Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Tenis. Gabriela Ruse, cvadrupla campioana in Antalya

Tenis. Gabriela Ruse, cvadrupla campioana in Antalya

gabriela_ruseJucătoarea de tenis Gabriela Ruse (455 WTA - CS Dinamo Bucureşti), una dintre cele mai bune tinere jucătoare din România, îşi confirmă talentul prin performanţele atinse în 2016. Conform ziarului online ProSport, care a remarcat evoluţiile tinerei dinamoviste, Ruse a triumfat duminică în turneul ITF din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari, atât în proba de simplu, cât şi în concursul de dublu. În urmă cu o săptămână (16-21 februarie), ea îşi adjudecase ambele trofee şi la un alt turneu ITF din Antalya.

Gabriela Ruse a învins-o pe Nina Potocnik (Slovenia, 711 WTA), scor 7-5, 4-6, 6-2 în finala de simplu jucată duminică la Antalya, pentru ca în ultimul act de la dublu să triumfe alături de americanca Dasha Ivanova: 7-6(1), 6-1 cu echipa Adrijana Lekaj/Viktoriya Tomova (Croaţia/Bulgaria). Pe 20 februarie însă, Ruse se impunea în proba de dublu la Antalya alături de o altă parteneră, Petia Arşinkova (Bulgaria), 7-6(0), 6-4 în finală cu Eleni Daniildou/Arina Folts (Grecia/Uzbekistan), în timp ce la simplu câştiga titlul în trei manşe: 7-6(3), 0-6, 6-1 cu Josephine Boualem (Franţa, 461 WTA).

Salt de peste 100 de locuri în clasamentul WTA din 2016

Semifinalista de la Wimbledon 2014 (în turneul dedicat junioarelor) a ajuns la trei trofee ITF câştigate în carieră la simplu, ea mai având în palmares şi titlul de la Antalya 2015, din luna decembrie. Munca sportivei noastre a fost recompensată în ierarhia WTA, ţinând cont că luni a ajuns la cele mai bune clasări ale carierei: locul 455 WTA la simplu şi locul 404 WTA la dublu. Ruse a acumulat 36 de puncte WTA în ultimele două săptămâni, în clasamentul de simplu, iar urcarea ei este una formidabilă. Gabriela a început anul pe locul 560 WTA, reuşind un salt de peste 100 de poziţii în doar două luni.

CS Dinamo, 01 martie 2016

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 287 vizitatori online