Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Victorie importanta a Buldogilor la Iași

Rugby. Victorie importanta a Buldogilor la Iași

Superliga, etapa a 12-a: Politehnica Iași – Dinamo 20-26 (15-17)

dinamo_-_poli_iasiRugbiștii de la Dinamo și-au atins obiectivul în deplasarea de la Iași. Buldogii antrenați de Cristi Hîldan și Ștefan Demci s-au impus la finele unui meci disputat, în care diferența s-a făcut la loviturile de picior. Dinamo a fost mult mai exactă, Tudorel Bratu (10 puncte – două lovituri de pedeapsă și două transformări) fiind declarat jucătorul meciului, chiar de ziua sa de naștere.

Meciul de la Iași s-a jucat până în ultimul minut. Gazdele au marcat trei eseuri, față de cele două ale dinamoviștilor, dar au stat mai slab la loviturile de picior. Dinamo s-a desprins pe final, când Onofrei a reușit un drop-gol, care a parafat scorul final.

Din păcate, Dinamo a terminat meciul cu șase accidentați, care se adaugă pe lista lungă a indisponibililor. Bărbuliceanu, Balaban, Paula Kata, Budileanu, Balaban și Adăscăliței au ieșit ”șifonați” de pe teren de la Iași.

”Este aproape imposibil să aliniem o echipă completă sâmbăta viitoare, cu Timișoara”, a punctat antrenorul Cristi Hîldan.

Pentru Dinamo au marcat: Aisake și Lomani – câte un eseu, Bratu – 2 l.p. și 2 transformări, Simote – 1 l.p., Onofrei – 1 drop-gol.

Dinamo are 20 de puncte și ocupă locul 4 în clasament.

CS Dinamo, 23 aprilie 2017

Program Competitional

Săptămâna 20-26 mai 

Fotbal. SuperLiga Romania, baraj (meci tur), luni 20 mai, ora 20:00: Dinamo 1948 – Csikszereda M. Ciuc. Arena Națională

Fotbal. Liga 3, baraj pentru promovare L2 (turul 1). Miercuri 22 mai, ora 18:00: AFC Dunărea Călărași – CS Dinamo. Sâmbătă 25 mai, ora 18:00: CS Dinamo – AFC Dunărea Călărași. Stadion Dinamo

Handbal. EHF European League – EHF Finals Men, 25-26 mai, Hamburg. Sâmbătă 25 mai, ora 16:00 (ora României): SG Flensburg (Germania) – Dinamo. Duminică, 26 mai: finalele (ora 16:00 și ora 19:00)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

IA ATITUDINE

2_InfoCons

Vizitatori online

Avem 398 vizitatori online