Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby RUGBY – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VI-a

RUGBY – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VI-a

C.S.M. Bucureşti - Dinamo Bucureşti: 16-22. Când Dinamo întâlnește Dinamo 2

Din-CSM_03Dinamo a reușit sâmbătă, 12 mai, o victorie importantă pentru accederea în primele patru echipe ale clasamentului, cu scorul de 22 la 16, în fața echipei CSM București, într-un meci ce a contat pentru etapa a 6-a din SuperLiga CEC Bank.... și atât ar trebui scris în acest articol. De ce? Pentru că, în spatele acestei victorii, la o scurtă și delicată analiză, un fel de despicare a firului în patru, lucrurile nu au fost prea roz. În afară de cele câteva incursiuni tăioase ale veteranului Rațiu, încununate cu 2 (două) eseuri, ales de altfel și omul meciului, și ale lui Mamoc, în rest, Dinamo nu a arătat deloc ca echipa pe care Demci și Solomie doreau să o vadă jucând.

Meciul a fost chiar unul tensionat, scorul de egalitate 16-16 ținând mult timp spectatorii și telespectatorii cu sufletul la gură. Grămada, un punct forte al dinamoviștilor în ultima vreme, a avut de suferit iar asta, se pare, datorită faptului că mulți dintre jucătorii aliniați în primul „15” au revenit după accidentări, cum ar fi cazul lui Adăscăliței sau Dobre, doi jucători care ieșeau preponderent în evidență la victoriile favoriților.  

Ion Adrian și Vasile Dragoș au încercat să tragă echipa în față dar s-au lovit ca de un zid în majoritatea incursiunilor avut. Pe troacări se resimte încă lipsa căpitanului Bărbuliceanu, a cărui prezență nu a fost suplinită încă cu succes de Merca, omul care, după o cursă a lui Niculae, a scăpat balonul în terenul de țintă, o greșeală de începător.

Vădit deranjat de înfrângere, Neaga - antrenorul celor de la C.S.M. - a avut totuși tărie de caracter și i-a strâns mâna, în semn de respect, colegului său, Demci Ștefan - un cuplu de antrenori care a condus echipa Dinamo la ultimul titlu aflat în vitrina clubului din Ștefan cel Mare.

Autorul articolului: Horațiu Bărgăunaș. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, duminică, 13 mai, ora 2330

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 418 vizitatori online