Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin VOLEI. Fetele noastre nu au mai putut face deplasarea în Portugalia. Băieții vor juca optimile și sferturile de finală în Italia!

VOLEI. Fetele noastre nu au mai putut face deplasarea în Portugalia. Băieții vor juca optimile și sferturile de finală în Italia!

Dinamo_TeamVoleibalistele noastre ar fi trebuit să dispute pe 24 și 25 noiembrie în Portugalia cele două manșe ale 16-imilor de finală din Challenge Cup, cu echipa AJM FC do Porto. Din cauza indisponibilităților cauzate de coronavirus, echipa nu a mai putut face deplasarea, părăsind cupele europene.

La masculin, CEV a decis ca optimile și sferturile de finală din Challenge Cup să se desfășoare sub formă de turneu cu patru echipe, într-o singură manșă. Astfel, băieții noștri se vor deplasa în Italia, la Milano, pentru optimea de finală cu bulgarii de la Marek Union Dupnitsa (8 decembrie). Câștigătoarea va întâlni în sferturi învingătoarea din meciul Allianz Powervolley Milano (Ita) și Calcit Volley Kamnik (Slovenia) pe 9 decembrie.

CS Dinamo, 24 noiembrie 2020

Agrement Fitness

Program Competitional

Săptămâna 24-30 ianuarie 2022

Baschet. Liga Națională (etapa 18): 30 ianuarie, ora 18:00: CSM OHMA Timișoara – Dinamo

Polo. Superliga (etapa 10), 28 ianuarie (ora 11:00) și 29 ianuarie (ora 11:00): Dinamo – CSA Steaua. Bazin Tolea Grințescu - Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 14), 26 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CSA Steaua – Dinamo. Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 15), 31 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): Dinamo – CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău. Sala Dinamo

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 14), 28 ianuarie, ora 18:00 (TVR3): CS Rapid București – Dinamo

Agrement Natație

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Sinteza DGA

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Vizitatori online

Avem 239 vizitatori online