Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Buldogii au ratat victoria la ultima faza a meciului

Rugby. Buldogii au ratat victoria la ultima faza a meciului

Superliga, etapa 8: Dinamo – CSM București 24-25 (10-13)

Din-CSMB_5.jpgRugbiștii de la Dinamo au fost foarte aproape de o victorie importantă la reluarea Superligii, dar au fost obligați să se mulțumească doar cu punctul bonus defensiv. La ultima fază a meciului, Dinamo a beneficiat de o lovitură de pedeapsă dintr-o poziție extrem de favorabil, aproape central – pe linia a de 22 de metri. Fundașul Simote Liueli a ratat însă incredibil.

Meciul disputat sâmbătă pe Stadionul Florea Dumitrache – Dinamo a fost frumos și echilibrat, așa cum au fost mai toate disputele din ultimul timp dintre Dinamo și CSM. Chiar dacă echipa Primăriei Capitalei s-a întărit considerabil în pauza dintre tur și retur (15 jucători transferați), Dinamo i-a fost superioară în multe momente ale jocului.

Partida a avut dese răsturnări de scor. Dinamo a avut prima ocazie de a pune puncte pe tabelă, dar Tudorel Bratu nu a trecut balonul printre buturi la o lovitură de pedeapsă dintr-o poziție bună (min. 6). CSM n-a ratat la proxima ocazie (l.p / 0-3), dar Dinamo a revenit printr-un eseu marcat de Aisake Aholahi, după o acțiune prelungită, cu multe puncte de fixare (a transformat Simote Liueli): 7-3.

CSM-ul a redus din handicap printr-o lovitură de pedeapsă (min. 28 / Faasen), dar Simote Liueli a concretizat o penalitate de dincolo de jumătatea terenului (min. 31): 10-6. Scorul pauzei a fost stabilit în min. 37, când CSM a reușit un eseu prin Adrian Ion (transformat): 10-13.

Repriza a doua a fost și mai spectaculoasă. Buldogii dinamoviști au început în forță și au marcat două eseuri, prin Adăscăliței și Paula Kata, ambele transformate de Liueli: 24-13. CSM a replicat printr-un eseu transformat, iar cu patru minute înainte de final Dinamo conducea cu 24-20. A urmat o fază controversată, cu un eseu acordat CSM-ului după câteva minute de verificări video. CSM a ratat convertirea: 24-25.

Dinamo s-a aruncat în atac și a obținut în ultimele secunde lovitura de pedeapsă perpendicular pe buturi, din interiorul suprafeței de 22! Deși părea a fi o formalitate, Liueli a ratat ținta, iar CSM București a obținut victoria.

Dinamo rămâne pe poziția a patra, cu 11 puncte, și va juca pe 2 aprilie în deplasare cu Steaua.

CS Dinamo, 25 martie 2017

Program Competitional

16-22 mai 2022

Handbal. Liga Națională (etapa 26), 18 mai: CSU din Suceava – Dinamo

Polo. Superliga masculină (finala mică), 20 mai (meciul 3) și 21 mai (meciul 4 / dacă mai este cazul): Rapid București – Dinamo. Dinamo conduce cu 2-0 la general

Polo feminin. Cupa României – senioare, 20-22 mai, Focșani

Rugby. Liga Națională (etapa 5), 21 mai: Rugby Club Bârlad – Dinamo

Volei feminin. Campionatul Național de junioare I, turneul final, 16-20 mai, Timișoara

Box. Campionatul European de seniori, 21-31 mai, Erevan (Armenia)

Box. Cupa României la tineret, 17-22 mai, Târgu Jiu

Gimnastică. Cupa Andreea Răducan, 19-22 mai, Bârlad

Agrement Tenis de Masa

Agrement Natație

Agrement Fitness

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 209 vizitatori online