Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Cupa Romaniei. Invinsi la ultima faza a meciului

Rugby. Cupa Romaniei. Invinsi la ultima faza a meciului

Etapa 7: Dinamo Bucuresti – Știința Baia Mare 22-27 (9-10)

din-_baia_mare_2Rugbiștii de la Dinamo au încheiat prima fază a Cupei României 2016 cu un meci spectaculos, disputat pe teren propriu cu Știința Baia Mare. Buldogii antrenați de Ștefan Demci și Cristi Hîldan au jucat cu multă ambiție și au fost foarte aproape să dea lovitura în fața unei dintre forțele rugbyului românesc. Dinamo a condus de mai multe ori, ultima oară cu 22-20, dar a pierdut la ultima fază, când oaspeții au marcat un eseu (transformat).


Fotografii: Mihai Neacșu


Dinamo a început bine. S-a apărat perfect și a "dat la bețe" orice oportunitate avută. Astfel, la jumătatea reprizei, Buldogii conduceau cu 9-0, prin trei lovituri de pedeapsă concretizate: una de Tudorel Bratu și două de Simote Liueli (prima de la 52 de metri, a doua de la 48 metri!). Bratu și Liueli au fost doi dintre remarcații echipei Dinamo în acest meci.

Până la pauză, oaspeții au revenit pe tabelă, printr-un eseu marcat cu un mol de margine, transformat de Samoa Luke, același fundaș al Zimbrilor punctând și dintr-o lovitură de pedeapsă.

din-baia_mare_1

În repriza a doua, Dinamo a avut momente excelente de joc. Fili Lomani a marcat un eseu superb, profitând de un moment de uluială în apărararea adversă. A transformat Simote Liueli, jucător care a mai pus trei puncte pe tabelă, dintr-o lovitură de pedeapsă, astfel că la jumătatea reprizei, Dinamo conducea cu 19-10.

Între timp a început ploaia, iar calitatea jocului a avut de suferit. Mai puternici, oaspeții au întors scorul cu un eseu (transformat) și o lovitură de pedeapsă, dar Dinamo a revenit prin același procedeu, reușit de Tudorel Bratu: 22-20.

Toată lumea aștepta fluierul de final, însă jocul a continuat, iar băimărenii au mai avut șansa unui atac, pe care l-au dus până la finalizare: eseu (tranformat). Scor final: 22-27. Dinamo a câștigat un punct bonus defensiv și și-a asigurat locul 4 în clasament.

În sferturile de finală, Dinamo va întâlni pe teren propriu formația Unversitatea Cluj-Napoca.

Au marcat: Fili Lomani – eseu, Simote Liueli – 3 lovituri de peseapsă și 1 transformare, Tudorel Bratu – 2 lovituri de pedeapsă (pentru Dinamo), respectiv Pristaviță – eseu, Luke Samoa – eseu, 2 lovituri de pedeapsă, 3 transformări, Maravunawasawasa – eseu (Baia Mare).

din_-_baia_mare_3

CS Dinamo, 29 aprilie 2016

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 374 vizitatori online