Noutăți:
Română (România)English (United Kingdom)
Home Volei feminin Volei feminin. Divizia A1-etapa 20. Victorie uriasa cu CSMB

Volei feminin. Divizia A1-etapa 20. Victorie uriasa cu CSMB

Dinamo București-CSM București 3-1 (26-24, 23-25, 25-21, 25-20)

bucurie_dupa_CSMVoleibalistele antrenate de Branko Gajic au obținut o victorie uriașă în etapa a 20-a a Diviziei A1, în fața echipei clasate pe locul trei, CSMB. Cele trei puncte câștigate sâmbătă, pe teren propriu, sunt esențiale în lupta pentru play-off. Dinamo a acumulat 42 de puncte cu două etape înainte de finalul sezonului regulat și păstrează un avans de 6 puncte față de locul cinci, Știința Bacău, echipă pe care o va întâlni etapa viitoare.

Victoria este cu atât mai remarcabilă cu cât Dinamo a jucat fără Elena Lăpușneanu, accidentată. În locul ei a fost titularizată, și a jucat foarte bine, Sânziana Motroc (19 ani). Apărarea a fost la înălțime, centrii au avut o prestație solidă, iar Corjeuțanu a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din ultimul timp.

Branko Gajic a început cu formula: Alina Marcovici, Liana Badea, Alice Kapelovies, Mirela Corjeuțanu, Irina Horeică, Sânziana Motroc - Ana Maria Ștefan (libero). A mai intrat Andra Artin.

Dinamo a învins astfel a doua oară CSMB în acest sezon, în Divizia A1, după ce în tur s-a impus cu 3-2!

Marian Ștefan, vicepreședinte CS Dinamo: "Este o victorie a spiritului dinamovist. Ce am construit în vară cu mult suflet și puțini bani își dovedește acum valoarea. Astfel, am demonstrat că «bunicuțele» și «nepoțelele» lor pot sta cu fruntea sus la fileul voleiului românesc".

Dinamo mai are două meciuri de disputat în sezonul regulat: în deplasare la Știința Bacău și acasă cu CSM Târgoviște.

Foto: Răzvan Păsărică - sportpictures.eu

CS Dinamo, 07 martie 2016

NOU! Hidrokinetoterapie

ANUNTURI AGREMENT

• Având în vedere măsurile dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual, începând cu data de 16 martie a.c., Bazinul de înot Anatolie Grințescu – Dinamo se închide pe toată durata existenței stării de urgență.

• În contextul general al măsurilor luate pentru stoparea răspândirii noului COVID-19 (coronavirus), CS Dinamo a decis suspendarea activităților desfășurate la sala de fitness. Redeschiderea acesteia va fi condiționată de modul în care va evolua situația.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii BREXIT

banner-brexit-300x140

Agrement Fitness

Agrement Natație

Ghid informare

Ghid_informare_DGA

Agrement Tenis

Agrement Atletism

Agrement Fotbal

Căutare sportivi

Nume:
Disciplina sportivă:
Activitate:
Grupa de vârstă:

Vizitatori online

Avem 304 vizitatori online