Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin – avancronica CEV Volleyball Champions League 2014

Volei feminin – avancronica CEV Volleyball Champions League 2014

D-R__02Dinamo Romprest vs Atom Trefl  Sopot

Astăzi, 23 octombrie, echipa feminină de volei Dinamo ROMPREST Bucureşti ia startul într-o noua ediție a CEV Volleyball Champions League, făcând parte din grupa C, alături de Atom Trefl Sopot (Polonia), Gent Dames (Belgia) și VokiBank Istanbul (Turcia) .

Meciul de astăzi este poate cel mai important pentru noi, pentru că echipa poloneză aspiră, ca și Dinamo, la locul doi care asigură accederea în play-off. Indiscutabil, echipa turcă VokiBanc se detașează prin valoarea lotului și prin tradiția în cupele europene.

Cu privire la partida de astăzi, Marian Ştefan – vicepreşedinte al C.S.Dinamo Bucureşti şi team-managerul echipei feminine de volei, a declarat pentru web-site-ul nostru următoarele: „Întâlnim o echipă de top european, formată din jucătoare de nivel mondial, o adevărată selecţionată mondială, în faţa căreia echipa Dinamo Romprest își va juca șansa până la ultimul fluier al arbitrului și sperăm să iasă un spectacol voleibalistic de excepţie. Invităm spectatorii la meci și, în mod deosebit, copiii. ”

Aşadar astăzi, de la ora 1900, în sala Polivalentă din Capitală, iubitorii sportului, în general, și ai voleiului, în special, vor avea ocazia să vadă două echipe care etalează un volei de nivel mondial, cu jucătoare de top mondial.

Autorul articolului şi foto: Mihai Neacşu – CS Dinamo, 23 octombrie 2013, ora 1300

Program Competitional

29 mai - 4 iunie 2023

Atletism. Campionatele Internaționale ale României, 3 iunie, Stadionul Iolanda Balaș Soeter - București

Inot. Cupa României, 2-4 iunie, Otopeni

Academia de Inot Dinamo

Agrement Fitness

Agrement Tenis de Masa

Hidrokinetoterapie

Initiere/Agrement Tenis

Vizitatori online

Avem 280 vizitatori online