Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby RUGBY. Buldogii au fost foarte aproape de o victorie mare. Dinamo pierde la limită cu Știința Baia Mare

RUGBY. Buldogii au fost foarte aproape de o victorie mare. Dinamo pierde la limită cu Știința Baia Mare

Superliga, etapa 9: Dinamo – CSM Știința Baia Mare 20-22 (eseuri: 3-3)

Ackerman_eseu_cu_BMDinamo a fost extrem de aproape de un rezultat mare. Trupa antrenată de Cosmin Rațiu a ținut piept campioanei en titre și a pierdut la limită, într-un final încins. Dinamo a reușit să-și treacă în cont doar punctul bonus defensiv. Buldogii sunt pe locul 4 în clasament cu 26 de puncte, două mai puțin ca Timișoara (28 p).

Desfășurată pe stadionul Florea Dumitrache Dinamo, partida a debutat cu un moment de reculegere în memoria marelui campion Ivan Patzaichin.

Începutul de meci a aparținut oaspeților, care au jucat primele 20 de minute în jumătatea de teren dinamovistă. Campioana a și punctat prima pe tabelă, prin lovitură de pedeapsă: 0-3.

A urmat o perioadă în care ambele echipe au fost sancționate cu cartonașe galbene, Jacobs de la Dinamo, Bocăneț și Roșu de la Baia Mare fiind trimiși pe banca de rezerve pentru 10 minute.

Dinamo a profitat de ocazie și De-An Ackermann a marcat un eseu printr-un salt spectaculos, la colț: 5-3 pentru Dinamo (transformarea, din unghi dificil, a fost ratată).

Dinamo a început în forță partea a doua și s-a distanțat la 12-3. Baron a trimis un șut peste linia de apărare băimăreană, balonul a sărit perfect pentru Bonaparte, care a sprintat pentru un eseu la centru. Bowers a transformat pentru 12-3.

Știința Baia Mare s-a aruncat în atac și și-a pus în valoare pachetul de înaintare, care i-a adus două eseuri (unul de penalizare): 12-15.

În minutul 70, Wilfred Bowers a restabilit egalitatea pentru Dinamo dintr-o lovitură de pedeapsă.

În minutul următor, după repunere, Baia Mare a răspuns cu un nou eseu, transformat: 15-22.

Pe final, oaspeții au rămas în 13 jucători. Dinamo a profitat și a marcat un eseu prin Matkava, după un mol de margine. Eseul nu a fost convertit, iar scorul a rămas 20-22.

Pentru Dinamo au marcat: Ackerman, Matkava, Bonaparte - câte un eseu; Bowers - 1 l.p, 1 transformare.

CS Dinamo, 5 septembrie 2021

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 311 vizitatori online