Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby RUGBY. Punct bonus defensiv după un meci spectaculos, cu zece eseuri

RUGBY. Punct bonus defensiv după un meci spectaculos, cu zece eseuri

Superliga CEC Bank (etapa 1): Steaua – Dinamo 38-36 (14-22). Raport eseuri: 5-5

R_Steaua_-_Dinamo2_24.04.2021Rugbiștii de la Dinamo au debutat în noul sezon al Superligii CEC Bank (ediția a 10-a) pe terenul rivalei bucureștene, Steaua. După preambulul din Cupa României, adjudecat de steliști, trupa antrenată de Cosmin Rațiu a dat o replică mult mai bună și a plecat din Ghencea cu un punct bonus defensiv.

Partida desfășurată sâmbătă, 24 aprilie, pe terenul de rugby Ghencea a fost una extrem de echilibrată. Cele două echipe au etalat un joc spectaculos și au luptat pentru victorie până la fluierul de final al arbitrului.

Dinamo a început în forță, cu trei eseuri marcate în numai 15 minute, prin acțiuni rapide ale liniei de treisferturi. Cei care au culcat balonul în terenul gazdelor au fost fundașul Damian Bonaparte, aripa Marian Ispir și centrul De-an Akerman. Marian Ispir a convertit și două dintre eseuri: 0-19 (min. 15).

După începutul în care a fost groggy, Steaua a început să-și pună în valoare pachetul de înaintare mai experimentat și a echilibrat partida. Până la pauză, gazdele au marcat două eseuri cu moluri de margine. A fost 14-22 la jumătatea partidei, după ce Jondre Williams a concretizat o lovitură de pedeapsă pentru Dinamo.

Partea a doua a început în nota de dominare a Stelei, care a profitat de câteva mici erori ale ”Buldogilor”, precum și de cartonașul galben primit de Jondre Williams. Astfel, scorul a ajuns la 38-22 pentru gazde.

R_Steaua_-_Dinamo1_24.04.2021

Dinamo nu a cedat, iar în ultimele cinci minute a profitat la rându-i de o superioritate numerică și a marcat două eseuri, prin Jondre Williams și Dylan Schwartz, ambele transformate de Ispir, 38-36.

”Vă felicit pentru acest punct bonus câștigat, vă felicit pentru modul în care ați luptat până în ultima secundă”, a fost mesajul antrenorului Cosmin Rațiu adresat jucătorilor dinamoviști la finalul meciului.

Dinamo: 1. Tamba Petru [c], 2. Matkava Merab, 3. Smith Jean-Pierre, 4. Van Heerden Johannes, 5. Andrei Toader, 6. Samuel Jay Swanepoel, 7. Jacobs Clifferd Benjamin, 8. Terblanche Etienne, 9. Williams Jondre Peter, 10. Baron Darren, 11. Ispir Marian, 12. Schwartz Dylan, 13. Ackermann De-An Deneille, 14. Bowers Wilfred Louis, 15. Bonaparte Damian.

Rezerve: 34. Sergiu Puescu, 17. Bogdan Neacșu, 18. Alexis Neisen, 16. Malcolm Onsando, 19. Marcel Rusu, 36. Alexandru Porojan, 22, Shaun Prins, 25. Rafael Jilăveanu.

Au marcat pentru Dinamo: Damian Bonaparte, Marian Ispir, De-an Akerman, Jondre Williams, Dylan Schwartz - câte 1 eseu; Marian Ispir - 4 transformări; Jondre Williams - 1 l.p.

R_Steaua_-_Dinamo3_24.04.2021

CS Dinamo, 25 aprilie 2021

Agrement Fitness

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 361 vizitatori online