Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby – Jucătorul etapei

Rugby – Jucătorul etapei

R__25De victoria împotriva eternilor rivali s-a tot discutat în presă, în aceasta săptămână, dar timpul a trecut şi subiectul a încetat să mai fie interesant. Însă Federaţia Română de Rugby nu a uitat şi, în această dimineaţă, Tamba Petru a primit un premiul (vezi foto) pentru Jucătorul Etapei a III-a a SuperLigii CEC Bank

După cum bine vă aduceţi aminte, el a marcat ultimul eseu în întâlnirea cu „militarii” şi a închis tabela de marcaj. Ca o recunoaştere a meritelor acestuia, managerul general Ştefan Demci l-a şi titularizat în meciul ce va urma să se dispute împotriva echipei din Baia Mare, sâmbătă, de la ora 1500, transmis în direct la GSP TV. 

Însă, problema majoră a lui Demci a fost accidentarea căpitanului Bărbuliceanu care a părăsit terenul la meciul cu Steaua încă din prima repriză, din cauza unor probleme la spate. În infirmeria Clubului i s-au mai alăturat şi alte nume importante din angrenajul echipei, cum ar fi Dobre, Adăscăliţei şi, nu în ultimul rând, Merşoiu.

Cu o echipă tânără, a cărui medie de vârstă nu depaşeşte 24 de ani, Demci speră însă într-un rezultat cât mai bun: „Am plecat în această deplasare, poate cea mai grea din acest campionat, cu un moral ridicat, fapt datorat şi victoriei din weekend-ul trecut. Tineri pe care i-am titularizat îşi vor putea dovedi valoarea, jucând împotriva celor mai buni, a campioanei din Baia Mare. Ce experienţă mai mare poţi dobândi, dacă nu într-un meci de o asemenea anvergură? Am încredere în toţi jucătorii mei şi nu pot spera decât că cei care vor înlocui jucătorii accidentaţi o vor face cu succes, aşa cum au făcut-o şi împotriva Stelei. Bărbuliceanu a fost înlocuit de Mamoc care a marcat un eseu, la fel şi Tamba care îl înlocuise pe Dobre.

Meciul va fi categoric unul foarte disputat, mai ales că începutul de campionat a arătat o echipă a băimărenilor care nu este în formă la această oră. După o victorie grea împotriva celor de la CSM Bucureşti (scor 20 – 10), antrenorul Eugen Apjok va încerca din răsputeri să îşi aducă jucătorii la forma dorită. Noi le urăm favoriţilor multă baftă.

Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş. Foto: Mihai Neacşu - CS Dinamo, 27 aprilie, ora 1530

Program Competitional

25 septembrie - 01 octombrie 2023

Fotbal. Cupa României, marți 26 septembrie, ora 21:00: Dinamo 1948 - FCU Craiova. Arena națională

Fotbal. Liga 1 (etapa 11), vineri, 29 septembrie, ora 21:00: Oțelul Galați - Dinamo 1948

Baschet. Liga Națională (etapa 2), sâmbătă, 30 septembrie: CSM Galați - CS Dinamo Bucuresti

Fotbal. Liga 3 (etapa 6), vineri, 29 septembrie, ora 17:00: CS Dinamo - Aro Muscelul Câmpulung. Stadion Dinamo

Polo. Superliga (etapa 1), 30 septembrie, ora 11:00: Dinamo – Politehnica Cluj-Napoca. Bazinul Tolea Grințescu Dinamo

Rugby. Liga Națională (faza II, etapa 7), sâmbătă 30 septembrie, ora 12:15: Dinamo – SCM USV Timișoara

Volei masculin. Meci de prezentare, sâmbătă 30 septembrie, ora 18:00: Dinamo – Steaua. Sala Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 6), sâmbătă 30 septembrie, ora 13:00: SCM Politehnica Timișoara - Dinamo

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 287 vizitatori online