryheid, un oraș mic din Africa de Sud. Are 106 kg la 1,96 metri înălțime. A jucat la The Sharks (Africa de Sud) și la Gloria Buzău.

Este motivat de cuvintele marelui boxer Muhammad Ali: ”Campionii nu se nasc în sălile de sport. Campionii sunt făcuţi din ceva ce există adânc sădit în ei: o dorinţă, un vis, o viziune. Ei trebuie să aibă abilități și voință. Dar voința trebuie să fie mai puternică decât abilitățile”.

CS Dinamo, 31 martie 2021

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 397 vizitatori online