Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Cupa Romaniei. Invinsi la ultima faza a meciului

Rugby. Cupa Romaniei. Invinsi la ultima faza a meciului

Etapa 7: Dinamo Bucuresti – Știința Baia Mare 22-27 (9-10)

din-_baia_mare_2Rugbiștii de la Dinamo au încheiat prima fază a Cupei României 2016 cu un meci spectaculos, disputat pe teren propriu cu Știința Baia Mare. Buldogii antrenați de Ștefan Demci și Cristi Hîldan au jucat cu multă ambiție și au fost foarte aproape să dea lovitura în fața unei dintre forțele rugbyului românesc. Dinamo a condus de mai multe ori, ultima oară cu 22-20, dar a pierdut la ultima fază, când oaspeții au marcat un eseu (transformat).


Fotografii: Mihai Neacșu


Dinamo a început bine. S-a apărat perfect și a "dat la bețe" orice oportunitate avută. Astfel, la jumătatea reprizei, Buldogii conduceau cu 9-0, prin trei lovituri de pedeapsă concretizate: una de Tudorel Bratu și două de Simote Liueli (prima de la 52 de metri, a doua de la 48 metri!). Bratu și Liueli au fost doi dintre remarcații echipei Dinamo în acest meci.

Până la pauză, oaspeții au revenit pe tabelă, printr-un eseu marcat cu un mol de margine, transformat de Samoa Luke, același fundaș al Zimbrilor punctând și dintr-o lovitură de pedeapsă.

din-baia_mare_1

În repriza a doua, Dinamo a avut momente excelente de joc. Fili Lomani a marcat un eseu superb, profitând de un moment de uluială în apărararea adversă. A transformat Simote Liueli, jucător care a mai pus trei puncte pe tabelă, dintr-o lovitură de pedeapsă, astfel că la jumătatea reprizei, Dinamo conducea cu 19-10.

Între timp a început ploaia, iar calitatea jocului a avut de suferit. Mai puternici, oaspeții au întors scorul cu un eseu (transformat) și o lovitură de pedeapsă, dar Dinamo a revenit prin același procedeu, reușit de Tudorel Bratu: 22-20.

Toată lumea aștepta fluierul de final, însă jocul a continuat, iar băimărenii au mai avut șansa unui atac, pe care l-au dus până la finalizare: eseu (tranformat). Scor final: 22-27. Dinamo a câștigat un punct bonus defensiv și și-a asigurat locul 4 în clasament.

În sferturile de finală, Dinamo va întâlni pe teren propriu formația Unversitatea Cluj-Napoca.

Au marcat: Fili Lomani – eseu, Simote Liueli – 3 lovituri de peseapsă și 1 transformare, Tudorel Bratu – 2 lovituri de pedeapsă (pentru Dinamo), respectiv Pristaviță – eseu, Luke Samoa – eseu, 2 lovituri de pedeapsă, 3 transformări, Maravunawasawasa – eseu (Baia Mare).

din_-_baia_mare_3

CS Dinamo, 29 aprilie 2016

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 361 vizitatori online