Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby RUGBY. Antrenor ALL BLACK în stafful Buldogilor! Sosene Anesi va fi director tehnic la Dinamo!

RUGBY. Antrenor ALL BLACK în stafful Buldogilor! Sosene Anesi va fi director tehnic la Dinamo!

Sosene_Anesi_rugbyEchipa de rugby Dinamo face o mutare spectaculoasă la nivelul băncii tehnice, prin aducerea antrenorului Sosene Anesi (40 de ani). După opt ani la Timișoara, unde a activat atât ca jucător, cât și ca antrenor, câștigând titlul național din ambele ipostaze, Sosene vine în Șoseaua Ștefan cel Mare pentru a ajuta la construirea unei echipe de top la CS Dinamo. Fostul internațional All Blacks va fi director tehnic.

Născut în Samoa pe 3 iunie 1981, Sosene Anesi s-a mutat în Noua Zeelandă la numai 19 ani, atunci când a beneficiat de bursă pe linie de rugby. El are o selecție în Naționala All Blacks în 2005, iar în 2006 a câștigat medalia de aur cu reprezentativa de rugby în 7 a Noii Zeelande la Jocurile Commonwealth-ului. A evoluat ca fundaș și aripă.

În 2013 a venit în România, ca jucător la Timișoara Saracens, sub comanda lui Chester Williams, un antrenor care debutat în rugbyul românesc la Dinamo. Între 2014-2017, Sosene Anesi a fost antrenor secund, apoi principal (2018/2019). În ultimul sezon a revenit secund. El are contract și cu Federația Română de Rugby, fiind antrenor secund la echipa națională a României.

”Scopul meu este de a dezvolta jucători și echipe de rugby de succes, atât pe teren, cât și în afara acestuia, stabilind individual și colectiv standarde și așteptări înalte în comportament, bucurie a jocului, abilitate, cunoștințe și performanță”, este crezul lui Sosene.

CS Dinamo, 10 mai 2021

Program Competitional

16-22 mai 2022

Handbal. Liga Națională (etapa 26), 18 mai: CSU din Suceava – Dinamo

Polo. Superliga masculină (finala mică), 20 mai (meciul 3) și 21 mai (meciul 4 / dacă mai este cazul): Rapid București – Dinamo. Dinamo conduce cu 2-0 la general

Polo feminin. Cupa României – senioare, 20-22 mai, Focșani

Rugby. Liga Națională (etapa 5), 21 mai: Rugby Club Bârlad – Dinamo

Volei feminin. Campionatul Național de junioare I, turneul final, 16-20 mai, Timișoara

Box. Campionatul European de seniori, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Box. Cupa României la tineret, 17-22 mai, Târgu Jiu

Gimnastică. Cupa Andreea Răducan, 19-22 mai, Bârlad

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 265 vizitatori online