Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. 13 cu ghinion: doua pierderi mari in meciul cu Steaua

Rugby. 13 cu ghinion: doua pierderi mari in meciul cu Steaua

Superliga CEC Bank, etapa 13: Steaua – Dinamo 54-19 (raport eseuri 8-3)

R_Steaua_-_Dinamo_56-19Dinamo a încheiat meciul din Ghencea, din etapa a 13-a, cu doi accidentați, dintre care unul grav. Keegan May s-a ales cu o dublă fractură de tibie și peroneu. Argentinianul Rivas a suferit o ruptură musculară.

Rugbiștii de la Dinamo au cedat sâmbătă pe terenul rivalei bucureștene, scor 54-19, însă diferența a fost făcută în marte parte în repriza a doua, când problemele de efectiv din tabăra dinamovistă s-au acutizat. Pe lângă cele cinci absențe dinaintea jocului, Buldogii au suferit și două accidentări în debutul reprizei secunde. Linia a doua Keegan May a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu, care l-a dus direct pe masa de operație la urgență.

”Am trimis doi jucători să-l ajute să se ridice de pe teren. Unuia dintre băieți i s-a făcut rău când a văzut că lui Keegan îi ieșise osul prin jambiere. A fost o accidentare groaznică. Ne rugâm acum pentru sănătatea lui și pentru a avea putere să revină pe teren!”, a declarat antrenorul Cristi Hîldan.

A doua accidentare, la fel de importantă, a fost cea a talonerului Juan Pablo Rivas, care a suferit o ruptură musculată de-a lungul posteriorului piciorului.

În aceste condiții, Steaua și-a impus superioritatea. ”Este foarte greu să joci când nu ai soluții pentru posturile cheie. Cred că lucrul cel mai important de notat din meciul cu Steaua a fost faptul că am jucat cu cinci jucători crescuți la Dinamo”, a mai spus Hîldan.

Pentru Dinamo au marcat: Divan Ferguson – 1 eseu, Bumbac – 1 eseu, plus un eseu de penalizate, Savu – 2 transformări.

• În campionatul Under 16, Dinicu Golescu - Dinamo 7-43.

Credit foto: Răzvan Păsărică - sportpictures.eu

CS Dinamo, 6 mai 2019

Program Competitional

Săptămâna 15-21 iulie 2019

Atletism. Campionatele Europene juniori U20, 18-21 iulie, Boras (Suedia)

Ciclism. Campionatul Național XCO, 18-21 iulie, Domenile – Herneacova, Timiș

Lupte. Campionatul Național seniori, 18-21 iulie, Reșița

Scrimă. Campionatul Mondial de seniori, 15-23 iulie, Budapesta (Ungaria)

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 465 vizitatori online