Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Tenis de câmp Terenurile de tenis de la CS Dinamo, redeschise pentru public

Terenurile de tenis de la CS Dinamo, redeschise pentru public

TENIS_AGREMENTTenisul se află pe lista sporturilor individuale din România care își pot relua activitatea începând cu 15 mai, astfel că practicanții acestei discipline, profesioniști sau amatori, pot reveni pe terenurile de tenis de la CS Dinamo, în condițiile speciale stabilite la nivel național prin Ordinul MTS și MS, dar și intern, prin regulamentul clubului.

Programările se pot face la numărul de telefon 0767 108 456. 



Regulamentul intern al C.S. Dinamo Bucureşti

REGULI DE ACCES

 (1) Accesul publicului în incinta Clubului sportiv Dinamo Bucureşti nu este permis. Excepţie fac persoanele care practică tenisul şi care au acces doar la terenurile de tenis, în intervalul de timp stabilit şi aprobat de către conducerea Clubului.

(2) Persoanelor exceptate de la interdicţia de acces în club, conform alin. (1), li se permite deplasarea doar de la punctul de acces în baza şi până la terenurile de tenis, fiindu-le interzisă deplasarea în alte locaţii din interiorul bazei. 

(3) Persoanele care intră în Parcul Sportiv cu autoturisme vor fi îndrumate să parcheze într-o locaţie cât mai aproape de terenurile de tenis, astfel încât deplasarea de la mijlocul de transport la terenuri să se realizeze pe o rută cât mai scurtă.

CONDIȚII DE UTILIZARE A TERENURILOR

 (1) Condiţiile de utilizare a terenurilor de tenis precum şi activităţile persoanelor prevăzute la art. 8 se desfăşoară cu respectarea strictă a prevederilor anexei 2 (Regulament privind condiţiile necesar a fi respectate în vederea reluării antrenamentelor în cazul sporturilor individuale care se practică în aer liber) la Ordinul comun MTS nr. 565/13.05.2020 şi M.S. nr. 806/13.05.2020 (regulile aplicabile tenisului sunt mai jos).

(2) Triajul epidemiologic al persoanelor prevăzute la art. 8 se realizează la terenurile de tenis, prin completarea declaraţiei prevăzute în anexă şi prin măsurarea temperaturii corporale. În cazul în care, în urma realizării triajului, o persoană este suspectă de afecţiuni virale, va fi invitată să rămână izolată în spaţiul special destinat din incinta vestiarului de atletism, până la venirea echipajului medical de specialitate.

(3) Plata tarifelor de utilizare a ternurilor de tenis se poate face, în timpul programului de lucru, la casieria Clubului, iar în afara acestor ore la casieria de la bazinul acoperit de înot.

(4) Regulile de acces şi de desfăşurare a activităţilor de către persoanele care practică tenisul se afişează la intrarile în baza sportivă respectiv pe website-ul oficial al Clubului.

Regulament privind condiţiile necesar a fi respectate în vederea reluării antrenamentelor în cazul sporturilor individuale care se practică în aer liber stabilite prin Ordinul comun MTS nr. 565/13.05.2020 şi M.S. nr. 806/13.05.2020. 

MĂSURI SPECIFICE TENIS LA SIMPLU

1. Pe un teren de tenis este permis accesul a cel mult trei participanți (2 jucători, 1 antrenor/medic etc.)

2. Nu este permis accesul pe teren al copiilor de mingi.

3. Schimbarea terenurilor nu este permisă.

4. În măsura în care este posibil, jucătorii își vor marca propriile mingi și le vor folosi doar pe acestea la serviciu. La sfârșitul meciului, strângerea mingilor se va efectua doar cu ajutorul tuburilor special  concepute  sau  cu  ajutorul  altor  echipamente  care nu implică un contact direct cu pielea jucătorilor.

MĂSURI GENERALE

a) Bazele să fie împrejmuite;

b) Fiecare punct de acces să fie păzit;

c) Să se facă triajul epidemiologic al participanților la activitatea sportivă și măsurarea temperaturii corporale la intrarea în baza sportivă;

d) La accesul în bază, sportivii vor fi trecuți pe un tabel nominal, pentru a  facilita  ancheta epidemiologică, în cazul descoperirii unui caz de infectare cu SARS-Cov 2;

e) Accesul să fie permis numai în funcție de capacitatea bazei, pentru a evita aglomerația, pe bază de programări prealabile, calculate în așa fel încât să se permită suficient timp între utilizatori pentru dezinfectarea spațiului;

f)  Accesul  spectatorilor  în  bazele  sportive  nu  este  permis. Prin excepție, minorii pot avea ca însoțitor o singură persoană adultă;

g) Nu  va  fi  permis  accesul public la spațiile care prezintă risc epidemiologic semnificativ (dușuri, saună, vestiar, sală de fitness, sală de masaj, sală de mese (etc.)

h) Este permisă funcționarea automatelor de distribuire a alimentelor, a băuturilor răcoritoare și a cafelei, iar conducerea bazei sportive are obligația de a asigura dezinfectarea acestora în mod regulat;

i)  Fiecare bază va avea asigurată cel puțin o cameră suplimentară (spațiu de izolare), care să nu comunice cu celelalte spații definite, pentru cazul în care o persoană prezintă în timpul antrenamentului/al lucrului simptomatologie COVID-19. Utilitatea  acesteia este  aceea  de  a izola aceste persoane care prezintă simptome până la un consult de specialitate /evacuare.

j) Dacă o bază sportivă nu poate îndeplini cumulativ condițiile de mai sus, aceasta va rămâne închisă.

