Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby RUGBY – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a IV-a

RUGBY – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a IV-a

Dinamo-BM__03C.S. Baia Mare - Dinamo Bucureşti: 40-6. Surprizele întârzie să apară.

Fluierul de final al arbitrului Petrescu Radu a venit ca o veste bună pentru jucătorii dinamovişti, sâmbătă, 28 martie, aceştia fiind învinşi în deplasare, la Baia Mare, cu scorul de 40-6.

Dinamo - spun asta cu părere de rău - nu a existat în repriza a II-a, motiv pentru care au profitat jucătorii băimăreni înscriind în a doua parte nu mai puţin  de 27 de puncte. „Buldogii” au arătat ca o echipă fără vlagă, care a facut deplasarea doar pentru a pierde toate punctele puse în joc.

RuDi__05_micSpecialiştii ar putea spune că jucătorii indisponibili nu au putut fi înlocuiţi de jucătorii tineri, cărora antrenorul Demci le oferise o şansă, e adevărat nu una reală, dat fiind că meciul împotriva campioanei, la ea acasa, este un joc aparte şi deosebit de dificil. Cel mai mult a dezamăgit faptul că alb-roşii au primit un eseu pe înaintare, punctul forte al echipei noastre.

Lipsa lui Căplescu a avut însă cel mai puternic impact, jocul în viteză de la meciul trecut, fiind astăzi vădit redus prin deschiderile slabe si întârziate ale mijlocaşului la grămadă Cristea.  Uvertura Nicolae a fost vizibil deranjat de acest lucru, fapt pentru care majoritate acţiunilor sale pe linia de troacări au fost mult în spatele liniei de avantaj şi au lăsat de dorit la capitolul inventivitate a jocului.

Ştefan Demci ne-a declarat la cald următoarele: „Profesionalismul jucătorilor mei a lăsat de dorit astăzi. Nu putem juca un singur meci pe campionat. Victoria cu Steaua, pentru mine în acest moment, nu mai înseamnă nimic. Le-am cerut jucătorilor să trateze toate meciurile ca şi cum ar fi o finală. Astăzi au jucat ca niste pierzători şi acest lucru este mai dezamăgitor decat scorul în sine. La Dinamo cultivăm cultul de învingător, iar azi am intrat în meci deja învinşi.

Autorul articolului: Horaţiu Bărgăunaş. Foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 28 aprilie, ora 1800


Program Competitional

26 februarie - 3 martie 2024

Handbal. EHF European League (etapa 3), marți 27 februarie, ora 19:45: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 28), marți 27 februarie, ora 18:00: Dinamo 1948 – Hermannstadt. Stadion Arcul de Triumf

Handbal. Liga Națională (etapa 19), joi 29 februarie, ora 18:00: Dinamo – Politehnica Timișoara. Sala Dinamo

Polo. Superliga (etapa 9, restanță), vineri 1 martie, ora 11:00: CSU Oradea – Dinamo

Fotbal. SuperLiga România (etapa 29), vineri 1 martie, ora 20:00: Poli Iași - Dinamo 1948

Volei masculin. Cupa României, turneul Final 4 (semifinală), sâmbătă 2 martie, ora 16:00: Dinamo – Steaua. Se joacă la Mioveni

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 20), sâmbătă 2 martie (ora 19:00): FC Argeș - Dinamo

Scrimă. Campionatul European de cadeți și juniori, 22-29 februarie, Napoli (Italia)

Tir. Campionatul European de seniori, 24 februarie – 3 martie, Gyor (Ungaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Bazinul olimpic acoperit va găzdui în weekendul 24-25.02.2024 o competiție de polo din cadrul Campionatului Național U15, motiv pentru care activitatea de agrement se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 24 februarie: 13:30 – 18:00

Duminică 25 februarie: 12:00 – 19:00

Vizitatori online

Avem 240 vizitatori online