Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Dinamo, in semifinalele Cupei Romaniei

Rugby. Dinamo, in semifinalele Cupei Romaniei

Dinamo – Universitatea Cluj 28-17 (14-3)

merca_cu_U_CjRugbiștii de la Dinamo s-au calificat în semifinalele Cupei României după ce s-au impus sâmbătă, pe teren propriu, în sfertul de finală cu Universitatea Cluj. Buldogii și-au pus în valoare superioritatea, atât în pachetul de înaintare, cât și la nivelul liniei de treisferturi, marcând patru eseuri (câte două pentru fiecare compartiment). Alb-roșiii au declarat la final că au jucat pentru Patrick Ekeng, fotbalistul decedat vineri noapte.

Dinamoviștii antrenați de Ștefan Demci și Cristi Hîldan au început în forță și în minutul trei conduceau deja cu 7-0, printr-un eseu marcat de Merca, după o tușă câștigată pe repunere adversă aproape de linia de 22 a clujenilor. Eseul a fost convertit de Tudorel Bratu. Clujenii au pus pe tabelă primele puncte la prima lovitură de pedeapsă din poziție favorabilă (Melniciuc), dar Dinamo și-a pus în valoare forța pachetului de înaintare și a mai marcar un eseu până la pauză, prin Holoia Feoffaki (transformat de Bratu): 14-3.

Repriza secundă a început ca și prima, cu eseu dinamovist, marcat tot pe forța grămezii, de talonerul Cătălin Beca (din nou a transformat Bratu): 21-3. Clujenii au avut o tresărire, eseu marcat de Csaba Gal, într-un moment în care Dinamo avea un jucător mai puțin pe teren (galben pentru Feoffaki), transformat de Melniciuc, dar Fili Lomani a marcat un eseu după un sprint de aproape 70 de metri, stabilind practic câștigătoarea (a transformat Bratu). Clujenii au mai reușit un eseu pe final, prin Cebotari (convertit de Melniciuc).

Pe final, Mohamed Belguidon (Cluj) a primit cartonaș roșu în urma unui schimb de replici cu unul dintre arbitrii asistenți. Dinamo nu a avut însă avantaj de un jucător pe teren, pentru că Adăscăliței a fost penalizat cu un catonaș galben.

"Obiectiv îndeplinit!", a punctat la final managerul Ștefan Demci. În semifinale, Dinamo va juca în deplasare la Baia Mare.

Meciul de sâmbătă a marcat debutul, în tricoul alb-roșu, al lui Samuel Cira, care a jucat în ultimele minute în linia a II-a.

Foto: Mihai Neacșu

CS Dinamo, 07 mai 2016

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 6-12 decembrie 2021

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 6 decembrie, ora 17:15: Dinamo – FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Handbal. EHF Champions League (etapa 10), 9 decembrie, ora 19:45: Dinamo – HC Motor (Ucr). Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), 11 decembrie, ora 11:00: HC Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei masculin. CEV Cup (16-imi de finală, retur), 8 decembrie, ora 20:00: UV Frankfurt (Ger) – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 16:00: UV Timișoara – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), 13 decembrie: CS Mioveni – Dinamo

Inot. Campionatul Național de seniori bazin de 25 de metri, 7-10 decembrie, Miercurea Ciuc

Box. Campionatul Național de cadeți, 6-12 decembrie, Brăila

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 218 vizitatori online