Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby – Jucătorul etapei

Rugby – Jucătorul etapei

R__25De victoria împotriva eternilor rivali s-a tot discutat în presă, în aceasta săptămână, dar timpul a trecut şi subiectul a încetat să mai fie interesant. Însă Federaţia Română de Rugby nu a uitat şi, în această dimineaţă, Tamba Petru a primit un premiul (vezi foto) pentru Jucătorul Etapei a III-a a SuperLigii CEC Bank

După cum bine vă aduceţi aminte, el a marcat ultimul eseu în întâlnirea cu „militarii” şi a închis tabela de marcaj. Ca o recunoaştere a meritelor acestuia, managerul general Ştefan Demci l-a şi titularizat în meciul ce va urma să se dispute împotriva echipei din Baia Mare, sâmbătă, de la ora 1500, transmis în direct la GSP TV. 

Însă, problema majoră a lui Demci a fost accidentarea căpitanului Bărbuliceanu care a părăsit terenul la meciul cu Steaua încă din prima repriză, din cauza unor probleme la spate. În infirmeria Clubului i s-au mai alăturat şi alte nume importante din angrenajul echipei, cum ar fi Dobre, Adăscăliţei şi, nu în ultimul rând, Merşoiu.

Cu o echipă tânără, a cărui medie de vârstă nu depaşeşte 24 de ani, Demci speră însă într-un rezultat cât mai bun: „Am plecat în această deplasare, poate cea mai grea din acest campionat, cu un moral ridicat, fapt datorat şi victoriei din weekend-ul trecut. Tineri pe care i-am titularizat îşi vor putea dovedi valoarea, jucând împotriva celor mai buni, a campioanei din Baia Mare. Ce experienţă mai mare poţi dobândi, dacă nu într-un meci de o asemenea anvergură? Am încredere în toţi jucătorii mei şi nu pot spera decât că cei care vor înlocui jucătorii accidentaţi o vor face cu succes, aşa cum au făcut-o şi împotriva Stelei. Bărbuliceanu a fost înlocuit de Mamoc care a marcat un eseu, la fel şi Tamba care îl înlocuise pe Dobre.

Meciul va fi categoric unul foarte disputat, mai ales că începutul de campionat a arătat o echipă a băimărenilor care nu este în formă la această oră. După o victorie grea împotriva celor de la CSM Bucureşti (scor 20 – 10), antrenorul Eugen Apjok va încerca din răsputeri să îşi aducă jucătorii la forma dorită. Noi le urăm favoriţilor multă baftă.

Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş. Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 27 aprilie, ora 1530

Program Competitional

Săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Handbal. EHF European Cup (Grupa B, etapa 2), 27 octombrie, ora 21:45: IFK Kristianstad (Suedia) – Dinamo. 

Volei feminin. Divizia A1 (Turneul 1), 31 octombrie – 1 noiembrie, Blaj. Etapa 1: CSM Volei Alba Blaj – Dinamo (31.10.2020, ora 14:00 / TVR 3). Etapa 2: Dinamo – CSM Lugoj (1 noiembrie).

Polo. Superliga (Turneul 2), 28 octombrie – 1 noiembrie, Brașov. Etapa 1 (28.10 / ora 17:30): Dinamo – Poli Cluj. Etapa 2 (29.10 / ora 12:30): Dinamo – Sportul Studențesc. Etapa 3 (29.10 / ora 20:30): Steaua – Dinamo. Etapa 4 (30.10 / ora 12:30): Dinamo – Crișul Oradea. Etapa 5 (30.10 / ora 20:30): CSM Oradea – Dinamo. Etapa 6 (31.10 / ora 13:00): Amefa Arad – Dinamo. Etapa 7 (1.11 / ora 12:00): Dinamo – Rapid.

Acreditari EHF-EL

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de vineri, 16 octombrie, se suspendă temporar activitatea cu publicul (inițiere) în bazinul acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo. Vom reveni cu informații

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 213 vizitatori online