Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Alida Marcovici si Ana Maria Stefan, un plus de experienta. O singura straniera: americanca Elizabeth Field

Volei feminin. Alida Marcovici si Ana Maria Stefan, un plus de experienta. O singura straniera: americanca Elizabeth Field

jucatoare_experientaNoul proiect la volei feminin al CS Dinamo va miza pe 11 jucătoare tinere și chiar foarte tinere, dar are nevoie și de ingredientul numit experiență pentru a crește armonios. În sezonul competițional 2017-2018, echipa alb-roșie va beneficia de aportul a trei jucătoare cu mare experiență, de la care tinerele au numai de învățat. Este vorba de Alida Marcovici, Ana Maria Ștefan și de americanca Elizabeth Field. Aceasta din urmă este singura stranieră a echipei în viitorul sezon competițional.

Marian Ștefan, vicepreședinte CS Dinamo: ”Cine n-are bătrâni să-și cumpere, spune o veche vorbă românească. Vom îmbina elanul și dorința de afirmare a fetelor tinere cu experiența celor trei jucătoare anintite. Proiectul New Dinamo va fi pe mâini bune, pentru că antrenorul Branko Gajic și-a prelungit contractul cu Dinamo pe încă doi ani. În formula actuală, Dinamo va fi cel mai bun partener al echipelor naționale, pentru că va concentra cele mai bune jucătoare ale tinerei generații. Pe viitor vom mai avea în vedere maximum 2-3 jucătoare tinere, astfel încât viitorul voleiului feminin românesc să fie la Dinamo”.

În vârstă de 26 de ani, Elizabert Field este născută la Santa Rosa (California / SUA). A părăsit continentul nord-american în 2014, când s-a transferat la Brno, în Cehia. După un sezon în Germania, la Fishbek, Elizaberh a jucat campionatul trecut în Finlanda, la Ploki Pihtipudas.

Alida Marcovici și Ana Maria Ștefan sunt jucătoare cu mare experiență și cu tradiție în tricoul alb-roșu. Ambele sunt legitimate la Dinamo din anul 2006.

Dinamo – sezonul 2017-2018

1.Adelina Ungureanu (17 ani) - secund

2.Bianca Pașca (17 ani) – coordonator

3.Diana Andreea Ariton (19 ani) – centru

4.Sonia Teianu (20 de ani) – fals

5.Ramona Beatrice Poștea (23 de ani) – ridicătoare

6. Sânziana Motroc (21 de ani) – secund

7.Andra Artin (17 ani) – secund

8.Roxana Țucmeanu (19 ani) – libero

9.Andreea Agapian (17 ani) – fals

10.Ada Alexandra Partnoi (19 ani) – secund/universal

11.Iulia Bratu (16 ani) – secund

12.Elizabeth Field (SUA – 26 de ani) - centru

13.Alida Marcovici (44 de ani) - centru

14.Ana Maria Ștefan (36 de ani) – libero/secund

Program Competitional

Săptămâna 16-22 iulie 2018 

Atletism. Campionatele Naționale de juniori 3, 21-22 iulie, București. Campionatele Balcanice de seniori și tineret, 19-22 iulie, Stara Zagora (Bulgaria)

Ciclism. Campionatul național de XCO, 18-21 iulie, Sibiu

Judo. Campionatul European echipe mixt judo, 18 iulie, Ekaterinburg (Rusia)

Scrimă. Campionatele Mondiale de seniori, 19-27 iulie, China

ANUNTURI AGREMENT

Începând cu data de 30 iunie a.c., Bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu va fi închis pentru renovare. Activitățile de inițiere și agrement se vor desfășura în bazinul descoperit, conform graficului orar afișat la intrarea în bazin și pe siteul csdinamo.ro.

Reluarea activității în bazinul acoperit se va face la o dată ce va fi anunțată pe siteul clubului.

 


• În perioada 25 iunie - 8 iulie, în Bazinul descoperit se vor desfășura activități ale loturilor naționale de polo pe apă ale României, motiv pentru care programul de agrement va suferi unele modificări. Programul complet îl puteți găsi aici.

Agrement Fitness

NOU! Hidrokinetoterapie

Agrement Natație

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 356 vizitatori online