Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Diana Ariton si Maria Adriana Matei continua in alb-rosu

Volei feminin. Diana Ariton si Maria Adriana Matei continua in alb-rosu

volei_fete_ariton_si_mateiManagementul echipei feminine de volei a definitivat, în mare parte, lotul pentru noul sezon competițional. Două jucătoare vor îmbrăca în continuare tricoul alb-roșu: Diana Andreea Ariton și Maria Adriana Matei.

Diana Andreea Ariton și Maria Adriana Matei și-au prelungit contractele cu Dinamo și vor apăra culorile alb-roșii în sezonul 2019-2020. Ambele sunt jucătoare tinere (născute în 1998) și de mare viitor: Ariton joacă pe postul de centru (deja la al treilea sezon la Dinamo, cu cel viitor), iar Matei evoluează ca secund.

În sezonul anterior, Diana Ariton a jucat în 14 meciuri (42 de seturi), cu 52 de puncte pe atac și 22 la blocaj. Maria Adriana Matei a jucat în 27 de meciuri (78 de seturi) cu 150 de puncte reușite în atac și 20 la blocaj.

Dinamo a anunțat alte patru transferuri la nivelul lotului de jucătoare: Naoko Hashimoto (Japonia / coordonator), Marina Vujovic (Serbia / libero), Maria Karakasheva (Bulgaria / secund) și Maja Burazer (Croația / universal). Antrenor va fi sârbul Stevan Ljubicic.

CS Dinamo, 13 iunie 2019

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 256 vizitatori online