Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp TENIS. CS Dinamo a dominat Naționalele U16. Alexandru Mihai Coman și Mara Gae, campioni la simplu!

TENIS. CS Dinamo a dominat Naționalele U16. Alexandru Mihai Coman și Mara Gae, campioni la simplu!

tenis_cn_u_16_coman_si_gaeSecția de tenis a CS Dinamo (coordonator, Bogdan Toma) continuă să domine competițiile desfășurate sub egida FRT. Jucătorii dinamoviști au făcut legea și la Campionatul Național Under 16, desfășurat la București în perioada 15-23 mai, câștigând atât titlurile în probele de simplu, cât și pe cele de la dublu.

La simplu masculin, Alexandru Mihai Coman și-a respectat statutul de principal favorit și a cu cucerit titlul după o finală terminată în două seturi, 7-6, 6-3 cu Matei Cristian Onofrei. Campion național și la Under 18, tot luna aceasta, Mihai Coman este o mare speranță a tenisului românesc. Sportivul antrenat de Alex Banciu este sponsorizat încă de la 12 ani de Babolat International, care l-a inclus in reclama lor globală, alături de Rafael Nadal sau Garbine Muguruza.

La simplu feminin, titlul național U16 a fost câștigat de dinamovista Mara Gae (antrenor Ionuț Moldovan), după o finală în două seturi, 6-3, 6-3, cu Ștefania Bojica (TC 2000 București).

La dublu masculin, locurile 1 și 2 au fost “alb-roșii”. Titlul a revenit perechii Mihai Coman (Dinamo), Andrei Firaru (Elite Tg.Jiu) 7-6, 6-2 în finala cu dinamoviștii Alex David Gheorghe, Cristian Marton.

La dublu feminin, CS Dinamo a avut locurile 1 și 3. Titlul a revenit perechii Iulia Andreea Ionescu (Dinamo), Ștefania Bojica (TC 2000 București). Pe locul 3 s-a clasat Sophie Jurcă (Dinamo), Daria Maria Anghel.

CS Dinamo, 24 mai 2021

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021

Handbal. EHF Champions League (etapa 9), 2 decembrie, ora 19:45: Telekom Veszprem HC – Dinamo

Volei masculin. CEV Cup (16-imi de finală / tur), 1 decembrie, ora 17:00: Dinamo – United Volleys Frankfurt (Ger). Sala Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 9), 4 decembrie, ora 17:00: Dinamo – Olimpia Titanii București. Sala Dinamo

Volei feminin. Cupa României (faza a II-a, tur), 1 decembrie, ora 13:00: Dinamo – CSO Voluntari

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 4 decembrie, ora 13:00: Dinamo – CS Medgidia. Sala Dinamo

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 174 vizitatori online