Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. 13 cu ghinion: doua pierderi mari in meciul cu Steaua

Rugby. 13 cu ghinion: doua pierderi mari in meciul cu Steaua

Superliga CEC Bank, etapa 13: Steaua – Dinamo 54-19 (raport eseuri 8-3)

R_Steaua_-_Dinamo_56-19Dinamo a încheiat meciul din Ghencea, din etapa a 13-a, cu doi accidentați, dintre care unul grav. Keegan May s-a ales cu o dublă fractură de tibie și peroneu. Argentinianul Rivas a suferit o ruptură musculară.

Rugbiștii de la Dinamo au cedat sâmbătă pe terenul rivalei bucureștene, scor 54-19, însă diferența a fost făcută în marte parte în repriza a doua, când problemele de efectiv din tabăra dinamovistă s-au acutizat. Pe lângă cele cinci absențe dinaintea jocului, Buldogii au suferit și două accidentări în debutul reprizei secunde. Linia a doua Keegan May a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu, care l-a dus direct pe masa de operație la urgență.

”Am trimis doi jucători să-l ajute să se ridice de pe teren. Unuia dintre băieți i s-a făcut rău când a văzut că lui Keegan îi ieșise osul prin jambiere. A fost o accidentare groaznică. Ne rugâm acum pentru sănătatea lui și pentru a avea putere să revină pe teren!”, a declarat antrenorul Cristi Hîldan.

A doua accidentare, la fel de importantă, a fost cea a talonerului Juan Pablo Rivas, care a suferit o ruptură musculată de-a lungul posteriorului piciorului.

În aceste condiții, Steaua și-a impus superioritatea. ”Este foarte greu să joci când nu ai soluții pentru posturile cheie. Cred că lucrul cel mai important de notat din meciul cu Steaua a fost faptul că am jucat cu cinci jucători crescuți la Dinamo”, a mai spus Hîldan.

Pentru Dinamo au marcat: Divan Ferguson – 1 eseu, Bumbac – 1 eseu, plus un eseu de penalizate, Savu – 2 transformări.

• În campionatul Under 16, Dinicu Golescu - Dinamo 7-43.

Credit foto: Răzvan Păsărică - sportpictures.eu

CS Dinamo, 6 mai 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 259 vizitatori online