Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Rugby Rugby. Victorie ratata la ultima faza a meciului: Dinamo, egal cu Universitatea Cluj

Rugby. Victorie ratata la ultima faza a meciului: Dinamo, egal cu Universitatea Cluj

Superliga CEC Bank, etapa 3: Dinamo – Universitatea Cluj 25-25 (3-3 raportul eseurilor)

Dinamo_-_CSm_Cupa_Regelui_9-42Rugbiștii de la Dinamo au fost foarte aproape de prima victorie din noul sezon al Superligii, dar au ratat câștigarea celor 4 puncte puse în joc la ultima fază a jocului, când la scorul 25-25 Hendrik Mulder a nu a putut converti un eseu marcat de Buldogi pe o presiune fantastică pusă pe adversari în ultimele zece minute.

Dinamo și Universitatea Cluj au furnizat primul rezultat de egalitate al al campionatului. Dinamo a condus cu 10-0, dar studenții clujeni au revenit și au egalat în debutul reprizei secunde, ba mai mult au trecut în avantaj. În ultimele zece minute, cu oaspeții conducând pe tabelă cu 25-20, Buldogii s-au aruncat în atac și au marcat un eseu la ultima fază, neconvertit însă în puncte.

Închizătorul dinamovist Andi Radu s-a aflat într-o foarte bună dispoziție de joc, el marcând două eseuri. Cel de-al treilea a fost opera lui Dragoș Dumitrescu. Hendrik Mulder a contribuit cu doua transformări și tot două lovituri de pedeapsă.

Pentru clujeni, eseurile au fost marcate de Alexandru Banu, Csaba Gal și Silviu Vasiliu, iar din fața buturilor s-a evidențiat Ovidiu Melniciuc.

În etapa a patra, Dinamo va juca în deplasare la Tomitanii Constanța, sâmbătă 29 septembrie. 

CS Dinamo, 24 septembrie 2018

Program Competitional

Săptămâna 12-18 august

Handbal. Meciuri amicale în Austria: Krems – Dinamo (13 august), Fivers – Dinamo (14 august). Turneu Graz (16-18 august)

Rugby. Cupa României (etapa a 2-a), 17 august, ora 11:00: Gloria Buzău - Dinamo

Canotaj. Campionatul Național de juniori I + Cupa Federatiei, 13-23 august, Iasi 

Tir. Campionatul National de tineret și seniori, 15-22 august, Bucuresti 

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu data de 15 august a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu – Dinamo va fi închis pentru lucrări de mentenanță. În perioada cât acesta va fi indisponibil, activitatea de inițiere și agrement se va desfășura în bazinul descoperit, conform orarului ce va fi stabilit săptămânal. Programul va fi afișat atât pe site-ul www.csdinamo.ro, cât și la avizierul bazinului descoperit.

• Bazinul descoperit din incinta Complexului Sportiv Dinamo s-a redeschis pentru public începând cu data de 15 iunie a.c. Programul bazinului descoperit:

luni-vineri:

09:00 - 13:00 inițiere; 13:00 - 21:00 agrement

sâmbătă și duminică:

08:00 - 20:00 agrement

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 454 vizitatori online