Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp TENIS. Gabriel Ghețu, medalie de argint cu naționala U14 la ”Nations Cup - European Games of Tennis 2020”

TENIS. Gabriel Ghețu, medalie de argint cu naționala U14 la ”Nations Cup - European Games of Tennis 2020”

Tenis_Ghetu_Cupa_Natiunilor”Nations Cup - European Games of Tennis 2020”, cel mai puternic turneu internațional din acest an pentru echipe naționale, s-a încheiat azi în orașul Most din Cehia. Din echipa de U14 a României, medaliată cu argint, a făcut parte și tenismanul dinamovist Gabriel Ghețu (foto, al doilea din dreapta).

Deși nu a împlinit încă 13 ani (este născut pe 07.11.2007), Gabriel Ghețu a fost selectat pentru importanta competiție de la Most. În finala competiției de la U14, România a fost învinsă de Cehia cu 3-0. Echipa de U14 a fost alcătuită din: Gabriel Ghețu, Alin Butnaru, David Radu Țurcanu și Mihnea Robert Maftei.

La această competiție, România a obținut 4 medalii; aur la băieți U12, argint la băieți U14 și de două ori bronz la fete U12 și U14.

Program Competitional

Săptămâna 19-25 octombrie 2020

Handbal. EHF European League, Grupa B (etapa 1), 20 octombrie, ora 19:45: Dinamo – Sporting CP. Sala Dinamo (se dispută fără spectatori). DigiSport, Telekom Sport, Look TV

Handbal. Liga Zimbrilor (etapa 10), 23 octombrie, ora 16:30: CSM București - Dinamo. Sfântu Gheorghe

Lupte. Campionatul Național individual, 23-25 octombrie, Reșița

Judo. Cupa României individual seniori și finala CN echipe U23, 23-25 octombrie, Poiana Brașov

Acreditari EHF-EL

Agrement Fitness

ANUNTURI AGREMENT

• Începând cu ziua de vineri, 16 octombrie, se suspendă temporar activitatea cu publicul (inițiere) în bazinul acoperit Anatolie Grințescu - Dinamo. Vom reveni cu informații

Agrement Natație

NOU! Hidrokinetoterapie

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 264 vizitatori online