Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby RUGBY – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a IV-a

RUGBY – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a IV-a

Dinamo-BM__03C.S. Baia Mare - Dinamo Bucureşti: 40-6. Surprizele întârzie să apară.

Fluierul de final al arbitrului Petrescu Radu a venit ca o veste bună pentru jucătorii dinamovişti, sâmbătă, 28 martie, aceştia fiind învinşi în deplasare, la Baia Mare, cu scorul de 40-6.

Dinamo - spun asta cu părere de rău - nu a existat în repriza a II-a, motiv pentru care au profitat jucătorii băimăreni înscriind în a doua parte nu mai puţin  de 27 de puncte. „Buldogii” au arătat ca o echipă fără vlagă, care a facut deplasarea doar pentru a pierde toate punctele puse în joc.

RuDi__05_micSpecialiştii ar putea spune că jucătorii indisponibili nu au putut fi înlocuiţi de jucătorii tineri, cărora antrenorul Demci le oferise o şansă, e adevărat nu una reală, dat fiind că meciul împotriva campioanei, la ea acasa, este un joc aparte şi deosebit de dificil. Cel mai mult a dezamăgit faptul că alb-roşii au primit un eseu pe înaintare, punctul forte al echipei noastre.

Lipsa lui Căplescu a avut însă cel mai puternic impact, jocul în viteză de la meciul trecut, fiind astăzi vădit redus prin deschiderile slabe si întârziate ale mijlocaşului la grămadă Cristea.  Uvertura Nicolae a fost vizibil deranjat de acest lucru, fapt pentru care majoritate acţiunilor sale pe linia de troacări au fost mult în spatele liniei de avantaj şi au lăsat de dorit la capitolul inventivitate a jocului.

Ştefan Demci ne-a declarat la cald următoarele: „Profesionalismul jucătorilor mei a lăsat de dorit astăzi. Nu putem juca un singur meci pe campionat. Victoria cu Steaua, pentru mine în acest moment, nu mai înseamnă nimic. Le-am cerut jucătorilor să trateze toate meciurile ca şi cum ar fi o finală. Astăzi au jucat ca niste pierzători şi acest lucru este mai dezamăgitor decat scorul în sine. La Dinamo cultivăm cultul de învingător, iar azi am intrat în meci deja învinşi.

Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 aprilie, ora 1800


Program Competitional

Săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie 2020

Handbal. EHF European Cup (Grupa B, etapa 2), 27 octombrie, ora 21:45: IFK Kristianstad (Suedia) – Dinamo. 

Volei feminin. Divizia A1 (Turneul 1), 31 octombrie – 1 noiembrie, Blaj. Etapa 1: CSM Volei Alba Blaj – Dinamo (31.10.2020, ora 14:00 / TVR 3). Etapa 2: Dinamo – CSM Lugoj (1 noiembrie).

Polo. Superliga (Turneul 2), 28 octombrie – 1 noiembrie, Brașov. Etapa 1 (28.10 / ora 17:30): Dinamo – Poli Cluj. Etapa 2 (29.10 / ora 12:30): Dinamo – Sportul Studențesc. Etapa 3 (29.10 / ora 20:30): Steaua – Dinamo. Etapa 4 (30.10 / ora 12:30): Dinamo – Crișul Oradea. Etapa 5 (30.10 / ora 20:30): CSM Oradea – Dinamo. Etapa 6 (31.10 / ora 13:00): Amefa Arad – Dinamo. Etapa 7 (1.11 / ora 12:00): Dinamo – Rapid.

Acreditari EHF-EL

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de vineri, 16 octombrie, se suspendă temporar activitatea cu publicul (inițiere) în bazinul acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo. Vom reveni cu informații

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 234 vizitatori online