Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Dinamo – CSM Bucuresti, un meci de ”primele patru”

Rugby. Dinamo – CSM Bucuresti, un meci de ”primele patru”

csm-dinamo_09.10Rugbiștii de la Dinamo susțin vineri, de la ora 15:00, un meci extrem de important în economia luptei pentru primele patru locuri ale clasamentului. ”Buldogii” antrenați de Cristi Hîldan întâlnesc concitadina CSM București, pe teren propriu (Stadion Florea Dumitrache), într-un duel al echipelor clasate pe locurile 2 și 3 ale clasamentului. Partida contează pentru etapa a 6-a a Superligii CEC Bank.

Dinamo abordează partida cu un moral ridicat după egalul de pe teren propriu cu Timișoara Saracens, scor 22-22. Alb-roșiii sunt neînvinși pe teren propriu în actualul sezon și vor să-și păstreze invincibilitatea și după jocul de vineri.

Ștefan Demci, fost internațional la rugby, șeful secției Jocuri Sportive de la Dinamo: ”Dinamo ocupă locul doi în clasament și trebuie să câștigăm sau măcar să luăm puncte din acest meci, pentru că ar putea fi decisiv în vederea clasării între primele patru. Meciul va fi unul foarte disputat, având în vedere istoricul partidelor anterioare dintre noi și CSM. De fiecare dată au fost răsturnări de situație și finaluri neașteptate. Echipa noastră joacă bine și vrem să confirmăm forma bună din ultima etapă”.

CSM București vine după o etapă de relaș. Anterior, în etapa a 4-a, a cedat în deplasare cu CSM Baia Mare.

CS Dinamo, 28 septembrie 2017


Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 286 vizitatori online