Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp TENIS. CS Dinamo a dominat Naționalele U16. Alexandru Mihai Coman și Mara Gae, campioni la simplu!

TENIS. CS Dinamo a dominat Naționalele U16. Alexandru Mihai Coman și Mara Gae, campioni la simplu!

tenis_cn_u_16_coman_si_gaeSecția de tenis a CS Dinamo (coordonator, Bogdan Toma) continuă să domine competițiile desfășurate sub egida FRT. Jucătorii dinamoviști au făcut legea și la Campionatul Național Under 16, desfășurat la București în perioada 15-23 mai, câștigând atât titlurile în probele de simplu, cât și pe cele de la dublu.

La simplu masculin, Alexandru Mihai Coman și-a respectat statutul de principal favorit și a cu cucerit titlul după o finală terminată în două seturi, 7-6, 6-3 cu Matei Cristian Onofrei. Campion național și la Under 18, tot luna aceasta, Mihai Coman este o mare speranță a tenisului românesc. Sportivul antrenat de Alex Banciu este sponsorizat încă de la 12 ani de Babolat International, care l-a inclus in reclama lor globală, alături de Rafael Nadal sau Garbine Muguruza.

La simplu feminin, titlul național U16 a fost câștigat de dinamovista Mara Gae (antrenor Ionuț Moldovan), după o finală în două seturi, 6-3, 6-3, cu Ștefania Bojica (TC 2000 București).

La dublu masculin, locurile 1 și 2 au fost “alb-roșii”. Titlul a revenit perechii Mihai Coman (Dinamo), Andrei Firaru (Elite Tg.Jiu) 7-6, 6-2 în finala cu dinamoviștii Alex David Gheorghe, Cristian Marton.

La dublu feminin, CS Dinamo a avut locurile 1 și 3. Titlul a revenit perechii Iulia Andreea Ionescu (Dinamo), Ștefania Bojica (TC 2000 București). Pe locul 3 s-a clasat Sophie Jurcă (Dinamo), Daria Maria Anghel.

CS Dinamo, 24 mai 2021

Program Competitional

Săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 9), 8 decembrie, ora 19:45: Dinamo - HC PPD Zagreb. Sala Polivalentă București

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 11 decembrie, ora 12:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 7 decembrie, ora 18:00: CSM ABC Athletic Constanța – Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 10 decembrie, ora 18:00: CSM Galați – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 10 decembrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național tineret și seniori, 6-10 decembrie, Târgu Jiu

Inot. Campionatul Național de cadeți, 08-11 decembrie, Miercurea Ciuc

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 26 noiembrie a.c., bazinul acoperit Anatolie Grințescu Dinamo este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

 

De asemenea, în perioada 30.11 -02.12.2022, nu se vor desfășura ore de agrement în bazinul acoperit Anatolie Grințescu Dinamo, având în vedere zilele libere cu ocazia celor două sărbători legale, de Sf. Andrei și de Ziua Națională a României, precum și a zilei de 2 decembrie, declarată zi liberă cu recuperare.


Vizitatori online

Avem 627 vizitatori online