Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. ”Un meci Dinamo – Steaua se joaca numai cu sufletul”

Rugby. ”Un meci Dinamo – Steaua se joaca numai cu sufletul”

Superliga CEC Bank, etapa 8, 28 octombrie, ora 14:00: Dinamo – Steaua. Stadion Florea Dumitrache, Dinamo

Conferinta_presa_cu_SteauaRugbyul românesc se pregătește de un nou duel de tradiție între Dinamo și Steaua, cele mai mari cluburi ale țării. Cele două echipe se vor înfrunta sâmbătă, în Ștefan cel Mare, în cadrul etapei a opta a Superligii CEC Bank, prima din retur. În runda de start a sezonului, alb-roșiii au cedat în Ghencea, după un joc spectaculos, cu 27-19. În perspectiva partidei, conducerile tehnice ale celor două echipe au participat la o conferință de presă în care au prefațat duelul de sâmbătă.

La întâlnirea cu jurnaliștii au participat Ștefan Demci (șef secție Jocuri Sportive – Dinamo), Cristian Hîldan (antrenor principal Dinamo), Laurențiu Melinte (căpitanul echipei Dinamo) și Bogdan Marinescu (managerul echipei de rugby Steaua).

Ștefan Demci:

”Suntem pregătiți sută la sută pentru acest joc. Suntem pe locul cinci în clasament, o poziție care nu ne face onoare, dar vom face tot ce ne stă în putință pentru a fi în play-off”

”Este un campionat cu multe meciuri echilibrate, au fost și multe rezultate surpriză. Și noi poate am luat puncte de unde nu ne așteptam și am pierdut acolo unde ne așteptam să câștigăm”.

”Avem jucători accidentați, dar cei care le vor lua locul vor da totul pentru a-i suplini”

”Aș dori să mulțumesc companiei GoldNutrition care s-a aflat alături de noi în acest campionat și ne-a ajutat cu susținătoare de efort”.

Laurențiu Melinte:

”Este un meci foarte important pentru noi, ne trebuie victoria pentru a ne păstra șansele la un loc în play-off”

”Am avut o perioadă de pauză care ne-a prins bine pentru că am mai putut lucra la aspectele care nu au mers așa cum ne-am fi dorit în ultimul timp. În special la nivelul grămezii”

”Suntem motivați și ne-am antrenat bine în ultimul timp. Acestea sunt meciurile care te fac să te simți jucător adevărat”.

Cristi Hîldan:

”Jucăm cu Steaua, un derby de tradiție întotdeauna important. Echipa oaspete este una omogenă, joacă de doi ani în aceeași formulă. Nu suntem considerați favoriți în acest meci, dar asta nu înseamnă că nu vom intra pe teren cu dorința de a câștiga”

”Facem apel la suporteri să vină să ne susțină. Vor avea ce vedea Meciurile dintre Dinamo și Steaua au fost întotdeauna spectaculoase”

”Un meci Dinamo – Steaua se joacă în primul rând cu sufletul”.

Bogdan Marinescu:

”Felicit conducerea echipei Dinamo pentru inițiativa de a organiza o conferință comună și sper să devină o tradiție prin care să promovăm cele mai mari cluburi din România. Și vreau să subliniez acest lucru”

”Suntem rivali în activitatea, dar prieteni în afara terenului”

”Steaua este pe primul loc în clasament, iar o victorie în meciul cu Dinamo ne-ar asigura unul dintre primele două locuri până la final”

”Tot timpul meciurile noastre au fost la limită și sunt convins că va fi un meci spectaculos. Într-un derby de acest gen sunt trăiri speciale, iar în teren se poate întâmpla orice. Va câștiga cine își va dori mai mult victoria”.

CS Dinamo, 26 octombrie 2017

Program Competitional

Săptămâna 13-19 august 2018 

Handbal. Cupa DINAMO, patrulater amical, 17-19 august, Sala Dinamo. ProgramVineri, 17 august: Dinamo – Dunărea Călărași (ora 18:00), St. Raphael VAR – Potaissa Turda (Ora 20:00). Sâmbătă, 18 august: Dinamo – Potaissa Turda (ora 18:00), St. Raphael VAR – Dunărea Călărași (ora 20:00). Duminică, 19 august: Potaissa Turda – Dunărea Călărași (ora 11:00), Dinamo - St. Raphael VAR (ora 13:00)

Haltere. Campionatul Național de tineret, 14-17 august, Bascov

Tir. Cupa României, seniori, tineret, juniori, 15-19 august, București

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 498 vizitatori online