Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei – Divizia A1, feminin: etapa a XX-a

Volei – Divizia A1, feminin: etapa a XX-a

Unic Piatra Neamț - Dinamo Romprest: 1-3 (25-20, 16-25, 23-25, 13-25)

VoleiF_01Doar în prima repriză gazdele au putut visa frumos, în meciul contra echipei Dinamo Romprest, contând pentru etapa a 20-a, desfășurat sâmbătă, 3 martie, la Piatra Neamț.

După prima repriză, elevele lui Terzic s-au dezlănțuit, pur și simplu, surclasând echipa adversă într-o manieră specifică elitelor voleiului.

Dinamo a obținut exact rezultatul de care avea nevoie în acest moment, înaintea partidei de duminică, 4 martie, de la Bacău: maximum de puncte puse în joc, pentru a-și consolida poziția a 3-a în clasament, plasându-se la o diferență de 3 puncte de următoarea clasată.

La sfârșitul partidei, domnul Marian Ștefan, managerul general al echipei feminine de volei Dinamo Romprest, se declara extrem de mulțumit de rezultat și de jocul fetelor, spunând că „cel mai important lucru este faptul că echipa a jucat foarte bine”. De asemenea, domnul Marian Ştefan a declarat că „este foarte important, pentru moralul echipei dar şi pentru configuraţia clasamentului înaintea partidelor de play-off, ca Dinamo să câştige mâine (duminică n.r.) la Bacău”.

Într-o altă partidă a etapei, CSM București a învins cu scorul de 3-0 pe CSU Târgu Mureș - care era principala urmăritoare a echipei Dinamo în clasament - cele două schimbând între ele, în urma acestei partide, locurile 4 și 5. Acesta era și rezultatul cel mai de dorit, pentru că în felul acesta Dinamo și-a consolidat poziția a 3-a înaintea meciului restant cu Bacăul. Orice punct câștigat duminică la Bacău, va propulsa, pentru moment, echipa noastră pe locul 2 în clasament, înaintea Tomisului din Constanța care va avea însă 3 partide mai puțin disputate față de Dinamo.

Având în vedere faptul că mai sunt doar două etape de disputat, trebuie să amintim fanilor voleiului dinamovist faptul că fetele noastre mai au nevoie, în următoarele 3 partide (adică în cea restantă, de duminică, și în ultimele 2 etape) doar de 3 puncte pentru a-și adjudeca poziția a 3-a în clasament. În ultimele etape, Dinamo va întâlni, pe rând, formațiile U Cluj și CSM București iar noi credem că fetele au suficientă energie și valoare pentru a obține cel puțin numărul minim de puncte necesar pentru poziționarea pe podiumul finalului de retur.

Autorul articolului: Florin Nan. Foto: Mihai Neacșu - CS Dinamo,  3 martie ora 2300


Program Competitional

Săptămâna 5 - 11 decembrie 2022

Handbal. Machineseeker EHF Champions League (etapa 9), 8 decembrie, ora 19:45: Dinamo - HC PPD Zagreb. Sala Polivalentă București

Handbal. Liga Națională (etapa 15), 11 decembrie, ora 12:00: Dinamo – CSU din Suceava. Sala Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 9), 7 decembrie, ora 18:00: CSM ABC Athletic Constanța – Dinamo

Baschet. Liga Națională (etapa 10), 10 decembrie, ora 18:00: CSM Galați – Dinamo

Volei masculin. Divizia A1 (etapa 10), 10 decembrie, ora 15:00: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Volei feminin. Divizia A1 (etapa 9), 10 decembrie, ora 17:00: Dinamo – CSM Lugoj. Sala Dinamo

Box. Campionatul Național tineret și seniori, 6-10 decembrie, Târgu Jiu

Inot. Campionatul Național de cadeți, 08-11 decembrie, Miercurea Ciuc

Haltere. Campionatul Mondial, 4-14 decembrie, Columbia

Agrement Natație

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

ANUNTURI

AGREMENT ÎNOT

În ziua de sâmbătă, 10 decembrie a.c., în intervalul 16:30 - 19:00, bazinul acoperit semiolimpic (25m) este rezervat pentru activități competiționale, motiv pentru care nu se vor desfășura ore de agrement.

bazin_acoperit_2

Vizitatori online

Avem 309 vizitatori online