Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei – Divizia A1, feminin: etapa a XX-a

Volei – Divizia A1, feminin: etapa a XX-a

Unic Piatra Neamț - Dinamo Romprest: 1-3 (25-20, 16-25, 23-25, 13-25)

VoleiF_01Doar în prima repriză gazdele au putut visa frumos, în meciul contra echipei Dinamo Romprest, contând pentru etapa a 20-a, desfășurat sâmbătă, 3 martie, la Piatra Neamț.

După prima repriză, elevele lui Terzic s-au dezlănțuit, pur și simplu, surclasând echipa adversă într-o manieră specifică elitelor voleiului.

Dinamo a obținut exact rezultatul de care avea nevoie în acest moment, înaintea partidei de duminică, 4 martie, de la Bacău: maximum de puncte puse în joc, pentru a-și consolida poziția a 3-a în clasament, plasându-se la o diferență de 3 puncte de următoarea clasată.

La sfârșitul partidei, domnul Marian Ștefan, managerul general al echipei feminine de volei Dinamo Romprest, se declara extrem de mulțumit de rezultat și de jocul fetelor, spunând că „cel mai important lucru este faptul că echipa a jucat foarte bine”. De asemenea, domnul Marian Ştefan a declarat că „este foarte important, pentru moralul echipei dar şi pentru configuraţia clasamentului înaintea partidelor de play-off, ca Dinamo să câştige mâine (duminică n.r.) la Bacău”.

Într-o altă partidă a etapei, CSM București a învins cu scorul de 3-0 pe CSU Târgu Mureș - care era principala urmăritoare a echipei Dinamo în clasament - cele două schimbând între ele, în urma acestei partide, locurile 4 și 5. Acesta era și rezultatul cel mai de dorit, pentru că în felul acesta Dinamo și-a consolidat poziția a 3-a înaintea meciului restant cu Bacăul. Orice punct câștigat duminică la Bacău, va propulsa, pentru moment, echipa noastră pe locul 2 în clasament, înaintea Tomisului din Constanța care va avea însă 3 partide mai puțin disputate față de Dinamo.

Având în vedere faptul că mai sunt doar două etape de disputat, trebuie să amintim fanilor voleiului dinamovist faptul că fetele noastre mai au nevoie, în următoarele 3 partide (adică în cea restantă, de duminică, și în ultimele 2 etape) doar de 3 puncte pentru a-și adjudeca poziția a 3-a în clasament. În ultimele etape, Dinamo va întâlni, pe rând, formațiile U Cluj și CSM București iar noi credem că fetele au suficientă energie și valoare pentru a obține cel puțin numărul minim de puncte necesar pentru poziționarea pe podiumul finalului de retur.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo,  3 martie ora 2300


Program Competitional

27 martie - 2 aprilie 2023

Handbal. Machineseeker EHF Champions League, play-off (retur), 29 martie, ora 19:45: THW Kiel – Dinamo

Handbal. Liga Națională (etapa 23), 1 aprilie, ora 17:30: Dinamo – CSM Vaslui. Sala Dinamo

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 7), 29 martie, ora 20:00: Dinamo - FC Argeș Pitești. Sala Dinamo

Baschet. LNBM Mozzart, Top 10 (etapa 8), 1 aprilie: BC CSU Sibiu - CS Dinamo

Rugby. Liga Națională 2023 (etapa 1), 1 aprilie, ora 11:00: SCM Timișoara - Dinamo

Volei feminin. Divizia A1, sferturi de finală play-off (meci 2), 29 martie, ora 15:00: Dinamo – Rapid București. Sala Dinamo. În cazul în care Dinamo câștigă, va fi al treilea meci, pe 1 aprilie, la Rapid

Judo. Antalya Grand Slam, 31 martie – 2 aprilie, Turcia

Judo. Campionatul Național U16 și U14, 31 martie – 2 aprilie, Sibiu

Lupte. Cupa României U15, 29 martie – 2 aprilie, Piatra Neamț

Scrimă. Campionatul Național la sabie, 27-31 martie, București

Scrimă. Campionatul Mondial de juniori și cadeți, 1-9 aprilie, Plovdiv (Bulgaria)

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

SALA FITNESS

În data de 23.03.2023, activitatea sportivă în sala de fitness a clubului se suspendă în intervalul 07:00-12:00 pentru măsuri de igienizare.

 

Agrement înot/ Program weekend 25-26 martie

Urmare a activității echipelor de performanță ale CS Dinamo, programul de agrement în bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu, în zilele de 25 și 26 martie, va fi următorul:

 Sâmbătă: 14:00-16:30

Duminică: 13:00-19:00


Vizitatori online

Avem 293 vizitatori online