Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby RUGBY – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VI-a

RUGBY – SuperLiga CEC Bank 2012, Etapa a VI-a

C.S.M. Bucureşti - Dinamo Bucureşti: 16-22. Când Dinamo întâlnește Dinamo 2

Din-CSM_03Dinamo a reușit sâmbătă, 12 mai, o victorie importantă pentru accederea în primele patru echipe ale clasamentului, cu scorul de 22 la 16, în fața echipei CSM București, într-un meci ce a contat pentru etapa a 6-a din SuperLiga CEC Bank.... și atât ar trebui scris în acest articol. De ce? Pentru că, în spatele acestei victorii, la o scurtă și delicată analiză, un fel de despicare a firului în patru, lucrurile nu au fost prea roz. În afară de cele câteva incursiuni tăioase ale veteranului Rațiu, încununate cu 2 (două) eseuri, ales de altfel și omul meciului, și ale lui Mamoc, în rest, Dinamo nu a arătat deloc ca echipa pe care Demci și Solomie doreau să o vadă jucând.

Meciul a fost chiar unul tensionat, scorul de egalitate 16-16 ținând mult timp spectatorii și telespectatorii cu sufletul la gură. Grămada, un punct forte al dinamoviștilor în ultima vreme, a avut de suferit iar asta, se pare, datorită faptului că mulți dintre jucătorii aliniați în primul „15” au revenit după accidentări, cum ar fi cazul lui Adăscăliței sau Dobre, doi jucători care ieșeau preponderent în evidență la victoriile favoriților.  

Ion Adrian și Vasile Dragoș au încercat să tragă echipa în față dar s-au lovit ca de un zid în majoritatea incursiunilor avut. Pe troacări se resimte încă lipsa căpitanului Bărbuliceanu, a cărui prezență nu a fost suplinită încă cu succes de Merca, omul care, după o cursă a lui Niculae, a scăpat balonul în terenul de țintă, o greșeală de începător.

Vădit deranjat de înfrângere, Neaga - antrenorul celor de la C.S.M. - a avut totuși tărie de caracter și i-a strâns mâna, în semn de respect, colegului său, Demci Ștefan - un cuplu de antrenori care a condus echipa Dinamo la ultimul titlu aflat în vitrina clubului din Ștefan cel Mare.

Autorul articolului: Horațiu Bărgăunaș. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo, duminică, 13 mai, ora 2330

Program Competitional

4-10 decembrie 2023

RUGBY. Liga Națională (finala pentru titlu), sâmbătă 9 decembrie, ora 13:00: Dinamo București – CSM Știința Baia Mare. Stadion Arcul de Triumf

Fotbal. Liga 1 (etapa 18), luni 4 decembrie, ora 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 1948

Handbal. EHF European League (etapa 6), marți 5 decembrie, ora 19:45: Dinamo București – Chambery Savoie Mont Blanc Handball. Sala Dinamo

Volei masculin. Cupa României, sferturi de finală (retur), miercuri 6 decembrie, ora 18:00: Corona Brașov - Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 14), sâmbătă 9 decembrie, ora 19:00: CS Minaur Baia Mare – Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 10), sâmbătă 9 decembrie, ora 17:00: CSM Târgoviște - Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 12), sâmbătă 9 decembrie, ora 18:00: Laguna București - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), duminică 10 decembrie, ora 15:00: Rapid București – Dinamo

Înot. Campionatul European în bazin de 25 de metri, 5-10 decembrie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

Programul de agrement va fi redus sâmbătă, 09.12.2023 – până la ora 18:00, iar duminică, 10.12.2023, va începe la ora 13:00, ca urmare a Ediției a III-a a CUPEI ”MOȘ CRĂCIUN” la Polo.

Va mulțumim pentru înțelegere.

CS Dinamo

Vizitatori online

Avem 270 vizitatori online