MĂSURI CARE PRECED ANTRENAMENTUL

1. Orice antrenament trebuie să fie precedat de o procedură de auto-evaluare. Simptomele comune ale îmbolnăvirii de COVID-19 sunt: tuse, febră, dificultate în respirație (creșterea frecvenței respiratorii), cu debut brusc. Alte  simptome care pot apărea sunt: nas  înfundat, secreții  nazale  fluide,  dureri în  gât, dureri de cap, dureri musculare, diaree, stare de oboseală. Persoanele care prezintă unul sau mai multe dintre  aceste  simptome sau l-au prezentat în ultimele două săptămâni trebuie să urmeze procedurile descrise de autoritățile sanitare și să nu părăsească locuința pentru a se antrena;

2. Deplasarea către și de la locul de desfășurare a antrenamentului trebuie să se facă respectând toate măsurile de protecție dispuse de autorități;

3. La locul de antrenament trebuie să fie pregătite măsuri pentru igienizarea și/sau dezinfectarea mâinilor și a echipamentului sportiv (de exemplu, gel hidroalcoolic dezinfectant).

CONDIȚII DE ANTRENAMENT GENERAL VALABILE

a) Se permite practicarea activităților sportive doar pe terenuri în aer liber. Desfășurarea activităților în săli, baloane presostatice sau alte structuri închise este interzisă.

b) Pe tot parcursul antrenamentului, trebuie să fie păstrată o distanță de siguranță față de celelalte persoane care ar putea să fie prezente. Această distanță este de cel puțin 2 metri în perioadele de repaus și de cel puțin 6 metri în perioadele de activitate fizică intensă, pentru a ține cont de faptul că particulele de transpirație ori salivă se pot transmite pe distanțe mult mai mari în acest context.

c) Este interzis scuipatul în spațiul de antrenament.

d) Este permisă, cu condiția respectării tuturor măsurilor de distanțare socială și igienă personală, pregăstirea fizică generală în aer liber (stretching, elemente din școala alergării, exerciții de echilibru și orientare spațială din gimnastică, exerciții cu propria greutate, exerciții de tehnică și tactică individuală prin reprezentare mentală a adversarului sau a unei situații specifice de luptă/joc, execuția tehnică/tactică de tip box cu umbra, aruncarea la coș/poartă fără minge etc.).

e) În cazul sportivilor de performanță, care sunt asistați de antrenor și alți specialiști, distanța de siguranță trebuie păstrată inclusiv în timpul ședințelor tehnice. În  cazul  în  care  medicul  sportiv este de față, el trebuie să poate echipamentul de protecție pe tot parcursul interacțiunii directe cu sportivul. 

f) Echipamentul sportiv (de exemplu: bicicleta, racheta de tenis, arcul etc.) trebuie să fie folosit exclusiv de o singură persoană sau să fie dezinfectat complet înainte de a trece de la un sportiv la altul.

CONDIȚII DUPĂ ANTRENAMENT 

1. Echipamentele sportive trebuie dezinfectate cu atenție după fiecare folosire; 

2. Îmbrăcămintea folosită în timpul antrenamentului trebuie pusă direct într-o sacoșă închisă ermetic, urmând ca după aceea să fie spălată la o temperatură de peste 80 grade Celsius;

3. Tratamentul de refacere (fizioterapie, kinetoterapie) trebuie făcut cu respectarea precauțiilor: este de preferat să fie făcut doar de persoanele care au absolută nevoie. În orice moment, în afara personalului medical esențial, în zona de fizioterapie / kinetoterapie trebuie să fie prezentă o singură persoană. Personalul medical trebuie să fie dotat cu echipament de protecție personală.

CS Dinamo, 15 mai 2020

Program Competitional

Săptămâna 18-24 martie 2024

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 25), marți 19 martie, ora 17:45: CSM Târgu Mureș - Dinamo.

Handbal. Cupa României, turul 2 (manșă unică), miercuri 20 martie, ora 15:00: CS Politehnica Iași – Dinamo

Fotbal. Liga 3, seria 4 (etapa 18), sâmbătă 23 martie, ora 15:00: CS Dinamo – CSM Flacăra Moreni. Stadion Dinamo

Volei masculin. Divizia A1, play-off (sferturi / meci 1 din 3), sâmbătă 23 martie, ora 18:00: Dinamo – SCMU Craiova

Polo. Superliga (etapa 12), sâmbătă 23 martie, ora 20:30: Dinamo - CSM Oradea 

Volei feminin. Divizia A1, play-off (sferturi / meci 1 din 3) duminică 24 martie, 16:00: CSM Volei Alba Blaj – Dinamo

Baschet. LNB Getica 95 (etapa 26), duminică 24 martie, ora 19:00: Dinamo – FC Argeș Pitești

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 154 vizitatori online