Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Fostul antrenor Gheorghe Dragan a implinit 75 de ani

Rugby. Fostul antrenor Gheorghe Dragan a implinit 75 de ani

antrenor_1La finele lunii martie, mai exact pe data de 30, unul dintre reputații șlefuitori de talente de la secția de rugby a CS Dinamo, din perioada dinainte de 1989, a împlinit venerabila vârstă de 75 de ani. Gheorghe Drăgan își trăiește anii senectuții alături de familie, dar nu uită de marea lui dragoste, CS Dinamo. Din acest motiv, încă este prezent la meciurile Buldogilor disputate pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Gheorghe Drăgan a devenit campion de juniori cu Constructorul, în 1959, după care a fost solicitat să aleagă între Dinamo și Steaua, pentru a-și efectua stagiul militar obligatoriu. A ales Dinamo, unde a și debutat la echipa de seniori, în prima divizie a rugbyului românesc. Nu a avut o carieră îndelungată ca jucător, din cauza unui comoții suferite la un meci, motiv pentru care în 1965 a intrat în colectivul tehnic condus de Titi Ionescu. A ales munca cea mai frumoasă, cea de la baza piramidei, formând în peste 20 de ani de activitate numeroase generații de sportivi. El i-a descoperit pe internaționalii Gheorghe Caragea, Nicolae Vereș, Ștefan Tofan, Ion Florian sau Adrian Sălăgeanu.

În 1986, Gheorghe Drăgan a fost nevoit să renunțe la cariera de antrenor, din cauza fugii unei rude în străinătate. A rămas însă cu sufletul alături de rugby și de culorile alb-roșii.

Familia Dinamo îi urează ”La mulți ani, cu sănătate!”.

DSC_0374

Alaturi_de_Matei_nepot

Alături de nepoțelul Matei

Program Competitional

Săptămâna 15-21 octombrie 2018

Baschet. Liga Națională (etapa 3), 20 octombrie, ora 20:00: CSU CSM Oradea - Dinamo

Handbal. Cupa României, faza I, 17 octombrie, ora 19:00: CS Medgidia – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 7), 20 octombrie, ora 18:30: CSM Focșani – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 2), 20 octombrie (ora 10:00) și 21 octombrie (ora 10:00): Dinamo – CS Politehnica Cluj. Bazin Anatolie Grințescu - Dinamo

Rugby. Superliga CEC Bank (etapa 7), 20 octombrie, ora 11:00: Dinamo – CSM Baia Mare. Stadion Florea Dumitrache – Dinamo

Volei masculin. Cupa României, faza I, 17 octombrie, ora 18:00: CSM Câmpia Turzii – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 2), 20 octombrie: CS U Cluj – Dinamo

Haltere. Campionatele Europene de juniori și tineret, 18-21 octombrie, Polonia

Acreditari CHL

ANUNTURI AGREMENT

• În zilele de 27 și 28 octombrie 2018, Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va găzdui competiția internațională de înot ”Cupa Andrei Nicolescu” - ediția a II-a. În cele două zile sus-menționate, nu se vor desfășura activități de inițiere și agrement la înot.

• În data de 21 octombrie 2018, Bazinul olimpic Anatolie Grințescu va găzdui un meci din cadrul Superligii de polo, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura între orele 12:00 – 20:00.

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 308 vizitatori online